Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517730#p2517730]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517673#p2517673]*deni* napisao:[/url]
Tačno.
Ja trenutačno u životu imam trojicu za, kako ja to kažem, zabavu i od principa im jedino tražim to da koriste svoje maramice, ili ubruse za brisanje sperme, jer stvarno nemam namjere da o svom trošku ispiram svoje peškire natopljene njihovom spermom, koju liju izdašno po mom pansionu. Jedino ovom najmlađem među njima to ne tražim, jer je sperma mlađih momaka idealna, hranljiva maska za zrelu kožu lica, pa je i ja u tom svojstvu često upotrebljavam. :gotika:
Po receptu Elizabeth Bathory, počni i u krvi da se kupaš :lol:
Ne mogu da koljem, jer se grozim krvi. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
I onda ? Do kakvih smo zaključaka došli ?
- Previše je očekivati da ćemo naći jednu osobu, koja nam u svim aspektima u potpunosti odgovara.
- Skoncentirsati se sa datom osobom maksimalno na aspekte odnosa u kojima smo kompatibilni, potencirati te aspekte odnosa, a druge aspekte svesti na nužnu meru. Šta to znači ? Ako sa osobom koja nam seksualno odgovara nemamo druge podudarnosti, teme, stavove, interesovanja, to ne znači da ćemo ćutati kao mule. Nikako. To znači da ćemo se u tom pogledu ponašati kao Englezi. Pa ćemo, posle kvalitetnog rešetanja koke, dati neku kurtoaznu primedbu o meteorološkim prilikama, na primer, izraziti čuđenje što preko televizora najavljuju lepo i suvo vreme, a nama već dva dana igra levo oko, što znači da će sto posto biti kiše i vetra. :fen: I tako, sve neke prozaične i lake teme za razgovor biramo, jer ne možemo samo navući gaće i otići. Nije prijatno.
Tako da, deco, samo se malo treba domišljati i sve može lakše da štima u ovome životu prokletom. :gotika:
Cekajte bre ljudi....

Upravo suprotno.... nije seks broj jedan zasto sam ja sa njim nego to sto se kontamo i slazemo maksimalno.... znaci sve je ok, imamo super komunikaciju i nikakv problem ne postoji osim sto on hoce da prekinemo sve to jer se plasi da se ne zaljubi.
I da bas tako! Ja hocu vezu sa njim jer sve super funkcionise. To sto on hoce da se zeni to je njegova stvar. Dokle god to mene direktno ne ugrozava zabole me.

Vidim ja da se on polako otvara i da polako shvata neke stvari i zato ne dizem ruke od edukacije ;)

Inace da hocu samo seks sa njim pa zabole me za njega i njegovo stanje svesti.... pojebemo se kada se dogovorimo i dovidjenja do sledeceg puta. Ne bi se uopste cimao oko njega.
I ne bi se cimao da nije sve ok u nasem odnosu. Toliko ok da ne zelem da ga vidjam samo jednom mesecno kako on predlaze. Zato i pokusavam da uticem na njega da nam dozvoli, bas tako, i meni i njemu da nam bude lepo. A ne da to lepo ogranicava na susret jednom mesecno jer zaboga ako bude cesce zaljubice se, a on se plasi toga.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam, kažeš - super vam je, odlično se kontate i sve 5, a on predlaže da se viđate jednom mesečno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam da li bi ti i dalje smatrao kako je u vašem odnosu sve kompletno i potpuno i u slučaju da ti sad dođe i predloži ti da se viđate ne jednom mesečno, nego jednom godišnje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Torry, dobro si rekla - polako. Uz viđanje jednom mesečno, to će ići baš polako. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ti stvarno ne mislis da ako se on ozeni da to nece promeniti nista? boze, pa to ce sve promeniti, pocece da trazi da se redje vidjate da zena ne bi posumnjala a zena ce kad-tad makar pomisliti da ima jos nekoga osim njega i onda ce naprasno prekinuti sa tobom bez obzira na emocije samo da zena ne bi provalila da je peder. sablon :roll:
Kada sam rekao da ne zelim da se vidjamo jednom mesecno nisam mislio da zelim da se vidjamo jednom godisnje nego cesce od jednom mesecno... znaci svakog svakog drugog terceg dana nebitno.

Sve je ok osim toga sto on i proed toga sto nam je ok zeli da sve prekinemo jer se plasi da ce se zaljubiti u mene.

A ta njegova zenidba....pa nije to sutra niti on ima neku sa kojom bi se zenio. Niti ce imati bilo koju... jer curu je zadnji put imao kada je imao 23 god znai pre vise od 10 godina.
To o zenidbi smo samo pricali.
On je mene pitao da li bi se nekada ozenio. Rekao sam NE.
Ja sam njega pitao... rekao je MOZDA.

Tako da prica o zenidbi uopste nije aktuelna i nemam ja sada sta tu da se plasim neke njegove zene i zenidbe. Niti mislim da cu sa njim biti u vezi do kraja zivota pa ce njegova eventualna zenidba da mi pomrsi konce.

Samo zelim da mu pokazem da nije nista strasno ako se bude zaljubio u mene i da ne treba da bezi od emocija i da sputava sebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pffff, sa svakim novim postom ti, urke, ista situacija deluje sve povoljnije i sve dalje od početne problematike. :pinknaocari: To neka bela magija ? :gatara:
Korisnikov avatar
By bern
svodi se na to da li si spreman energiju uložiti u vjeru da se ljudi mijenjaju... nabolje.

pošto si zaljubljen, a to je više od seksa, onda si spreman itekako.

a pošto ipak živimo u stvarnom svijetu, daj sebi vremenski rok, pošto njega nemaš pravo uslovljavati.
By Kragi
Vidis li ti to Popeye, dok ti kao uvazeni gradjanin sa svim predispozicijama ne mozes ni decka da nadjes, kod ormarusa ljubav cveta. Ih sta ti je zivot :smeh:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517998#p2517998]Kragi napisao:[/url]Vidis li ti to Popeye, dok ti kao uvazeni gradjanin sa svim predispozicijama ne mozes ni decka da nadjes, kod ormarusa ljubav cveta. Ih sta ti je zivot :smeh:
well, you see, neke ljubav promijeni. bili oni u ormaru ili ne. bili paranoični ili ne, bili ovakvi ili onakvi ili ovakvi. pomaže kad neko vjeruje u njih. kad ih podržava, kad im pokaže neki drugi svijet, slobodniji, ljepši, jedinstveniji, u kojem se osjećaju kao svoj na svome.

ciničnom srcu ništa ne pomaže. pa ni to što je van ormara.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali su zato i oni bez cinizma u srcu također pozvani da utiču pozitivno na one sa cinizmom, da im pokažu neki drugi svijet, slobodniji, ljepši, jedinstveniji, u kojem se osećaju kao svoj na svome.
Simbioza da se ostvari, svako od sebe da pruži ono najkvalitetnije i Bog da nas vidi. :sesir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, pogrešno je svoju dobrotu čuvati za sebe, jer je dobrota jedina stvar koja se deljenjem umnožava. Da.
By Kragi
Pa ne moze, vec je rekao da cinicnom srcu nista ne pomaze.
Korisnikov avatar
By *deni*
A pa ne može to tako... Kakva je to dobrota koja se bazira na automatskom mirenju sa uočenim anomalijama, degenerativnim pojavama i drugim negativnostima ? Dobrota se na tome ne bazira, već na aktivnom radu za boljitak, napredak, na činjenju, a ne na nečinjenu.
Olaka konstatacija da ciničnom srcu ništa ne može pomoći možda krije neku još grozniju osobinu od cinizma u srcu.
By Kragi
Mozda, a mozda i ne.
Verovatno bern zna zasto je to napisao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, doooooobro.... :zev:

Nego, urke, nisi rekao, šta si ti u horoskopu ? :gatara:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518017#p2518017]Kragi napisao:[/url]Pa ne moze, vec je rekao da cinicnom srcu nista ne pomaze.
bern se tako osjeti malo u poetskom zanosu. ne bukvalno "ništa", ali, teško je "u debelo uho zabosti nježnu riječ".

uostalom, nothing is true...

sve te silne podjele i stavke kakav neko treba da bude za ovo ili ono, padaju u vodu pod naletom neiživljene seksualne energije ili neiživljenih osjećanja, pardon, pod običnim pogledom.

...and everything is permitted.

pa kom opanci, kom obojci.
By Kragi
iskljucivost ti i nije neka neznost, ali ajd :smeh:
salim se.

elem, jasno je meni bern da si ti jedan nezan momak, strpljiv i toliko empatican da bi za skoro sve nasao razumevanje.
E jbg ja ne mogu. I nismo svi isti.
Ono sto je tebi 'vera u ljude' meni je bespotrebno komplikovanje zivota. Ono sto je za tebe strpljenje meni je bespotrebna patetika (mos' mislit - ja bih da se vidjam jednom mesecno jer ne bih da se zaljubim).
I nema recepta ni pravila to si u pravu, jer svako od nas bira svoj put a ovde ga valjda iznosimo u vidu stava.
Licno, nemam ama bas nista protiv toga kako ce neko ziveti svoj zivot niti sebe smatram reperom za pravilan pristup istom.
To je to..
Ukre je u horoskopu skorpija!

Elem sinoc sam mamlaza oterao u pm i stavljena je tacka na celu ovu pricu. Budala sam bio sto sam se i trudio.

On i ja smo se videli pre nekoliko dana, a sledeci susret je bio zakazan za pocetak aprila jer zaboga on "ne zeli sa nekim iz ovog sveta da se vidja cesce od jednom mesecno". Pazite vi tu konstrukciju "sa nekim iz ovog sveta"........... da se ispovraca covek!
Ali,
sinoc smo pricali telefonom i rekao mi je da moramo da obustavimo i komunikaciju telefonom jer on ne zeli da se u tih mesec dana izmedju dva tucanja cujemo telefonom. On "ne zeli da se bilo sta menja u njegovom zivotu, hoce da sve ostane kao do sada, tako da ne zeli ni te telefonske razgovore". Nego kada dodje vreme tj kada se blizi istek tih mesec dana i kada se priblizava novi susret da se tada cujemo i dogovorimo akciju pa posle ponovo pauza narednih mesec dana itd......
(inace samo da napomenem da smo se u predhodnih mesec dana culi svakodnevno i razgovarali po sat vremena minimum svaki put)

Na to sam ga oterao u pm i rekao mu da pocetkom aprila sam sebi nabije u guzicu sta god nadje jer moju kitu nece da dobije.
By Kragi
Pa dobro, postupio si onako kako mislis da je ispravno a mi, twoji dwugawi sa foruma, smo tu da te u tome podrzimo.
Ukoliko se desi da ti se doticni javi i kao znak izvinjenja i spoznaje da je napravio gresku u nedefinisanom odnosu sa tobom, ponudi intenzivnije vidjanje od bar dva puta mesecno uz svakodnevne telefonske razgovore lisene homofobicne retorike - ti pristani.
Ljubav je slepa a bozanski je prastati.
Na kraju krajeva mozda te stvarno voli.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!