Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SedmaIma ih, ima ih....Hmmm....
Bas bih voleo da vidim sta bi se desilo kada bi srela zenu sa muskim mozgom!
Ko kaze da ja trazim zenu tj devojku....?
Originally posted by Devilish_Diva
Ja ne verujem u ljubav na prvi pogled. To je samo privremena strast.
Meni je inteligencija ipak najjachi afrodizijak. Volim pametne ljude. Obichno su jako sharmatni i tim sharmom umeju da prikriju neke fizichke nedostatke, a i vishkove
Meni je inteligencija ipak najjachi afrodizijak. Volim pametne ljude. Obichno su jako sharmatni i tim sharmom umeju da prikriju neke fizichke nedostatke, a i vishkove
Originally posted by ValOriginally posted by TheCurseofBlondiePa ne poznajes celi taj paket na "prvi pogled" ...!? Dakle, ipak prvo pricate...zar ne?
pa u ceo paket!
Originally posted by ValFRIZURA!!!!
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)
Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?Odmah se zaljubim.
Originally posted by bigirlAha! Dakle, moze biti glupa ko krec, samo da ima dobru frizuru... Pa O.K.Originally posted by ValFRIZURA!!!!
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)
Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?Odmah se zaljubim.
Originally posted by Dracoto mi je jasno da nije dovoljno biti lep, atraktivan, ako nema nista u mozgu ili ako cak on skroz fali *hihi* onda to isto nije nimalo seksi...ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!
Glasam za mozak, iskljucivo mozak.
Moze da izgleda kako hoce dobro, ali ako mozak trokira, cao, pa pa...c, jok....
Originally posted by TheCurseofBlondieda bih dosla do toga da saznam postoji li ista u glavi, naravno da ta glava mora da me privuce, u kompletu sa telom.Originally posted by Dracoto mi je jasno da nije dovoljno biti lep, atraktivan, ako nema nista u mozgu ili ako cak on skroz fali *hihi* onda to isto nije nimalo seksi...ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!
Glasam za mozak, iskljucivo mozak.
Moze da izgleda kako hoce dobro, ali ako mozak trokira, cao, pa pa...c, jok....
ako je tako onda svaka ti cast, jedan veliki izuzetak si...
ne zezam te, stvarno tako mislim ali ne verujem da ti je izgled bas toliko nevazna...ili???
Originally posted by TheCurseofBlondieA sta se desava, ako upoznas devojku, koja ti se svidi po nacinu govora, njen humor, njen glas, pre svega njena inteligencija, koja ni malo ne zavisi od izgleda...a u zivotu je nisi videla?
ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!
ako je tako onda svaka ti cast, jedan veliki izuzetak si...
ne zezam te, stvarno tako mislim ali ne verujem da ti je izgled bas toliko nevazna...ili???
Originally posted by Vale to mi se jos nije desilo, da sam upoznala nekog koga jos nisam videla ???
A sta se desava, ako upoznas devojku, koja ti se svidi po nacinu govora, njen humor, njen glas, pre svega njena inteligencija, koja ni malo ne zavisi od izgleda...a u zivotu je nisi videla?
Originally posted by TheCurseofBlondiePa o tome i pricam. Dakle, zaljubis se u nju i za tebe je najlepsa. Ali verovatno ne zbog suvog izgleda, nego zbog svega onoga sto si do tada upoznala...?Originally posted by Valizgled nije najvazniji ali je bitan, barem meni.
A sta se desava, ako upoznas devojku, koja ti se svidi po nacinu govora, njen humor, njen glas, pre svega njena inteligencija, koja ni malo ne zavisi od izgleda...a u zivotu je nisi videla?
to uopste ne znaci da zena mora biti lepotica, ali da mi se njen izgled mora svideti.
a moze biti i lepa a da mi se njena lepota ne svidja...shvatate.
nije stvar u "lepoti" vec jednostavno njen izgled me mora privuci
Originally posted by tatjanamPa znala sam ja, da ti imas drugu.
zaljubim se u neku osobu ako me zacara: prvo recima,pa pokretima,onda osmehom....
dosada sam mislila i da sam volela u zivotu
danas se cudim sta je to bilo! dali sam stvarno volela ili sam bila samo zaljubljena
volim kao nikada do sada....osecam nesto u sebi koje do sada nikada nisam osetila....
budim se uz nju i zaspim sa njom,
sanjam je svake noci i svakog dana otvorenih ociju
osecam njen miris svaki put kad udahnem vazduh
osecam njenu ruku na mom telu svakog trenutka
osecam njen poljubac na mojim usnama
osecam njenu ljubav u mom srcu
cekala sam je celog zivota.....
...i docekala
promenila mi je zivot
promenila je mene
ONA
VOLIM SAMO NJU.....zauvek
Originally posted by ValA sta, nosi naocare???
Eto vam jos jedan od razloga, zasto sam se zaljubila u ovu zenu!
Originally posted by TheCurseofBlondieE ovo mora da je neka zapadna sala, pa je bas ne kontam! :putujevropo:Originally posted by ValA sta, nosi naocare???
Eto vam jos jedan od razloga, zasto sam se zaljubila u ovu zenu!
Ma neeema veze, nije to vise tako strasno kao sto je nekad bilo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!