Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by trampJa:
pa ja sa homofobicnim i heteroseksistickim muskarcima (kao i zenama) i uopste sa siledzijama ne mogu ni kafu da pijem a kamo li da seksualno eksperimentisem
Originally posted by Vel boyhe he ja nisam nikad zrtvaOriginally posted by trampJa:
pa ja sa homofobicnim i heteroseksistickim muskarcima (kao i zenama) i uopste sa siledzijama ne mogu ni kafu da pijem a kamo li da seksualno eksperimentisem
Pa ni ja, ali se oni namecu konstantno ni ne pitajuci nas da li ih zelimo. Nemoj mi reci da nikada nisi bila zrtvom raznovrsnih nasrtaja heteroseksista?
Originally posted by Vel boySa takvim balkanskim strejterom nikada ne bih bila. Sa normalnim hetero de?kom... pa naravno da bih. Bila sam sa jednim bi de?kom... Mislim, nema tu nikakve razlike. Samo... mislim da sam malo odlepila dok sam bila sa njim. Stalno sam pokušavala da ga nagovorim da naðe nekog de?ka i da , a ja da gledam... Ponašala sam se kao tipi?an "palim se na lezbejke" tip sa kojim si u vezi, a on se nada nekoj takvoj kombinaciji. Tada sam rešila... bi tip - Budi neko "zlo" u meni...
Jedno potpitanje za bi cure:
Kada ste s muskarcem, da li zelite da budete sa hetero muskarcem (koji je uz to jos i heteroseksistican i homofobican) ili isto tako sa bi muskarcem?
Originally posted by Galateja
Ukljucujuci i emocionalni i erotski/seksualni aspekt onako iskreno napisite kako vi procentualno 'vidite' odnos vaseg dozivljaja suprotnog i istog pola.
Evo da se ja prva izjasnim - biseksualna sam i mislim da je taj odnos aproksimativno jednak. Dakle,
MUSKARCI - 50%
DEVOJKE - 50%
Originally posted by Galateja
Ukljucujuci i emocionalni i erotski/seksualni aspekt onako iskreno napisite kako vi procentualno 'vidite' odnos vaseg dozivljaja suprotnog i istog pola.
Evo da se ja prva izjasnim - biseksualna sam i mislim da je taj odnos aproksimativno jednak. Dakle,
MUSKARCI - 50%
DEVOJKE - 50%
Originally posted by Vel boyinteresting question.
Jedno potpitanje za bi cure:
Kada ste s muskarcem, da li zelite da budete sa hetero muskarcem (koji je uz to jos i heteroseksistican i homofobican) ili isto tako sa bi muskarcem?
Potpitanje i za lezbejke koje osecaju bar 10, 20, 30% seksualnog nagona ( bi znatizelje) prema muskarcima:
Da li zelite da se sparite sa isto tako 10, 20, 30% bi znatizeljnim homoseksualnim muskarcem, dakle gej muskarcem koji oseca oko 10, 20, 30% seksualnog nagona i prema curama?
Originally posted by m..drustveno m:f = 50:50
drustveno m:f = 70:30, u zg 20:80 (opet psiho trip)
emocionalno m:f = 50:50
seksualno m:f = limx(x>0):~99,9999
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!