[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435228#p2435228]samo_u_snu napisao:[/url]Davide00 i Vila,
Hvala vam na interesovanju, savetima i lepim recima.
Na letovanju nam je bilo prelepo. Obojica smo zeleli da ono potraje sto duze. Ja mu nikada nista nisam rekao iz jednog jedinog razloga. Njemu je bilo toliko lepo na letovanju, bio je tako srecan i zadovoljan da ja jednostavno nisam imao srca da zapocinjem tako jednu tesku temu. Nisam hteo da mu pokvarim letovanje, sto bi se sigurno desilo da sam mu rekao (pod uslovom da nije gay).
Ovako je bolje. U poslednje vreme sam pokusao da kompenzujem taj nedostatak tako sto sam upoznao par momaka preko jednog gay dating sajta. Na zalost, ti momci, iako ovako ok, mi se uopste nisu dopali, mada sam se ja njima svideo i zeleli su ponovo da se vidimo. Videvsi te momke i provevsi sa njima sat, dva u razgovoru, shvatio sam koliko je moj drug u stvari poseban i koliko je dobar covek u svakom smislu!
Ne bi mi vise nikada palo na pamet da ucinim bilo sta sto bi nam pokvarilo prijateljstvo. Previse je vredan da bih ga izgubio zbog neke hipoteticke ljubavne veze/seksa.
Takodje sam shvatio da verovatno nikada necu biti srecan u ljubavi, sa cime sam se donekle pomirio. Covek jednostavno ne moze da ima sve potaman. Postao sam ravnodusan kada su intima i ljubav u pitanju i prestao sam da verujem da cu naci srodnu dusu u ljubavi.
Kada covek pristupi problemu na racionalan nacin, onda ga taj problem mnogo manje boli.
Pozdrav
Од сажаљења над самим собом нема помака у животу...
А те глупости ''Никад нећу имати среће у љубави'' па не можеш баш на основу само ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ИСКУСТВА одмах да то закључиш и у ту шкрињу да се закључаш.
Ниси ништа предузео а хтео си ... Све би дао да се десило а није... А сад би да не квариш пријатељство - па ниси га ни покварио јер то није ни било пријатељство.
Ти си хтео нешто што си преубукао у ствар што са пријатељством везе нема.
Излази, упознај се са, причај, посматрај, запажај... Пар површних познанстава то јест физички одбојних сучељавања није ништа... Треба искусити десетине. Батали девојке, изгубићеш време, новац и илузије. Има тако пуно интересантних типова на овом свету ...
Кад одеш пословно у иностранство сврати у неку сауну, кресни се са неким, осмели се, пробај, види да ли ти се то допада, да ли је то оно што те заиста пали и да ли те секс са мушкарцем испуњава и чини да се одједном осећаш ЖИВИМ ...
Ако је одговор позитиван, тиме ћеш наћи циљ и смисао свог живота, заиста ћеш почети да лично напредујеш а ако је негативан срозаћеш се на пусто ЖИВОТАРЕЊЕ. Твој посао и новац који зарађујеш су само средства да до тог циља дођеш а не и сам циљ.
Не брини, живот је пред тобом! Ускоро ће ти све ово деловати патетично.