Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
Kada sam u vezi za mene postoji
samo ta jedna osoba. Sve dok postoje
osecanja- ne razmisljam o drugima.
Onog momenta kad se to ipak desi,
znam da je to znak mog "hladjenja" i kraja
veze. Sebe dovoljno cenim i nikada ne
varam; nije mi potrebno da imam nekog
"sigurnog" kraj sebe, a da saram sa strane.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by pcelica
Kada sam u vezi za mene postoji
samo ta jedna osoba. Sve dok postoje
osecanja- ne razmisljam o drugima.
Onog momenta kad se to ipak desi,
znam da je to znak mog "hladjenja" i kraja
veze. Sebe dovoljno cenim i nikada ne
varam; nije mi potrebno da imam nekog
"sigurnog" kraj sebe, a da saram sa strane.

:zastava: :zastava: bravo pcelice ! da preformulisemo : neka ih bude 1000 ako bas treba ali neka u svakom trenutku bude samo jedan
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Don`t Look
Pa mogao bi ceo zivot.Mada imam svoje nalete raskidanja,ali mi obicno partner pomogne i opet smo zajedno..Kada sam u vezi,mnogo mnogo vremena provodim sa partnerom tako da nikada ni ne razmisljam o nekom drugom.

eto i ja isto
Korisnikov avatar
By Mars
Kazu ljudi 5,6,7 godina plafon.

:kisa:
By Бреее!!!
Moze i vise ... ali, treba mnogo kamencica da se slozi !!! :yes: :love: :friends:

Kazu, neki navode i statisticke podatke o razvodima, da je sedma godina i u str8 braku najkriticnija !?! :sluske:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By tramp
ja nekako verujem u dogovorenu nemonogamiju i onda to moze da traje vecno inace... pa kako reci ne kad se prilika pruzi :merlinka:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Forever together... Ne vidim razlog ako nekog volim da to ne bude cak i zauvek. Jedino ako se desi nesto neocekivano... Mislim u vezu ne bih ni ulazio da ne gledam na duze staze. :love:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by tramp
ja nekako verujem u dogovorenu nemonogamiju i onda to moze da traje vecno inace... pa kako reci ne kad se prilika pruzi :merlinka:
:kakodane: Kako reci ne? Pa jednostavno, malo otvoris usta i kazes tu rec. :rotflmao: Nije valjda toliko tesko. A ustvari svako ima svoju glavu i zna sta zeli! :venchanje: :poklon: :kissing:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ako bas sve odgovara a posebno u krevetu onda zauvek, ali ako to ne odgovara onda nisam sigurna...
Korisnikov avatar
By Val
Sve dok veza ne bude savrsena, ljudi ce imati potrebu da se "svaleraju". Kao sto rece Blondie, ako je u vezi sve OK, zasto traziti drugu/og?

:nono:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by Val
Sve dok veza ne bude savrsena, ljudi ce imati potrebu da se "svaleraju". Kao sto rece Blondie, ako je u vezi sve OK, zasto traziti drugu/og?

:nono:
A kada je ono veza "savrsena"!?

:zastava:
Korisnikov avatar
By Zibro
pa verovatni nikad...... da li to znaci da cemo svi pre ili kasnije ogreznuti u promiskuitetu ??? naravno da ne :wink:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by bg frajer 111
pa verovatni nikad...... da li to znaci da cemo svi pre ili kasnije ogreznuti u promiskuitetu ??? naravno da ne :wink:
:eureka: :friends: :love: :roll:

:zastava:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sa što više ljudi vodim razgovor na ovu temu to više imam utisak da sam ostala negde u 15. veku
ili da skoro svi ostali danas imaju poremećen sistem vrednosti

ako postoji dogovor onda se ponašam po dogovoru
dakle ako je dogovor monogamija onda se ponašam monogamno
pa jebemu mater valjda su neka samoograničenja vredna toga što bih imala u takvoj vezi u suprotnom da mislim da nije vredno ne bih ni pristala na takav dogovor
a sve i da pristanem pa da me vremenom prođe ta simpatija/ljubav pa bar bi ostalo neko poštovanje prema osobi sa kojom sam bila da ispadnem fer da pričamo o tome i nađemo drugi dogovor ili da u krajnjem slučaju raskinem pre nego što započnem nešto drugo sa nekom drugom

inače ja ne mogu da verujem koliko se ja iznerviram oko ovoga :lol:
aj okej ljudi su različiti ali jebemu mater pa kako neko tako može da ne razmišlja ni malo nije mi jasno
Korisnikov avatar
By Torry
^

ono sto je nekada bilo normalno sada nije

mada, pitanje je sta je uopste normalno :lol:

svako ima svoje zelje i potrebe, bitno je da se nadju istomisljenici
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617624#p2617624]EnMademoiselle napisao:[/url]sa što više ljudi vodim razgovor na ovu temu to više imam utisak da sam ostala negde u 15. veku
ili da skoro svi ostali danas imaju poremećen sistem vrednosti
A?

Sto bi moj muz reko - i nebo je plavo :lol:

El to impliciras da je u 15 veku ili ranije (sto nije "danas") postojao neki bolji sistem vrednosti? Daj.

Neki ljudi razmisljaju o stvarima o kojima drugi ne razmisljaju a isto tako mozda nesto to sto ti prvi rade je mozda za "osudu", ne.
Recimo mozda neko krade a ne vara? I slicno. Ili ne misli na sopstvenu bezbednost na neki nacin.

To na stranu, ni meni nikad nije bilo jasno - zar ljudima nije lakse da se drze dogovora ili da isti kompromisno apdejtuju nego da se cimaju, kriju sta god. Ali to sto je meni tako lakse i sto je meni to realno ne znaci da je tako i drugima.

Suludo je sto sebe trujem cigaretama pa to opet radim. A na sebe bi najvise trebalo da mislim. Recimo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sad vidim Torin post - o cemu vi to pricate, sta je to ranije bilo normalno i drugacije? Ljudi bili manje neverni, radili stvari u skladu sa nekim visim, boljim moralom?
Korisnikov avatar
By Torry
naravno da je bilo i bice

spomenula sam "nenormalnost" u smislu osude drugih, petljanja u tudje zivote i nedostatak razumevanja i tolerancije za druge
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam mislila bukvalno 15. vek nego u smislu da se mišljenje kao što je moje danas uglavnom karakteriše kao staromodno tj. zaostalo zato što se većina danas ponaša drugačije

meni je nekako neuporedivo kad radiš nešto čime štetu nanosiš samo sebi (tvoj život - tvoja stvar) i kad radiš nešto čime namerno i svesno nanosiš štetu drugima, još kad je druga osoba nedužna i nesvesna toga, a pogotovo kad ti veruje zato što si se prethodno opet sam svesno i voljno izjasnio tako

inače ja ne gledam na to šta je kome lakše nego šta je ispravno/moralno
Korisnikov avatar
By Hys.
Hoces da kazes da su se ljudi ranije izjasnjavali nepovoljnije o nevernosti nego sada?

Ako i jeste tako - samo su bili licemerniji, jer doista ne mislim da je nevernosti bilo manje, ako ista, bilo je mozda i vise jer je kultura i tradicija stavljala daleko veca ogranicenja na licne slobode.

U pravu si, jeste, kad nanosis stetu sebi to je licna stvar.

Ono sto sam pokusala (neuspesno) da objasnim, jeste onaj deo gde si rekla "ne znam kako ljudi tako ne razmisljaju" - naime - to sto osoba a ne razume kako osoba b nesto radi ne znaci da nema nesto sto radi osoba a sto osoba b ne razume a takodje se tice "osnovnih vrednosti" (koje god one bile).

Ne razumem ni ja sebe kad ovako napisem, nvm :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da, ranije je bilo mnogo manje nevernosti kad je bilo normalno da ti 14ogodisnju zenu jebe cale i ostalih tradicionalnih vrednoti.
By alexandermagic
Par godina sam bio monogaman, onda mi je to dosadilo, sEli, dogovorili se i sad sve funcionira kao svicarski sat. Ne zelim raditi iza ledja osobi sa kojom zivim.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
uz nju cu verovatno uvek ostati. patoloski zaglavljena.
ljubavima koje dolaze uredicu neki svoj unutrasnji prostor prema zakonima slobode.
a ne okova.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad sam single, onda sam 'freelancer'.
A kad sam u vezi, onda sam veran. Ne sviđaju se meni te poligamne veze.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nevernost i varanje je potpuno druga stvar od poligamije. Poligamne veze mogu da budu pune iskrenosti i vernosti kao i monogamne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!