Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kod mene bi to izgledalo najvjerovatnije ovako, ako se s pićem ništa ne bi mjenjalo i sve što se toga tiče i tih mojih navika ostalo pri istom. No sigurno bih mnogo manje podnio i kod iste količine popijenog bio bih mrtav pijan ili u komi
Ja mislim da bi ženske bile sasvim fascinirane i neopisivo oduševljene tom fantastičnom mogućnošću što mogu svuda pišat stojeći, bez suvišnih procedura i gnjavaža, svlačenja, sjedenja, oblačenja, samo otvoriš šlic a špricaš ko vatrogasni šlauf. Prvih mjesec dana bi najvjerovatnije provele samo hodajući svuda okolo i isprobavajući to kud se sve da pišat tako stojeći. Od svega na muškom tijelu bi im se najviše svidjelo valjda to i kakva zabava je s tim. Brijanje i ostalo već manje.

Watch This Funny Dutch CellPhone Commercial
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537787#p2537787]Torry napisao:[/url]^

koliko malo poznajes zensku psihologiju

a i nije sve u pisanju
Ja to stvarno ne razumijem odakle se samo kod naših ljudi pa čak i iz redova LGBT stvara ovakav napeti ultimativni način vođenja komunikacije pun isključivosti tipa ako nije A onda je B i nikako to ne može bit drugačije, a nikad se sjetit da najčešće može i A i B i C i D sve zajedno biti jednakovrijedna mogućnost. U kojem je sve nešto što uopšte nije ni rečeno, toliko nekakvih netačnih, fiktivnih sudova i predrasuđivanja baš među nama LGBT koji bismo se protiv tome trebali prvi boriti a sve u stilu:: "napad je najbolja odbrana". Tako samo reaguju osobe pod nekakvim pritiscima usljed progona i sl. i to je tačno. Izvini molim te, odakle a kojim to volšebnim načinom si uspjela izdedukovat da si ja o ženskim mislim tako i tako i to samo na osnovu par rečenica u više manje izbiljno-neozbiljnom dijalogu na hipotetičkoj temi koja može a ne mora da se shvati smrtno ozbiljno? I da je to cjelo, kompletno moje mišljenje i mnijenje o ženskima a ti ga sad znaš cijelog i u potpunosti od A do Ž? To sve si bila u stanju sagledat samo na osnovu ovog jednog mog posta? Prvo je besmisliena neistina da ja sve svodim na pišanje: ja sam napisao da bi se MOŽDA mnogima ženskim to svidjelo ali na kraju to može biti loša procjena sa moje strane da vam se to baš ne svidi. I sad šta s tim? To je sad ta kljućna stvar tu u svemu tome? Kad bi čovjek promjenio pol, promjenilo bi se milion stvari, to je istina ali one najvažnije bi ostale iste, i po promjeni pola ljudi imaju istu potrebu da budu shvaćeni, voljeni, da vole druge, da se druže, ne vole bit sami itd. itd. A ja sam naveo samo jednu od tih milion stvari, no tvoj zaključak je da ja sve to svodim na pišanje iako ja to nigdje tako nisam rekao, napisao, spomenuo, čak ni na pamet mi to nije palo. Ti znaš znači tačno šta ja mislim a šta ne mislim? Onda u svakom slučaju ti pooznaješ mušku psihologiju bolje nego što ću ja ikada žensku, tu si sasvim u pravu. Relaxujte, opustite se malo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537847#p2537847]Torry napisao:[/url]sve si ovo mogao da srocis u jednoj recenici, ne da mi se nesto da citam
Da, mogao sam, ali to bi onda izgledalo neučtivo, dosta grubo i bezobzirno a ne baš tačno jer to tako i ne mislim, no sa malo riječi se neda napisat ništa bolje. Kao kad bih sa vrlo malo hrane htio nahraniti mnogo ljudi, svi bi nešto malo dobili ali niko se ne bi od tog najeo i bio sit. A ta rečenica bi glasila: Ako nisam sigurna/siguran u to što želim reći tim što pišem onda bolje da to ni ne napišem. Bolje onda ništa.
Korisnikov avatar
By Blady
Jebala, drkala i pisala dok mi kurac ne otpadne.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!