Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Prijateljstvo ne koristim kao masku za izbegavanje ljubavne veze sa nekim.Prijateljstvo poimam kao nesto vrlo vazno.Ako nekog ne zelim ni za vezu ni za druzenje ne moram nista da kazem-dovoljno je da me ta osoba vidi onako nakostresenu i utorocenu pa da joj sve bude jasno.

P.S.-Umem bas negativno da zracim (bez i jedne reci) KAD TAKO ZELIM.:durenje:
Korisnikov avatar
By Sedma
Originally posted by galateja
Prijateljstvo ne koristim kao masku za izbegavanje ljubavne veze sa nekim.Prijateljstvo poimam kao nesto vrlo vazno.Ako nekog ne zelim ni za vezu ni za druzenje ne moram nista da kazem-dovoljno je da me ta osoba vidi onako nakostresenu i utorocenu pa da joj sve bude jasno.

P.S.-Umem bas negativno da zracim (bez i jedne reci) KAD TAKO ZELIM. :durenje:

drago mi je sto jos neko razmislja na slican nacin kao ja... :spin:
Nazalost to je retko ...u mojoj okolini...i propatila sam... mnogo... :nazalost:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Pa, to se uvek vidi po postupcima. Ja kad to kazem to i mislim. E sad sto neki to koriste za odjebavanje... :seljache:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ponekad kazem i to.Zavisi od osobe...ovo mu dodje kao neko 'blaze' resenje,kao-nisi ti tako los pa mozemo da budemo prijatelji...:rool: Naravno,sve u nadi da ce taj neko citati izmedju redova i shvatiti da naravno necemo biti prijatelji niti bilo sta...
:lukavi:
By Ахасвер
Sada sam uvek iskren. Oja?ao mi je želudac za takve stvari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!