Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
emocionalno
m:50%
f:50%

sexualno
m:30%
f:70%
By ^djavoljeva^
emocionalno:
zene-50%
mushkarci-50%

sexualno:
zene-30%
mushkarci-70%
Korisnikov avatar
By EYA
modulator ?

hvala ti sto si nam dao sopstveni prostor za igru, iako nam je to 15-ta soba, ipak smo sretni kao da je i prva... sitnice cine srecnog modulatora veselim :D

on topic :

ja sam 100% bisex :vijaca:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Jedno potpitanje za bi cure:
Kada ste s muskarcem, da li zelite da budete sa hetero muskarcem (koji je uz to jos i heteroseksistican i homofobican) ili isto tako sa bi muskarcem?

Potpitanje i za lezbejke koje osecaju bar 10, 20, 30% seksualnog nagona ( bi znatizelje) prema muskarcima:
Da li zelite da se sparite sa isto tako 10, 20, 30% bi znatizeljnim homoseksualnim muskarcem, dakle gej muskarcem koji oseca oko 10, 20, 30% seksualnog nagona i prema curama?

Ja, nemam bas seksualnih iskustava ni s jednim polom (ali to sad nije tema!), znam da sam velikom vecinom gej (cak, oduvek sam mislio da sam sto posto gej), ali ne negiram da sam otkrio da imam oko 20% seksualnog nagona i prema odredjenim curama! Ima li ista zapaljivije (figurativno se izrazavam!) od gej muskarca i lezbejke cure koji su hetero-bi-radoznali ponekad i ne ustrucavaju se da to iskuse? Svakako, da tu i drugi kriterijumi trebaju biti zadovoljeni kao sto su: emocionalna, dusevna, izgledna privlacnost...Puno je bolje, nego da lezbejka nabasa na nekog heteroseksisticnog siledziju koji bi nastojao da je seksualno "preobrati".
Ovako, kada gej muskarac i lezbejka cura/zena eksperimentisu medjusobno sa hetero seksom, niko nikog ne prisiljava da bude ono sto nije, a nema ni nikakvih skandaloznih tajni da se kriju! A, i mogucnost razmnozavanja se ukazuje i na taj nacin, bar drugom-trecom generacijom potomaka (ako vec ne i prvom!) prosirimo gej/bi gene!

Sto se tice ovog izjasnjavanja u procentima za mene
emocionalno:
M/Z
60%/40%

seksualno
M/Z
80%/20%
Korisnikov avatar
By tramp
pa ja sa homofobicnim i heteroseksistickim muskarcima (kao i zenama) i uopste sa siledzijama ne mogu ni kafu da pijem a kamo li da seksualno eksperimentisem
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by tramp
pa ja sa homofobicnim i heteroseksistickim muskarcima (kao i zenama) i uopste sa siledzijama ne mogu ni kafu da pijem a kamo li da seksualno eksperimentisem
Ja:

Pa ni ja, ali se oni namecu konstantno ni ne pitajuci nas da li ih zelimo. Nemoj mi reci da nikada nisi bila zrtvom raznovrsnih nasrtaja heteroseksista?
Korisnikov avatar
By gaylove
Muskarci 100%
Devojke 100%

hehe, pa ja sam 200% :) )))
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Vel boy
Originally posted by tramp
Ja:

Pa ni ja, ali se oni namecu konstantno ni ne pitajuci nas da li ih zelimo. Nemoj mi reci da nikada nisi bila zrtvom raznovrsnih nasrtaja heteroseksista?
he he ja nisam nikad zrtva :nunchake:

naravno da takvi nasrcu sto ne znaci da ja moram sa njima da se druzim ili stvaram bilo kakvu vezu a mislim da je pitanje bilo da li bi mogli biti u vezi sa... dakle nesto ne planiram hetero vezu ali evo da zamislim i tu mogucnost (ne volim da kazem za bilo sta eto necu nikad) mislim da bi to morao biti neko ko je na neki nacin deo queer zajednice (ne znaci da je on gay/bi jer ima nekih dosta ljudi koji se motaju oko recimo performans scene koji su str8 sto se tice sexa ali su inace totalno queer) jer mislim da bi sa nekim drugim bilo previse razlika u shvatanjima sveta i zivota

...bilo je nekih koji su granicni slucajevi i koji su mi bili dragi na neki nacin ili sam ih znala iz ranijeg (citaj neosvestenog) perioda pa sam imala zivaca sa njima da razgovaram i borim protiv njihovog sexisma/homofobije ali to su uglavnom bili ljudi kod kojih sam imala osecaj da se nesto moze postici pricom ali sve manje imam zivaca za to a to malo sto imam cuvam za stare prijatelje i uzu rodbinu
By Dazdevnjak
Emocionalno:

Muskarci:20%

Zene:80%

Sexualno:

Hhhhmmmm
Ne znam kako bih najiskrenije odgovrio na ovo pitanje,ali...
Mislim da je isto 50:50

Ili mozda...?

Ne,ipak je isto
Znaci 50:50
Korisnikov avatar
By Bole
emocionalno:
zene-15%
mushkarci-85%

sexualno:
zene-10%
mushkarci-90%

Valjda....mada mora to jos da se urvtdi :P
Korisnikov avatar
By ...
Nego, ovakva podela (emocionalnost i seksualnost) i jos precizno racunanje procenata, dakle takvo (ne)poznavanje sebe (i uopste ljudskog bica) moze izvesti samo idijot ili genije!
E pa hajde svi koji ste napisali poruku za ovu temu da sada saopstite - koliko ste procenata totalni idijoti, a koliko apsolutno genijalni?
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam apsolutno nemerljivo genijalna :peace:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kada ste s muskarcem, da li zelite da budete sa hetero muskarcem (koji je uz to jos i heteroseksistican i homofobican) ili isto tako sa bi muskarcem?
Sa takvim balkanskim strejterom nikada ne bih bila. Sa normalnim hetero de?kom... pa naravno da bih. Bila sam sa jednim bi de?kom... Mislim, nema tu nikakve razlike. Samo... mislim da sam malo odlepila dok sam bila sa njim. Stalno sam pokušavala da ga nagovorim da naðe nekog de?ka i da :fuck: , a ja da gledam... Ponašala sam se kao tipi?an "palim se na lezbejke" tip sa kojim si u vezi, a on se nada nekoj takvoj kombinaciji. Tada sam rešila... bi tip - :no: Budi neko "zlo" u meni...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
sexualno: pola-pola.. 50-50 Z/M

emocionalno:.. paaa mislim da su tu jace zene.. 70-30 Z/M

odgovor na pitanje Vel boy-a:

kad sam sa muskarcem volim da je hetero.. nesto mi je ova druga kombinacija previse cudna...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Galateja
Ukljucujuci i emocionalni i erotski/seksualni aspekt onako iskreno napisite kako vi procentualno 'vidite' odnos vaseg dozivljaja suprotnog i istog pola.

Evo da se ja prva izjasnim - biseksualna sam i mislim da je taj odnos aproksimativno jednak. Dakle,
MUSKARCI - 50%
DEVOJKE - 50%

Emocionalno: Ne mogu to da delim ni8kako!!!! A kamoli u %

Seksualno:
muskraci: 0,05%
Zene: 0,05%

Tako da ostalih 99% ostaje onom koga VOLIM (izvinjavam se ako nesto nisam dobro izracunala,matis mi nije jaca strana) ali ko je razumeo,shvatice!!!!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Emocionalno:

Z: 80%

M: 20%

Seksualno:

Z: 45%

M: 55%

Najbitnija mi je unutrasnjost i mislim da se ne zaljubljujem u pol vec u osobu :) Do sad sam se bolje povezivala sa zenama, ali bilo je i muskaraca.

:snob:
Korisnikov avatar
By NewYorker
emotivno:
momci: 150%
devojke: -50%

seksualno:
momci: 150%
devojke: -50%

Moze ovako? Na kraju, sve zajedno je ipak 100 :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod mene to varira u razlicitim periodima...

ali recimo da sam 50%-50% uglavnom
Korisnikov avatar
By NewYorker
Mrzi me mnogo da razmisljam, ali ovako kako mi se sada cini,
zar nije tesko razdvojiti emotivno i seksualno?
Seks je bolji ukoliko osecas nesto prema partneru,
i obratno - ukoliko je sex dobar, postoji osnova i potencijal da osetis nesto
prema partneru. Zatim, kako ljubav pocinje - pa fizickom (seksualnom) privlacnoscu.

Da da, te stvari su nerazdvojne, i ovi procenti kod kojih udeo nije isti
i kod emotivnog i kod seksualnog dela, cini mi se da su zabluda ili zelja.
By Kragi
90:10 (%) za muskarce naravno :grebanje:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by KgCS3
90:10 (%) za muskarce naravno :grebanje:
Šta? I ti si kao bisex? :smeh: :smeh: :smeh:
By Kragi
Ja sam se uvek deklarisao kao peder ;) ... sto opet ne znaci da ne mogu da imam sex sa zenom i da ne postoji osobasuprotnog pola sa kojom bih mogao da imam sex :) Naprotiv, nije to isto sto kriti se iza paravana u vidu hetero braka ili veze :apple:
By Kragi
i naslov teme kaze da moze i za ostale :D Jednostavno bih lagao ako bih rekao da nema zenske osobe sa kojom bih imao sex, a sam odnos u procentima koji sam naveo (90:10 % u korist muskaraca) dovoljno govori o mojoj orijentaciji :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
dobro pitanje
a vel boy je dao intrigantan odgovor..... hm......
Korisnikov avatar
By Blady
Emocionalno
Z 60%
M 40%

Sexualno
Z 80%
M 20% s/m odnos...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja
Ukljucujuci i emocionalni i erotski/seksualni aspekt onako iskreno napisite kako vi procentualno 'vidite' odnos vaseg dozivljaja suprotnog i istog pola.

Evo da se ja prva izjasnim - biseksualna sam i mislim da je taj odnos aproksimativno jednak. Dakle,
MUSKARCI - 50%
DEVOJKE - 50%
:lol:

Kako da ne!

U mom slučaju biseksualnost je bila samo jedna mentalna ispomoć da priznam sebi da sam lez. No, da ne bi bilo zavade i pogrešnog shvatanja, naglašavam - u mom slučaju.

Već duže vreme situacija (osvešćena) bi bila sledeća :D :

emotivno:
žene: 99%
muškarci: 1%

seksualno:
žene: 93%
muškarci: 7%
Korisnikov avatar
By m..

Potpitanje i za lezbejke koje osecaju bar 10, 20, 30% seksualnog nagona ( bi znatizelje) prema muskarcima:
Da li zelite da se sparite sa isto tako 10, 20, 30% bi znatizeljnim homoseksualnim muskarcem, dakle gej muskarcem koji oseca oko 10, 20, 30% seksualnog nagona i prema curama?
interesting question.

dobro ne osecam ja ni 10% sex nagona za muskarcima, ali sam ih u mladosti konzumirala u nedostatku zene. (recimo da su sanse da ikada dalje u zivotu zavrsim sa tipom oko 2%, i to samo neko jebanje, nikakva veza i to)

prvo sam krenula sa strejt tipovima, pa sam presla na bisexualce, pa sam imala platonsku vezu sa gay likom, pa sam nasla nekog lika kome u pasosu pise da je zensko (!), pa sam presla na strejt tipove koji su nesto otvoreniji ka experimentisanju (tipa ljubili bi se, ili jesu sa tipom), pa sam bila sa nekim tipom za koga pretpostavljam da je strejt ko lenjir, ali je gay friendly. ljubila sam se i to sa masom gay i bisexualnih likova.

onda sam nasla bisexualnu zenu, pa drugu, pa lezbejku, pa izvesan broj bisexualnih zena i jednu strejt, pa lezbejku (koja je u stvari bisex ali nece da prizna), pa bisexualnu, pa opet lezbejku, pa sam sad sa bisexualnom zenom vec godinu ipo. pre toga sam 'bila' sa raznim devojcicama sto strejt sto bisexualnim ali mi nikako nije uspevalo da ih odvucem u krevet (u periodu od 15. do 22.)

u sustini taj moj mehanizam sa tipovima je isao ovako: zatelebam se u neku zenu/devojcicu, smuvam ili ne, ljubimo se i tako to, to dodje do dead enda i onda ulovim tipa, posexam se i zaboravim ga. osim jednom kad sam bila neutesno zaljubljena u jednu ortakinju (uspela sam da je poljubim - jednom) i onda sam se iz rezignacije posexala s njenim tipom dok su jos bili zajedno (bas sam bila ocajna).
Originally posted by m..
drustveno m:f = 70:30, u zg 20:80 (opet psiho trip)
emocionalno m:f = 50:50
seksualno m:f = limx(x>0):~99,9999
drustveno m:f = 50:50
emocionalno m:f = 80:20
seksualno m:f = limx(x>0):~99,9999
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!