Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spark
pa ne znam... ne razmisljam toliko o tome... a valjda mi nije ni bitno... ne mogu se bas pozaliti da nisam imao uspeha kod str8 osoba... mislim, ako ga bas zelim, onda se potrudim... pa ga na kraju obicno i dobijem... sva sreca, pa ih sad bas i ne zelim... dobro, mozda zelim jednog... tako da nije toliko ni bitno da li sam omanuo ili ne, mislim, nebitno je da li je gay ili nije, ako ce zavrsiti pored mene...

:bicikl:
pa shta mislish, hocce li? :mazi: :hand: :bj:

:kesa:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by spliff
pa ne znam... ne razmisljam toliko o tome... a valjda mi nije ni bitno... ne mogu se bas pozaliti da nisam imao uspeha kod str8 osoba... mislim, ako ga bas zelim, onda se potrudim... pa ga na kraju obicno i dobijem... sva sreca, pa ih sad bas i ne zelim... dobro, mozda zelim jednog... tako da nije toliko ni bitno da li sam omanuo ili ne, mislim, nebitno je da li je gay ili nije, ako ce zavrsiti pored mene...

pa shta mislish, hocce li? :mazi: :hand: :bj:

:kesa:
a sta ti mislis? :lukavi:

:hyper:
Korisnikov avatar
By spliff
nishta ja ne mislim.....

:njami:
Korisnikov avatar
By gaylove
Svaki put kada sam dobio neki signal, odnosno kada sam pomislio da je neko gay, ispostavilo se da jeste. Kad posumljam da je neko u fazonu, onda pratim pogled te osobe, pratim sta ga zanima i koliko je njegovo interesovanje za osobe istog pola. Sve se vidi u ocima. Mislim da mogu sa sigurnoscu od 90 % da pogodim da li je neko gay ili nije. Sto se tice zena, one su mi enigma. Nisam uspeo da provalim sitnice na osnovu kojih bi mogao da znam da li je neka devojka lez. ili ne.
Korisnikov avatar
By waterlily
Prilikom procene muskaraca vrlo retko gresim, kod zena mi je apsolutno nemoguce da pogodim :(
Korisnikov avatar
By Njuskalo

ovo zvuci bas naduvano. ali nije.
bas je cool kad citiras samog sebe!!! :pickme: ovo nisam odavno radio... covece, bas mi je zabavno! :D :smeh: :smeh: :zid: :lood:

:pucaodsmeha:
To ti je samo jedna od prednosti shizofrenije ;)
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Njuskalo

bas je cool kad citiras samog sebe!!! :pickme: ovo nisam odavno radio... covece, bas mi je zabavno! :D :smeh: :smeh: :zid: :lood:

povices me za nju :D :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Njuskalo

Povicem te, povicem.

Losa strana shizofrenije je kada pocnes da muvas nekog svog podstanara u glavi, jos gora kada smuvas podstanara, a najgora kada trcis oko bandere pokusavajuci da ga uteras podstanaru.
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by spark ovo zvuci bas naduvano. ali nije.

Povicem te, povicem.

Losa strana shizofrenije je kada pocnes da muvas nekog svog podstanara u glavi, jos gora kada smuvas podstanara, a najgora kada trcis oko bandere pokusavajuci da ga uteras podstanaru.
:smeh: :lood:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=329827#p329827]Greg napisao:[/url]... U PROCENI DA LI JE NEKO GAY ILI NE?

Sta vas je to navelo da pomislite da jeste, a ono on nije?
Da li su to bili simboli koji su vas naveli da pomislite?
Da li je to bio gaydar instinkt?
Koliko vam je tesko da prihvatite da neko za koga ste sigurni da je gay, a jos vam se i veoma dopada, ipak na kraju, to nije?

jednom, i to je potrajalo

vecinom su to bili njeni komentari, pricanje samo sa mnom u masi drugih ljudi, igranje toplo-hladno...na kraju ispade da sam umislila

prihvatila jesam, doduse ne bas lako, ali eto, ziv covek gresi :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
uvek mislim da je neko strejt dok mi ne kaze da nije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne razmisljam o tome. Svi su mi asex po defaultu. Osim ako mi se neko svidi. Onda je on u mojoj glavi gej. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imam izuzetno dobar gay-dar, ali desilo mi se 2-3 puta da omanem. :D
nemam potrebu da procenjujem da li neko jeste ili nije ako me baš zanima pitam jednostavno

ali znam da budem glupa što se teme tiče što da ne
tipa prvi put kad sam bila na exitu i nisam znala gde se nalazim pa prišla nekoj curi i pitam je
- izvini, jel znaš koji je ovo stejdž možda?
a ona me odmeri i kaže
- ne znam.. a ti?
i čeka da prospem neku foru a ja se pogubila kao šta se dešava :((((( i reko
- nemam pojma ni ja
i zapalim u sekundi

NARAVNO DA JE BIO GEJ STEJDŽ i da sam to tek posle saznala :sekasablic:

Slika

mada nije to do gejdara nego što sam uopšteno retardirana tokom interakcija sa ljudima.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617828#p2617828]EnMademoiselle napisao:[/url]nemam potrebu da procenjujem da li neko jeste ili nije ako me baš zanima pitam jednostavno

ali znam da budem glupa što se teme tiče što da ne
tipa prvi put kad sam bila na exitu i nisam znala gde se nalazim pa prišla nekoj curi i pitam je
- izvini, jel znaš koji je ovo stejdž možda?
a ona me odmeri i kaže
- ne znam.. a ti?
i čeka da prospem neku foru a ja se pogubila kao šta se dešava :((((( i reko
- nemam pojma ni ja
i zapalim u sekundi

NARAVNO DA JE BIO GEJ STEJDŽ i da sam to tek posle saznala :sekasablic:

Slika

mada nije to do gejdara nego što sam uopšteno retardirana tokom interakcija sa ljudima.
:sweet:

Torry, jebiga, još sam mlad i zelen, ali čeličim se brzo. Nijedan mi neće promaći! :pacmanjede:
Nemam volje uopće to više procijenjivati.

Najbolja mi je jednom vani bila neka na prvi pogled butch dykeuša koja u toku razgovora se je sama sebe oslavljala u muškom rodu. Navodno je zapravo transgender bila ali doživljavala se kao hetero ali na neki način u duši je zapravo lezba. Pa se ti snađi. :kosa:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
E i mene zene ne interesuju pa o njihovom sexu ne razmisljam ni najmanje. Pederaste nam duse tungi
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mene je naslov teme misled, pa ću tako i odgovoriti, nevezano za procenu nečije seksualne orijentacije već vezano za generalnu procenu ljudi :D

DA, omanem, omanem u proceni ljudi. ali još uvek nisam toliko ogorčena u ljude da mi je startna pozicija "svi su loši dok se ne dokaže suprotno". još uvek verujem u ljude, verujem u njihovo poštenje i plemenitost. ima toliko dobrih ljudi na svetu, milion puta boljih od mene, i ja bih da ih upoznam sve :D
Korisnikov avatar
By IriS
pa obzirom da mi se neko svidi jednom u tri godine, u proseku, ne sećam se da sam omanula :nesiguran:

a ovako, generalno mi je zabavno samo kad provalim da je neko gay, ništa drugo. a provalim ih... muškarce lakše od žena, mada i žene umeju da budu lako "provaljive"...pogled ih najčešće oda. :yes:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Nikad ne omanem kad pomislim za nekog da nije strejt, osecaj je cudo.
Cekam samo za jos dve osobe da vidim na cemu sam. :)
Zapravo, nemam pojma. Ne prepoznajem niti jedan znak. Niti kod muškaraca, niti kod žena. Jednostavno, ne udubljujem se toliko. Najčešće budem potpuno sigurna samo onda kada mi se kaže. Obzirom da je tako onda beskrajno analiziram stvari kada mi se neko dopadne dok ne dođe do nekog otvorenog razgovora.
Korisnikov avatar
By gossip
paaaa
ima jedan decko iz kraja
kojeg stalno srecem posle posla
i jako je sladak
ali mi se nekako prelama
za sve ostale koje sam rekao da su gay...su i bili...
ali on mi se nekako prelama...not sure....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!