Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
nije smesno, bwee !
bamibija nema vishe :no:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by bigirl
Verujem da osoba može da se promeni (u smislu ponašanja u vezi), kao i da ta obnovljena veza može biti mnogo bolja od one prethodne. Kad tresneš o zemlju, neke stvari shvatiš veoma brzo (iako ti je osoba s kojom si, bukvalno crtala sto godina u ?emu grešiš, tj šta joj smeta i šta je nervira).

E sad, kako je vratiti... To ne znam. Verovatno je potrebno mnogo strpljenja i kako neko re?e meseci i meseci ponižavanja i moljakanja.

Never say never (again)...
Ovo mi je blize nego ono sto kaze ParisH. Ok je dati nekome drugu shansu ako mozes i ako nije debelo zgreshio.
Sem toga, moze ljubav da bude prava, ali da se neko ne snadje od te silne ljubavi, nachini gresku, boze moj. Nije ljubav to sto od nas pravi savrsene persone nego nas samo tera da mislimo da smo takvi :D

Sve zavisi od situacije, ali ako neko padne i dodje mu iz dupeta u glavu i primetno se sredi vredi probati opet. No to nosi rizik ponovnog razlaza i to verovatno krvavog ali pred tobom je alternativa, ili igras na sigurno sa onim Grace-inim "I will ask myself was s/he the right for me for the rest of my life" ili igrati na nesigurno i zadobiti vrednu nagradu ili totalnu propast :D [igrajte ruski rulet :D , povucite ruchicu :smeh: ]

Da ponovim, sve zavisi, ali ne treba biti iskljuchiv nikada.
Listen to your heart, when s/he's calling to you..... tralalaalalallala =)
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Ali ovde Grape koristi Ljubav sa velikim LJ - znas li sta znaci?
Da li tu osobu volis vise nego sto volis sebe?
Zamisljas li je pored sebe za ceo zivot, ili bar za neki duzi njegov deo?
Onda neces sedeti sa nama za kompom vec ces uciniti SVE da dragocenost povratis? Valjda?
U Ljubavi padaju maske, gubi se ego, nema se potrebe za kalkulacijama i spekulacijama;
mogu samo da ponovim Dynamitne reci: "...greske koje pravimo odraz su neke dublje krize; znam da volim osobu kad prestanem da volim svoj ponos vise od nje"!!!
To bi trebalo da ti je dovoljno. Probaj da prestanes da se igras?
Ako je stvar zaista tako velika, malo zrelosti nije na odmet.

Svaku srecu ti zelim!
(dobar vetar u ledja...)
:odrasti:
By Paris
Kada bih shvatila da je osoba prestala da se igra i da, konacno, ono sto radi, radi iz ljubavi, a ne iz potreba ega, onda bih porazmislila.
Ali nikad ne mozes biti siguran da li su promene trajnog karaktera ili je opet neki ego-trip u pitanju.
A sve gore navedeno je tooo much ...........Previse razmisljanja, previse analiza, previse gresaka, previse cimanja.......tako da za ljubav ostaje premalo mesta.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by ParisH.
Ali nikad ne mozes biti siguran da li su promene trajnog karaktera ili je opet neki ego-trip u pitanju.
A sve gore navedeno je tooo much ...........Previse razmisljanja, previse analiza, previse gresaka, previse cimanja.......tako da za ljubav ostaje premalo mesta.
bas to. previse svega... i zbog toga ljubav gubi svoj karakter UZIVANJA.
postavlja se pitanje cemu sve onda?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa nije zivot med i mlijeko :)

Konflikti su normalni svuda pa i u ljubavi. Da ne kazem i potrebni. Al ako ih je previse onda to nije to.
Ja sam skoro osetio drugu stranu medalje, 3 meseca bejasmo zajedno a ni s od svadje nije bilo :D Svadjali smo se tek kad smo se razisli hahahaha smeh
By Paris
Ne radi se o tome da neko vec kod prvog ljubavnog konflikta zbrise.
Vec da je cela veza PREVISE ispunjena stvarima koje ne cini ljubav.
Kad shvatis da se cela veza sastoji samo od cimanja postajes vremenom seek and tired od svega.
Ne mozes da uzivas u vezi gde ne mozes da se opustis.
I gde moras every fucking day da postavljas jedna te ista pitanja strepeci kakav ces odgovor dobiti danas.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sick and tired :spin:

Slazem se, to je pogubno. To ume da dovede do ludila i ako ne mozes da se opustis treba da bezis.
Korisnikov avatar
By bigirl
O tome je i re? u ovoj temi, zar ne? Veza je po?ela da biva suviše teška. Desio se kraj. Meðutim, ljubav je i dalje jaka, ljubav i dalje postoji. Prošlo je neko vreme. Još uvek postoji ljubav. I još uvek je jaka.
Zašto ne probati ponovo?
Korisnikov avatar
By bigirl
Šta kao, ne verujete da se partner promenio??? I da opet ne?e biti sranja?

S jedne strane, to je malo sebi?no, jer za ta sranja ne može nikako biti kriv samo partner, ve? ste bili krivi oboje.

A s druge strane... pružite priliku, pa ?ete videti kakva je ta promena. Druga?ije ne može.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa ne verujem da 'druga' sansa nije postojala :ozbiljan: . Ne moguce da je bila TAKO VELIKA ljubav i da se desilo samo jedno 'sranje' i da nije pokusano opet....nesto tu onda ne stima :drama:
Korisnikov avatar
By reveal
a sta ako je bilo milion novih pokusaja i milion "menjanja" itd... i nista od toga na kraju nije ispalo, vec je citava situacija samo pretrpela teske svadje i samo to? sta kad nema vise smisla?
Korisnikov avatar
By bigirl
Dok god ima ljubavi - ima i smisla.
A sem toga, koliko je meni poznato, u situaciji navedenoj u ovoj temi... nije bilo milion pokušaja. Osim toga, nije svaki "pokušaj" pokušaj. Jedno je "pokušati" posle neke svaðe, a drugo je zapo?eti ponovo vezu posle nekog vremena.
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by SUNNY GIRL
OK, MAJSTORI, DA VAS CUJEM....

KAKO DA JE VRATIM????
Jao, sunce, nije valjda da si opet u fazi ukotvljavanja broda u stare luke?
Kad ces bre jednom da se okanes Bermudskog trougla?
Ako ti iko i da savet sta da radis a ti lepo pravo sa tim savetom u Skadarliju, da ga ubijes sa par litara vina ili nekog drugog blagog otrova...Mada nisam sigurna da to natebe vise uopste deluje...toliko si intoksikovana svim tim bivsim ljubavima...oces savet? Pusti ih sve da idu dodjavola i dohvati tu sto je sa tobom u satoru...ili sedi mirna i etise malo kako je biti Sunny, on the sunny side ...on your own for a change!
Korisnikov avatar
By reveal
vrlina je njena mana....
By argentum_inf
eeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!To booooooooooolliiiiiiiiiiii!!!!!!!
Korisnikov avatar
By EYA
i treba da boli, sve dok se ne izleci ! u tome je caka.
By Bombina
i meni je ljubav mnogo znaci
dusu kad ima svoju
koliko sam ja ponekad tuzna za mene je tesko komplikovana veza
pratim neku situaciju kamo nema srece
kad razboli i drugi dan bicete pribraniji
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by argentum_inf
NIKAD..se ne vracaj nazad..
:up:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
O tome je i re? u ovoj temi, zar ne? Veza je po?ela da biva suviše teška. Desio se kraj. Meðutim, ljubav je i dalje jaka, ljubav i dalje postoji. Prošlo je neko vreme. Još uvek postoji ljubav. I još uvek je jaka.
Zašto ne probati ponovo?

Zato sto se neki ljudi uplase sami sebe, kad im je najlepse.
By argentum_inf
KAD ljubav POSTANE TO STO JESTE-UVEK SE NEKO POTRUDI DA JE UBIJE.a to boli.a sve umire..bar ima "dobrih ljudi"koji se potrude za to..sve umire,zar ne?..

Zato opet-nikad,ali nikad se ne vracaj gde si bila,to sto se uglavnom zove ljubav-neki obicno pomesaju sa necim drugim..A kad nasednes-onda je kasno..Odavno znam koliko ljudi umeju da lazu i budu bezosecajni,ovo je jos jedna potvrda u prilog tome.ne volim da me boli,a tek sam na pragu..
nazalost,sve ume da se vrati-sa velikom kamatom-kao u zelenaskoj banci..
puno uspeha ljudima koji ne umeju da vole-vraticu se u taj klub-clansku kartu jos nisam izgubila,samo sam malo zalutala..:bundeva:
Korisnikov avatar
By Mafija
Kada ti ne odgovori na poruku,a ti besniš što kasni odgovor,kada zazvoni tel.a ti se polomiš da se javiš,kada jedva ?ekaš da ga vidiš,kada prelaziš ulicu i ne gledaš da li ima automobila...zaljubljen si...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by argentum_inf
KAD ljubav POSTANE TO STO JESTE-UVEK SE NEKO POTRUDI DA JE UBIJE.a to boli.a sve umire..bar ima "dobrih ljudi"koji se potrude za to..sve umire,zar ne?..
:up:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Dakle,vecina ljudi mesa pojam "zaljubljenost" i "ljubav"
Zaljubljenost je preteca ljubavi ili uvertira,kako vam draze i predstavlja onaj jak nagon strasti i emocija koji vremenom opadaju na nizi nivo i svest posaje opet dominantnija(Molila bih da ou recenicu neko ne shvati bukvalno i da je po njoj zaljubljenik na pocetku nesvestan)
Naime,kada se pocetne strasti malo smire,onda nastupa prava ljubav.Tada cete iako nema vise onog pocetnog plamena,biti spremni da i dalje ucinite sve za tu osobu,biti joj verni,kao i ona vama i biti kraj nje.

Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.
Tuzno,realno ali naucno dokazano!
:crta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!