Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne mislim da je to snižavanje, već upravo suprotnost ljubavi i može biti uzrokovana istom. Npr. mrziš nekog ko ti je povredio dete ili tako nešto..
Nisam još uvek osetila mržnju, ali ne znači da nisam sposobna i za tu emociju, samo niko nije u toj meri ugrozio ljubav ( ako tako mogu da se izrazim ) da bih je osetila.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da, umem.

Al brzo me prodje uglavnom, zavisi od razloga.

Mrznja je po meni sasvim normalna i prirodna stvar i treba da postoji iz puno razloga.
Korisnikov avatar
By disaster blue
ne mrzim nikog... ima samo osoba koje ne podnosim.. ali to je nesto drugo :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne umem da mrzim, ali isto tako ne umem ni da volim čoveka.
Obično sam ravnodušan.
Korisnikov avatar
By Dina
Ima tema... Ukratko - vecina ljudi je na njoj rekla da nikad ne bi mogla da mrzi. Ja sam rekla da bih mogla svakako ako bi mi neko ubio/jako povredio nekog bliskog.

Ali ovo sto ti kazes mislim da ne potpada pod tu temu. Neko trenutno osecanje mrznje pa i izgovaranje toga ne predstavlja mrznju bar po meni, mozda nema neka adekvatna rec ali to je npr neka reakcija na povredjenost ili nesto slicno. A sama mrznja mora da je neko dugotrajnije osecanje, razorno i razara prvenstveno onog ko to oseca (sem ako nije vec razoren pa zato to i oseca).
Korisnikov avatar
By Mage
Slažem se sa Dinom. Još uvek nisam osetio nešto tako jako da mogu da kažem da bi "smrvio" i "zaklao" tu osobu... pošto ja tako definišem mržnju: nešto intezivno i razorno.

Osetio sam gađenje i užasavanje, ali ne i istinsku mržnju. Ali ipak verujem da sam sposoban za nju ako neko baš užasno povredi mene ili nekog do koga mi je jako stalo.
By LeDeNa_
Originally posted by nickNS

ne mrzim nikog... ima samo osoba koje ne podnosim.. ali to je nesto drugo :)
:up:

Ne podnosim samo....

A Mrzim kad me ljudi razljute, mrzim taj osecaj i ne osecam se dobro sa njim. Prezirem u tim momentima sama sebe sto sam sebi dozvolila da reagujem na necije reci,sto sam dozvolila da me te reci zabole....

ovo je off valjda...
Korisnikov avatar
By Zoey
Prezirem, ignorisem,kontrolisem ali ne mrzim.

Mrznja je nalicje ljubavi, a ako sam nekog prestala da volim ili neko mene-cemu mrznja?!

Meni je to strasno osecanje, to i osvetoljubivost! Nikad nisam bila osvetoljubiva i zanimljiv mi je taj fenomen za analizu...koju i vrsim :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Oh, ne. Ne želim da se trošim na tako nešto.
By Hans
Postoji jedna osoba koja mi je toliko stresa i haosa donela u život da je 'obrnula krug' tako da više ništa ne osećam , ne postoji termin za to, a ti Orlando i znaš o kome se radi. Pričali smo once upon a time. :kiss:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam žena trenutka tako da se u momentu znam razgoropaditi, ali to me brzo prođe. Ko preživi pričaće. :P
Korisnikov avatar
By Zoey
Originally posted by Hans

Postoji jedna osoba koja mi je toliko stresa i haosa donela u život da je 'obrnula krug' tako da više ništa ne osećam ,

"Obrnula krug".bravo! To je sustina
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Mage

... pošto ja tako definišem mržnju: nešto intezivno i razorno.
A ja je bas dozivljavam kao nesto tiho i dugotrajno; a to sto si ti opisao mi spada pod bes.

Ne mrzim, ali zato (iz)besnim za sve pare. :noob:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad god sam mislio da mrzim na kraju sam shvatio da ipak ne. Uglavnom to predje u sazaljenje, a to je nesto mnogo gore od mrznje. :tegovi:
By Sixto
Da, mogu da mrzim. Imam par takvih osoba u zivotu.
By Orion
Momenti kad pomislim da nekog 'mrzim' uglavnom traju jako jako kratko.
Ljutnja se brzo pretvori ili u razočaranost ili jednostavno povređenost. Suviše brzo se 'ohladim' pa tako i ta 'mržnja' nema rok trajanja.
Korisnikov avatar
By bothways
Cak i stvari, koncepte i sl. gledam da ne mrzim. Osobe pogotovo ne mogu da mrzim, vec samo ne volim.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dina

Ali ovo sto ti kazes mislim da ne potpada pod tu temu. Neko trenutno osecanje mrznje pa i izgovaranje toga ne predstavlja mrznju bar po meni, mozda nema neka adekvatna rec ali to je npr neka reakcija na povredjenost ili nesto slicno. A sama mrznja mora da je neko dugotrajnije osecanje, razorno i razara prvenstveno onog ko to oseca (sem ako nije vec razoren pa zato to i oseca).
složila bih se sa Dinoslavom.
Korisnikov avatar
By EYA
slozila bih se, takodje, sa Dinaldinom.
Korisnikov avatar
By horus.
pa ono, nisam osetio do sada pravu mrznju, ali to ne znaci da nisam sposoban za to... e sad, desavalo mi je se da bes brkam sa mrznjom, pa da nekoga kao "mrzim", a ustvari sam samo besan... to me prodje kasnije i onda se osecam prazno...
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Iza reci "mrzim te" ne mora nuzno da stoji osecaj autenticne mrznje. To moze da bude samo reakcija na nesto sasvim drugo. Mada, znam kako izgleda mrzeti nekoga. Jesam jednom zamrzela jednu osobu, samo iz razloga sto sam dozvolila da me toliko upozna i da mi se toliko priblizi da je uspela da me povredi i prodrma do srzi. A onda sam, ipak, mrzela sebe jer sam joj to dozvolila. Nije se dugo taj osecaj zadrzao u meni, to se pretvorilo u bes, pa u tugu, pa na kraju u zaljenje te iste osobe, a onda je usledila ravnodusnost. Mislim da je to jedna od sasvim prirodnih i ljudskih emocija koje ne treba otpisivati, vec videti kako se izboriti sa njom. Takodje, to te ne cini "losom" osobom i ne treba previse da brines, vec da vidis kako da resis taj odnos najbolje po sebe :mazi:
Korisnikov avatar
By mikeli
naravno da mrzim, nekad i sebe .....
:lood:

pokusavao sam da balansiram, al vise ne ide to .... :teg2:
ili se prilagodi ili te nema, e to najvise mrzim ,,,,
nema vise (kao nekad), budi to to jesi ... :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By walt333
Ne razumem zašto bi se čovek odrekao ijedne emocije koju može da oseti? Odreći se bilo koje strasti (jer mržnja jeste pre svega vrsta strasti) je ići lakšim putem i to se zove životarenjem. Sa druge strane najteže i najhrabrije je usuditi se da osećaš svaku emociju ma kakva ona bila. Ja to zovem živeti. :pivce:

tako da ono, sumiram. Hrabro je mrzeti isto onoliko koliko je hrabro i voleti.
ili možda glupo?
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne, do sada nisam imala razloga da osecam mrznju prema nekome. Nadam se ce tako i ostati. :bubbles:
Korisnikov avatar
By harlequin
Mrzim svoje lose osobine koje pronadjem kod drugih. Nemam takta, ne brojim do 10, lako popizdim.
Osobu od glave do pete ne, pre se zainteresujem nego sto zamrzim.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!