[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435786#p2435786]samo_u_snu napisao:[/url]
Dajte bre ljudi u kojoj vi zemlji to zivite!? Mozda se u nekoj bajkovitoj zemlji gay ljudi upoznaju na taj nacin, ali siguran sam da to nije slucaj u Srbiji.
ta bajkovita zemlja je - hrvatska!
neš ti bajkovitosti...
Hocete da kazete da pridjete kolegi na poslu i kazete, "ej ja sam gay, da li si i ti? Ako jesi, hajmo na pice..."
pa ne funkcioniraju stvari baš na taj način kad si aut. ne idu aut ljudi okolo i svakome tko naleti govore 'ja sam peder', nego tu činjenicu ne skrivaju, kao ni sve što iz nje proizilazi, te otvoreno i slobodno žive (i) svoj gej identitet. možda zvuči paradoksalno, al meni se čini da kad si aut mnogo manje misliš o tome što si peder nego kad nisi, jer ti to nije više nikakav problem ili nešto na što moraš paziti, nego samo
je.
slijedom toga, kao što se za strejt kolege na poslu zna da su strejt, tako se i za gej zna da su gej. e sad, romansa se ne garantira na radnom mjestu nikome, nego ovisi o mnogo faktora. ali je 100 posto sigurno da se neće desiti ako potencijalno zainteresirana osoba uopće ne zna ima li smisla biti zainteresirana.
ili mozda odete u kafic i posaljete pice nekom momku koji vam se svidi. Momak se odusevi i pozove vas da sednete sa njim i njegovim drustvom i pocnete da flertujete...
događa se i to, da. ljudi se upoznaju u kafićima, na partyjima, na kućnim druženjima, na premijerama predstava, queer festivalima, predavanjima, tribinama itd. ja upoznao tako (gej i strejt) stotine ljudi. ali prvo moraš doči na ta mjesta i u te prilike, te se ponašati normalno a ne paranoično. nakon toga sve ide samo od sebe.
no risk no profit.