Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li ste individualista?

Individualac
18
46%
UltraSocijalna osoba
4
10%
11
28%
Asocijalna osoba
6
15%
Korisnikov avatar
By Heartkiller
1. Da li ste sebi sami dovoljni za dobar provod (nije vam potrebna stalna ekipa)?

- Zavisi! Kad mi dođu momenti da budem sam sebi dovoljan, zatvorim se u svoja čititi zida, isključim mobilni, gledam TV, grićkam grickalice i uživam u spostvenom provodu. S druge strane, kad izlazim, izlazim sa malom, ali odabranom stalnom ekipom.

2. Da li imate potrebu da uvek budete sa voljenom osobom (nemate trenutaka kada želite da budete sami)?

- Nemam potrebu da budem sa partnerom 24/7.
Idealno bi bilo kad bi se viđali četiri puta sedmično, sve preko toga mi je nekako previše. Nekad je čoveku potrebno da bude da bude sam sa samim sobom i svojim mislima...

3. Da li bolje rezultate dajete kao deo tima ili kada sami obavite ceo posao?

- Nijanse su u pitanju. Za nijansu više dajem bolje rezlutate kad sam deo tima. No, više volim sam da radim i da sam donosim rezlutate.
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ znate, ja volim tako da se igram sa sobom.

:pucaodsmeha:

ont: volim kad sam sama, volim i kad nisam.
sta znaci stalna ekipa? ne.

Da li bolje rezultate dajete kao deo tima ili kada sami obavite ceo posao?
sama, sama i sama. mora da bude kako ja hocu :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavisi kakav provod, nekada mi nije potreban niko drugi, a nekada mi je potrebna nekolicina ljudi... masa nikada, masu ne podnosim!

Moja potreba za voljenom osobom je povremena, vrlo, jer mnogo češće želim samoću.
Povremena, a u mom slučaju i česta, samoća prija i smiruje.

Opet zavisi od zadatka, mada se retko dobrovoljno priklanjam timskom radu.
Potpuno sam zadovoljan sopstvenim sposobnostima, a nisu me još uvek izneverile.
A ono što ne umem, ja ni ne radim.

Dakle definitivno jesam individualista.
Korisnikov avatar
By Markiza
Kad radim onda Individualista- da je sve pod MOJOM kontrolom.
I volim svoj prostor, svoje vreme. Ako želim da legnem u krevet i zurim pola sata u odredjenu tačku onda to i uradim ma koliko se to nekom činilo besmisleno.
Ne volim da 'mi voljena osoba stalno visi' oko vrata niti da ja istoj to radim. Odbija me to -dosadno je, smorno i čini da ne budem, donekle, ono što jesam.
Korisnikov avatar
By scout_finch
jok. ja sve ili u grupi ili nikako. ni na pisanje sama.
Korisnikov avatar
By hippo...
Da. :yes: Dovoljna sam sama sebi, dok gužvu ne podnosim.
I rad u grupi ne podnosim. Zato što nikad ne uspem da pokažem sve svoje kvalitete, ne volim da zavisim od druge i volim da sve što radim ima moj lični pečat.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=285293#p285293]EYA napisao:[/url]od ponudjenog moram da izaberem cistog individualistu.... nisam asocijalna, ali ne zavisim od drugih, ni njihovog misljenja. mogu sve sama, lepo je kad ponesto mogu i sa nekim, ipak, bez ikakve obaveze... moze/ne moze - prosto i jednostavno.
mislim da samo sa osobama koje imaju svoje ja, postuju svoje vreme (samim tim i moje), i mogu da funkcionisem.
about me
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!