Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By pochi
Mrzim onog koji mene mrzne prvi :mrz: !
By alexandermagic
Bilo je već par tema o ovom.

Mrzio - da; pa se istrenirao tak' da sad ne mrzim, samo ne podnosim. :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
desava mi se da nesto ne podosim, da nesto jakomnogopunonajvisenenormalno ne podnosim :mini: ali da mrzim to nije. nadam se da nece, posto mi se ni ovo ne podnosenje ne svidja previse.
:mini:
By argentum_inf
naravno da mogu,ali to kratko traje,trudm se da ugusim neprijatna osecanja,na prvom mestu,stete meni na prvom mestu.ako nekog mrzim,podsvesno priznajem da je bolji od mene, a definitivno nije.osecanje za koje se radije opredeljujem je prezir,prakticnije je i ne ponizava me :cigareta:
Korisnikov avatar
By tebra
Naravno da mogu. Hvala Bogu, ne mrzim nikog trenutno i nadam se da se nece pojaviti osoba koja ce me navesti na mrznju. Medjutim, znam jako dobro da ignorisem tako da mislim da to zna vise da pogodi od same mrznje...
By loreenche
Hvala Cher da mogu...

Ali samo dve osobe... Ima jos par kandidata, ali verujem da nece dostici taj nivo ;)
Korisnikov avatar
By Zoey
Ma kakvi! Ni u kom slucaju, ali ne zato sto to vuce negativnu konotaciju, vec prosto-mrznja je nalicje ljubavi, a ja kad nekog prestanem da volim ne ostaje nista.
Zato kod mene mrznja ne pije vodu
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
verovatno mogu, mada mi se još nije desilo da iskusim to osećanje... ako znaš da možeš da voliš, trebalo bi da znaš i da možeš da mrziš ( iako možda nemaš dokaza ni za jedno ni za drugo )
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne, ne umem da mrzim. Samo najbolje izvlacim iz svakog odnosa, ostalo ignorisem. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pa ne baš. Ako s nekim završim-završio sam i ta osoba za mene više ne postoji. I to je sve.
Korisnikov avatar
By Mozart
Nemam pojma ,nisam bio u situaciji da nekoga mrzim .jednostavno to ne bih mogao nekako sam tako skrojen
By Kragi
Ne, samo drzim na distanci.
Iskreno, nije da nemam kapacitet da budem zloca :eevil: al' jbg kontam da i mrznja podrazumeva to da se bavite nekim ... a ja za one koji mi nisu simpa za to nemam vremena. :klavir:

I onda mi uvek lakse da se postavim u fazonu 'da si ziv i zdrav, srecan, sve bajbolje ti zelim samo bezi od mene' :smeh: negl da se bespotrebno trosim :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ne. Čak i kada to hoću - ne pođe mi za rukom!
Korisnikov avatar
By Torry
za sada je jako ne podnosim

nadam se da nece preci u mrznju
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Ne, mislim da ne.
Ali mogu da ne volim nekoga, ono bas.
Naravno da mogu, obicno sam mrzela neke drugarice na skali 5 od 10, ili ih jednostavno nisam podnosila (i naravno imala sam razloge za to, bile su previse dosadne).Sada ne mrzim nikoga, ali nadam se da će se neko pojaviti, jer mi je baš dosadno :smilegrin:.Čekam početak faxa pa da nadjem zrtve. :lukavi: :evilwait:
Ne!Nikog ne mrzim,sa svima sam ok...i sa prijateljima ali i sa neprijateljima.Ne umem da mrzim ali brzo cu da naucim :P...salu na stranu...iskreno do sada mi se nije desilo da mrzim nekog,desavalo se da u trenutku planem na nekog i samo pomislim ''joj kako me nervira''itd...ali da mrzim,jos nisam u tim godinama hehehe
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!