Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
zaljubim se u ocekivanje i predispoziciju, moze se reci u svoju imaginaciju.
ko se jos realno zaljubljuje?

pod 1. ne zaljubljujem se, a pod 2. prvo padam na izgled pa ako ima nesto uz to good for me, a da bi bilo bas ono hard kor zaljubljivanje u mom slucaju mora da bude savrsena zena haahhahhaah to znaci hahahahaa ono brate da je lepaaaa,da je skolovala i da ima vaske ko pirinac i da ima garniseru :love:

ocu reci da bi bilo zaljubljivanje do usiju, mora da zna s mozgom da barata, mućo.
Korisnikov avatar
By maka
kako nista, pa moze neka hemija i fizika :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Kako kada, ranije mi je bilo dovoljno da je samo lepa. :lol: Medjutim ne ispunjava me to sasvim, volim onaj osecaj kada zapamtim neku duboku izjavu koja me je pomerila... umem o tome da razmisljam danima dok njenog lika se setim tu i tamo iako jeste meni lepa i sve to super... samo eto mene vise radi prica, razmisljanje... :trep:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako sam preslatka na ovoj temi. i nemam pojma na koga sam mislila. <3
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385534#p2385534]EnMademoiselle napisao:[/url]
Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Pogled* i osmeh koji mi uputi. Znači ja ne znam da li je to do mene ili stvarno toliko stvari može da se iskaže pogledom, makar trajao sekundu. I dan danas su mi pogledi nekih osoba koje sam videla pre par meseci urezani u sećanju i teraju me da razmišljam o njima.
*ne odnosi se na onaj prikovan, netreptajući pogled koji govori da je osoba psiho

...
e i dalje ti pogledi, ja ne znam. ne zapamtim boju očiju ni oblik ništa samo taj pogled ko da sam ne znam šta sveto videla pa mi se tako urezalo u sećanje i uvek mogu da prizovem scenu

i u to nešto što opet ne znam da definišem nego jednostavno osetim

mada u principu u sopstvenu idealizaciju neke osobe u glavi
Neam pojma kako to da objasnim. Znam samo da se teško zaljubljujem.
Nije mi fizički izgled na prvom mestu, ali svakako bi ta osoba trebalo da bude slatka, kao što jeste. Ona... da... ljubav moja. :love:
Što reče sreća ovaj dama iznad:
u to nešto što opet ne znam da definišem nego jednostavno osetim
:yes:
Korisnikov avatar
By gossip
skoro uvek me prvo privuce izgled

but personality makes me stay
Korisnikov avatar
By Hellas
U mozak, razume se, ali samo ako je lep na rentgenskom snimku i da se na njemu vidi da je kreativna. Dakle, ovako nesto:

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
slabo se zaljubljujem i retko kada reagujem na impuls kada mi se neko dopadne na prvi pogled, mislim da strast pre trosim na totalno druge stvari ^^ ali naravno, kad se zaljubim to je iskljucivo zbog onog sto je ispod plave kapice - taj neko mora biti i dovoljno inteligentan da mi drzi paznju i tip licnosti koji mi je prijatan.

Pretpostavljam da ne otkrivam toplu vodu ovde, naravno, ovo su neki ipak univerzalni kvaliteti :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne, mislila sam da svako to zeli, tj. to su univerzalno zeljeni kvaliteti. Kamo srece da se spoticemo svaki cas o pametne, lepe i prijatne :D
Zaljubila sam se u one ljude koji su utjecali na mene na način da sam se zapravo ja zaljubila u sebe…zbog nekih novih, boljih i ljepših dijelova koje sam otkrila uz njih. Vjerojatno su bili (tada) bolja verzija mene. U svakom smislu.

Što sam starija to mi se sve teže tako nešto događa. Lagala bih kad bih rekla da mi fizički izgled također nije bio dosta važan. On bi me često privukao, a osobnost odbila ili zadržala. Uz to, privlačili bi me načitani, pismeni i pametni ljudi, ali i takvih sam upoznala koliko hoćeš. Počeli su me prilično iritirati elokventni intelektualci čija su promišljanja zapravo sama sebi svrhom.
Svijet je pun ouroborosa koji nikad neće postići efekt feniksa.

Ono na što rijetko nailazim su emocionalno inteligentni i prirodni ljudi koji nemaju potrebu za nikakvim dokazivanjem i pametovanjem već jednostavno bivaju da bi od života izvukli ono najbolje za sebe i druge.

And don't ask me why I love you
It's obvious your tenderness is what I need to make me
A better woman to myself
To myself...

Ništa, čekam da izmisle OS kao u Her. On/a će valjda znati kako treba sa mnom. :D
Korisnikov avatar
By elizevin
Dobro receno, Aven. I ja sad premisljam i shvatam da sam se uvek najjace zaljubljivala u ljude koji su prvo voleli mene i cinili da i ja sebe malo vise volim i na kraju da sa njima postajem bolji covek. I takodje se kompletno slazem da me generalno beskrajno iritiraju arogantni intelektualci zaljubljeni u zvuk sopstvenog glasa. Nazalost, upoznala sam mnogo takvih. Vise me privlaci toplina i empatija, zelja za razumevanjem, povezivanjem...
Korisnikov avatar
By IriS
nisam zaljubljive prirode, al uopšte.
ona šaka ljudi u koje sam se zaljubljivala imaju neke zajedničke karakteristike. svi imaju vrcavu energiju i humor koji je meni blizak.
Korisnikov avatar
By *deni*
Za dan se zaljubim, za dan se odljubim. I u mozak, što da ne, pod uslovom da osoba ima mozak. Ako nema, mogu da dođu u obzir i drugi kvaliteti, samo da ih ima i da mogu da izazovu senzaciju - okidač za zaljubljivanje. :love:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619855#p2619855]elizevin napisao:[/url]Dobro receno, Aven. I ja sad premisljam i shvatam da sam se uvek najjace zaljubljivala u ljude koji su prvo voleli mene i cinili da i ja sebe malo vise volim i na kraju da sa njima postajem bolji covek. I takodje se kompletno slazem da me generalno beskrajno iritiraju arogantni intelektualci zaljubljeni u zvuk sopstvenog glasa. Nazalost, upoznala sam mnogo takvih.
Razumijemo se. :)

Na kraju boravljenja s ovima koji su "zaljubljeni u zvuk sopstvenoga glasa" pa siluju ostale svojim imperativima (elokventno, dakako :D) i onima koji prosto nemaju ništa za reći niti imaju vlastiti stav o ičemu, zapravo ostaje isti osjećaj. Dva suprotna pola koji daju isti rezultat > iscrpljena sam i ne osjećam da sam dobila išta za sebe što bih mogla dalje analizirati i implementirati u svoj sustav.
Vise me privlaci toplina i empatija, zelja za razumevanjem, povezivanjem...
Endemska vrsta. :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!