Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sedma
Hmmm....

Bas bih voleo da vidim sta bi se desilo kada bi srela zenu sa muskim mozgom!

Ko kaze da ja trazim zenu tj devojku....? :kiss: :bouncy:
:bye:
Korisnikov avatar
By Devilish_Diva
Originally posted by Sedma
Hmmm....

Bas bih voleo da vidim sta bi se desilo kada bi srela zenu sa muskim mozgom!

Ko kaze da ja trazim zenu tj devojku....? :kiss: :bouncy:
:bye:
Ima ih, ima ih....

Ja ne verujem u ljubav na prvi pogled. To je samo privremena strast.
Meni je inteligencija ipak najjachi afrodizijak. Volim pametne ljude. Obichno su jako sharmatni i tim sharmom umeju da prikriju neke fizichke nedostatke, a i vishkove :alien:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Devilish_Diva
Meni je inteligencija ipak najjachi afrodizijak. Volim pametne ljude. Obichno su jako sharmatni i tim sharmom umeju da prikriju neke fizichke nedostatke, a i vishkove :alien:

:hail: :shake: :hail:
Korisnikov avatar
By Val

Korisnikov avatar
By Val

Korisnikov avatar
By Aksa
Naravno da se zaljubljujem u mozak. Ako je pritom i osoba prihvatljiva po MOJIM kriterijumima, moja zaljubljenost je zagarantovana... :) )
Pa ko razume, shvatice.
Ja moram da se divim osobi, zbog necega, ili puno toga, da bih mogla da budem zaljubljena.
Inace je to samo strast, koja ono, bam! kao autobus me zvekne, a isto tako se i odljubim... Ono, "sto sam ja bila zaljubljena ???"
By Stepski Vuk
Muska inteligencija je najmocniji afrodizijak i zato ja sebi biram prijatelje medju clanovima MENSE. Moj najbolji prijatelj ima IQ 180 i mnogo mi je pomogao svojim ostroumnim savetima. On je pored toga i veoma zgodan muskarac. Ali "osvojio" me je svojom blistavom inteligencijom.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
pa u ceo paket!
Pa ne poznajes celi taj paket na "prvi pogled" ...!? Dakle, ipak prvo pricate...zar ne?

ustvari, ne zaljubljujem se nikad na prvi pogled a inace recimo vidim zenu i sta mi se svidi: sve zajedno u smislu izgled(oci, osmeh itd) + karizma + glas + pokreti....i posle eventualno karakter :-)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
:wow:
FRIZURA!!!!
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Odmah se zaljubim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
:wow:
FRIZURA!!!!
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Odmah se zaljubim.
Aha! Dakle, moze biti glupa ko krec, samo da ima dobru frizuru... Pa O.K. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Draco
Heh, uvek se moze naci neka ultra zgodna tsushi za kres ili tako nesto.... A koji ce mi to? Da zadovoljim ego? Ma daaaaj.

Mada, mogu da se NALOZIM na takvo nesto, ne i da se zaljubim. Sto opet ne znaci da bih joj i minut posvetila. Potrebno mi je vise od toga.

Glasam za mozak, iskljucivo mozak.

Sve ostalo je nebitno. Padam na mozak. Ako moze da me zainteresuje i zadrzi moju paznju, gotovo, ja padam.

Moze da izgleda kako hoce dobro, ali ako mozak trokira, cao, pa pa...c, jok....
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Draco

to mi je jasno da nije dovoljno biti lep, atraktivan, ako nema nista u mozgu ili ako cak on skroz fali *hihi* onda to isto nije nimalo seksi...ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!

ako je tako onda svaka ti cast, jedan veliki izuzetak si... :cheer:

ne zezam te, stvarno tako mislim ali ne verujem da ti je izgled bas toliko nevazna...ili???
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco

to mi je jasno da nije dovoljno biti lep, atraktivan, ako nema nista u mozgu ili ako cak on skroz fali *hihi* onda to isto nije nimalo seksi...ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!

ne zezam te, stvarno tako mislim ali ne verujem da ti je izgled bas toliko nevazna...ili???
da bih dosla do toga da saznam postoji li ista u glavi, naravno da ta glava mora da me privuce, u kompletu sa telom.

Kao sto sam rekla u prethodnom postu, ako skontam da je to telo i cute face jedino sto ima da ponudi, onda na tome stajem.

Jel sam pojasnila?
:bye: :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
ali ne mozes mi reci da ako ima mozak a nije nimalo atraktivna osoba, ustvari stovise posebno ruzna ili fali joj jedno oko ili sta ti ja znam sta...da ces onda da se zaljubis samo zbog mozga???!!!

A sta se desava, ako upoznas devojku, koja ti se svidi po nacinu govora, njen humor, njen glas, pre svega njena inteligencija, koja ni malo ne zavisi od izgleda...a u zivotu je nisi videla?

Meni je u tom trenutku izgled toliko nevazan, jer smatram, da je devojka u koju se zaljubim, svakako najlepsa devojka na svetu!

E sad, sto sam ja imala srecu, da nadjem devojku koja je inteligentna, pa uz to jos i lepa, to je vec druga prica. :trep:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
Aha! Dakle, moze biti glupa ko krec, samo da ima dobru frizuru... Pa O.K. :pokazuje:
Zaljubim se u frizuru. Osobu ili zavolim ili ne.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Originally posted by Val
Zaljubim se u frizuru. Osobu ili zavolim ili ne.
Dobro, dobro...postujem. :sesir:
Korisnikov avatar
By victoria
ma na sise :sise: nako lepe, tople, PRIRODNE!
...nista bez trojke :mljac:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

A sta se desava, ako upoznas devojku, koja ti se svidi po nacinu govora, njen humor, njen glas, pre svega njena inteligencija, koja ni malo ne zavisi od izgleda...a u zivotu je nisi videla?
e to mi se jos nije desilo, da sam upoznala nekog koga jos nisam videla ???

tj nisam se zaljubila na taj nacin...

a cak i da se desilo, bi se odlucilo kad stane ispred mene.

izgled nije najvazniji ali je bitan, barem meni.

to uopste ne znaci da zena mora biti lepotica, ali da mi se njen izgled mora svideti.

a moze biti i lepa a da mi se njena lepota ne svidja...shvatate.

nije stvar u "lepoti" vec jednostavno njen izgled me mora privuci.

@ Draco:

Ne mogu da nadjem ono sto si pisala...??
No nema veze, nekad je i previse sve citati ;)

Kao sto sam rekla u prethodnom postu, ako skontam da je to telo i cute face jedino sto ima da ponudi, onda na tome stajem.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

izgled nije najvazniji ali je bitan, barem meni.

to uopste ne znaci da zena mora biti lepotica, ali da mi se njen izgled mora svideti.

a moze biti i lepa a da mi se njena lepota ne svidja...shvatate.

nije stvar u "lepoti" vec jednostavno njen izgled me mora privuci
Pa o tome i pricam. Dakle, zaljubis se u nju i za tebe je najlepsa. Ali verovatno ne zbog suvog izgleda, nego zbog svega onoga sto si do tada upoznala...?
Bar ja nikada nisam mogla da shtavim toliku povrsnost, kad je zena u pitanju. I pitam se, jel nekome treba partner radi prikazivanja svetu ili radi zivota ?
:smirk:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
evo opet te moram pratit ;-)

narano da je i ostalo vazno.

ne moze biti glupa ko xxxx a lepa ko ...sta ja znam...sa takvom zenom ne mogu biti u vezi...nije sve u seksu, moras ponekad i razgovarati jedna sa drugom a kad to ne funkcionise....no way!
Korisnikov avatar
By tatjanam
zaljubim se u neku osobu ako me zacara: prvo recima,pa pokretima,onda osmehom....

dosada sam mislila i da sam volela u zivotu
danas se cudim sta je to bilo! dali sam stvarno volela ili sam bila samo zaljubljena

volim kao nikada do sada....osecam nesto u sebi koje do sada nikada nisam osetila....

budim se uz nju i zaspim sa njom,
sanjam je svake noci i svakog dana otvorenih ociju
osecam njen miris svaki put kad udahnem vazduh
osecam njenu ruku na mom telu svakog trenutka
osecam njen poljubac na mojim usnama
osecam njenu ljubav u mom srcu

cekala sam je celog zivota.....
...i docekala
promenila mi je zivot
promenila je mene

ONA
:cvece:
VOLIM SAMO NJU.....zauvek
Korisnikov avatar
By Nestao
u energiju i posebnost!!!!!!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tatjanam
zaljubim se u neku osobu ako me zacara: prvo recima,pa pokretima,onda osmehom....

dosada sam mislila i da sam volela u zivotu
danas se cudim sta je to bilo! dali sam stvarno volela ili sam bila samo zaljubljena

volim kao nikada do sada....osecam nesto u sebi koje do sada nikada nisam osetila....

budim se uz nju i zaspim sa njom,
sanjam je svake noci i svakog dana otvorenih ociju
osecam njen miris svaki put kad udahnem vazduh
osecam njenu ruku na mom telu svakog trenutka
osecam njen poljubac na mojim usnama
osecam njenu ljubav u mom srcu

cekala sam je celog zivota.....
...i docekala
promenila mi je zivot
promenila je mene

ONA
:cvece:
VOLIM SAMO NJU.....zauvek
Pa znala sam ja, da ti imas drugu. :njanjanja:

Eto vam jos jedan od razloga, zasto sam se zaljubila u ovu zenu! :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
A sta, nosi naocare???
Ma neeema veze, nije to vise tako strasno kao sto je nekad bilo :roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
A sta, nosi naocare???
Ma neeema veze, nije to vise tako strasno kao sto je nekad bilo :roflmao:
E ovo mora da je neka zapadna sala, pa je bas ne kontam! :putujevropo:

Ili ti ne kontas, kako je lepo imati devojku, koja ume da izrazi, sta oseca? A pre svega, da to isto i pokaze.... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By radoznala
valjda neki sveukupan ugodjaj, uglavnom je to 'nesto', ne znam da objasnim sta... a cim ne znam da objasnim, nije ni meni bas najjasnije :smirk:
Korisnikov avatar
By topsecret
Tesko je to definisati, ali samo fizicki izgled ne moze mnogo da me zadrzi pored nekoga, mora da mi se svidi i mozga ili sta vec.
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa, daaaaa, kako objasniti to nesto...

hmmmmmmmmm
recimo bolesno kreativan mozak u hot telu... sexipil OBAVEZAN !!
znaci, uGlavnom su to neKe fufice- u poZZitivnom smislu - , i otkaceni (izdvajajU SSe UVEK po neCEmu veoma) ljudi, kojima faLLi neTTo u glAvi, ali su veoMA inteligentni, (auto) destRRuktivni, umetnicki nasTrojeni , full of stYle,i IZUZETNO SEXUALNI ljudi...

well, u tell me now.. mozaK ili nesto drugo? :misli:
Korisnikov avatar
By jenny
pa to ti onda dodje mozak

:pickme:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by jenny
pa to ti onda dodje mozak

:pickme:
miSSiS?? :shocked:

aLLi kako ja proceniM taj moUzak u roku od 5 min??

ma bRRe, svi mi imamo neke Svoje radare, sliCice u glaFi... pa kaD se poklopE sa realnom oSSobom DESAVA SE :setnja:

p.s. i ja oboZaFljem miSS conelly :D :eya:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!