Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nisam ni ja sad neka luda kučka koja je u svađi sa svim što nosi prefiks ex. piju se te kafe i pričaju neke glupave priče, ali kako da to nazovem prijateljstvom?! prijateljstvo je viši pojma, prijatelj sam sa ljudima koje znam od 5 godine i prema kojima nikada ništa seksualno nisam osetila. i sve ostalo što inače definiše prijateljstvo. to nazovi druženje sa bivšima bih označila kao poznanstvo, taj rang.
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni ovih desetak stranica iza zvuče prilično surovo... :shrug:

Ja mogu shvatiti da se neko zaljubi i odljubi, ali ako si sa nekim godinama vrlo intiman (pri tome ne mislim na seksualni aspekt) i blizak, valjda je logično da će nešto ostati i posle... Ako nije tako čemu onda sve?!
Korisnikov avatar
By Galateja
Hvala, ljudi, ali ja se već neko vreme ne slažem sa sobom po pitanju date tematike. :lol:
Prijateljstvo je sf pojam, a tek prijateljstvo posle veze - nemoguća misija.
Nazdravlje!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sa mnom pokusava sad da "obnovi prijateljstvo" devojka sa kojom sam se skoro dve godine super druzila, a onda bile mesec dana zajedno, i od tad nismo bile u kontaktu...

ja mislim da je ona jedina osoba za koju mogu da kazem da mi je slomila srce, i ja sad zaista me mogu da komuniciram i vidjam se sa njom.. znam sebe, stvorila bi sebi neku sliku da tu mozda jos necega ima.. ne ne..

ja svoje drustvo imam, a ex je ipak ex
Korisnikov avatar
By VANGEL
Cini mi se da sam vec ovde postovao ali od viska glava ne boli .
Da , skoro sa svakim bivsim sam u ok odnosima posle veze - desava se da popijemo kaficu i sl ...
Korisnikov avatar
By luciferin91
Kao shto ex yu drzave imaju dobre odnose (vishe manje) tako i ja imam dobre odnose sa mojima :D

Slovenac :eu:
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da je moguce...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Dear Lucy

nisam ni ja sad neka luda kučka koja je u svađi sa svim što nosi prefiks ex. piju se te kafe i pričaju neke glupave priče, ali kako da to nazovem prijateljstvom?! prijateljstvo je viši pojma, prijatelj sam sa ljudima koje znam od 5 godine i prema kojima nikada ništa seksualno nisam osetila. i sve ostalo što inače definiše prijateljstvo. to nazovi druženje sa bivšima bih označila kao poznanstvo, taj rang.

E bas to.
Poznanstvo iz kurtoazije.

:barf:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Galateja

Ja mogu shvatiti da se neko zaljubi i odljubi, ali ako si sa nekim godinama vrlo intiman (pri tome ne mislim na seksualni aspekt) i blizak, valjda je logično da će nešto ostati i posle... Ako nije tako čemu onda sve?!
upravo. promena forme je sasvim normalna stvar.. tesko je provesti zivot sa jednom osobom,ali ako vec potrosimo godine na jednu osobu,za mene bi bilo jako tesko da nastavim da zivim kao da ta osoba nije nikad postojala. Raskid nije toliko strasan ako pogledamo koliko je strasno prekinuti svaki kontakt sa nekim sa kim si delio dobro i zlo,dane i noci,mesece,godine...
Ranije sam mislila da ne postoji prijateljstvo posle ljubavi,ali sada verujem da postoji. Sa kim da budes prijatelj,ako ne sa nekim sa kim si proveo godine?
Zar svo to vreme treba da se izbrise? Sva ta zajednicka iskustva,upoznavanje jedno drugog... Ne.
''Ne priznajem rastanke i nikad neću. Suviše boli kada se grubo otkine cvet koji tek niče.'' Antic
Korisnikov avatar
By m..
ume to bumpy da bude.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja i dalje ne verujem u ta prijateljstva

zbog celokupne istorije desavanja sa ex
zbog pravljanja mesta za nove ljude i u svom i u zivotu ex partnera
zbog toga sto zelim vecu kompatibilnost
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by maka
Originally posted by Galateja

upravo. promena forme je sasvim normalna stvar.. tesko je provesti zivot sa jednom osobom,ali ako vec potrosimo godine na jednu osobu,za mene bi bilo jako tesko da nastavim da zivim kao da ta osoba nije nikad postojala. Raskid nije toliko strasan ako pogledamo koliko je strasno prekinuti svaki kontakt sa nekim sa kim si delio dobro i zlo,dane i noci,mesece,godine...
Ranije sam mislila da ne postoji prijateljstvo posle ljubavi,ali sada verujem da postoji. Sa kim da budes prijatelj,ako ne sa nekim sa kim si proveo godine?
Zar svo to vreme treba da se izbrise? Sva ta zajednicka iskustva,upoznavanje jedno drugog... Ne.
''Ne priznajem rastanke i nikad neću. Suviše boli kada se grubo otkine cvet koji tek niče.'' Antic
btw narano da zavisi sa kim si bio u u vezi. ako se na kraju ispostavi da je neki skot,naravno da ne bi ostali prijatelji.
Korisnikov avatar
By HPLC
NEMA!

Da, družićemo se i biti fini, a dečka ću mu gurnuti pod prvi autobus :hug:

To je kao kad gladnom date vode, malo pomogne ali uskoro je opet gladan.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by VANGEL

Cini mi se da sam vec ovde postovao ali od viska glava ne boli .
Da , skoro sa svakim bivsim sam u ok odnosima posle veze - desava se da popijemo kaficu i sl ...
I kod mene je slicna situacija. Mozda je to jer nije puno stasti ostalo na kraju price. Ako je bolelo, definitivno se izbegavamo.
Korisnikov avatar
By oktobar85
nadam se da to nikad necu biti u prilici da oprobam. ali, voleo bih da ima.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja ne mogu da stignem ni do ljubavi a kamo li pa do pirjateljstva POSLE ljubavi :usamljen:
By mangas
maka napisao:
...Sa kim da budes prijatelj,ako ne sa nekim sa kim si proveo godine?
x2
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne.

Verovatno da pod nekim okolnostima moze, ali ono sto je u mom okruzenju:

1. par: dok su bili u vezi on nju zaprosio, ona ga odbila, njega to povredilo, pa raskinuo i sad se igraju nekih igara (a oboje su u novim vezama... bljuc...) i to tako sto on kupuje kola za koja zna da ih ona voli, ali su joj nedostizna, pa se qrci pred njom, ide na letovanja gde bi ona volela da ide, ali ne moze da ode, i sl., ne bi li docekao da ona izgovori tu famoznu "E, jbg, zajebala sam se" recenicu.
Sa druge strane, njoj prija da neko od bivsih i dalje trci za njom.
Ergo, win-win situation.
Prijateljstvo? Ni u ludilu to ne bih nazvala prijateljstvom.

2. par: zabavljali se dugo godina, ona nasla sponzora i raskine sa ovim deckom. Taj patio, jadnicak, godinama i onda nasao prvu koja je naisla i htela da bude sa njim, samo da ne bi bio sam, napravio joj dete, a i dalje koristi svaku mogucu priliku da kontaktira sa onom devojkom, kao - drugarski.
Sve samo ne drugarski.

i da ne nabrajam dalje (ima jos nekoliko primera).

Al' 'ajde da ne budem ogranicena, pa da kazem da je mozda posle nekih veza drugarstvo i moguce, ali, eto, ja to u mojoj okolini nisam srela.

Hlae je jednom, mozda cak i na ovoj temi, lepo napisala (parafraziracu) - ne, ne moze biti prijateljstva nakon veze i to bas iz istih onih razloga iz kojih je ta veza prekinuta.

Dakle, u mom slucaju, do raskida je dolazilo zbog neslaganja karaktera, i to isto neslaganje karaktera je prepreka za prijateljstvo. Na to se dodaje jos i istorijat veze, sa sve manama (koje su istovremeno i prepreke za drugarstvo) i vrlinama (koje su istovremeno potencijalne prepreke za nove veze, za obe strane bivseg para).
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!