Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
"One should always be in love. That is the reason one should never marry." Oscar Wilde
Korisnikov avatar
By Kittrie
'if you're always in love, you will never love'. kittrie
Korisnikov avatar
By Kittrie
mislim da ti je izjava pretenciozna.

pogotovo u delu oko toga ko gresi;
on je cinican, ja sam ironicna.

ali da, cinjenicno, tj. naucno gledano, zaljubljenost je manifestacija hormonalnih aktivnosti, najverovatnije nastala zarad reprodukcije; postoji osecaj obaranja/nepostojanja ego-granica i cini ti se (KAO) DA VOLIS- i to IDEJU o osobi u koju si zaljubljen/a. pojednostavljeno: HORMONI cine da MISLIS da volis IDEJU o osobi.
zaljubljeno (KAO) VOLETI i VOLETI su 2 razlicite stvari.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam i rekla da verujem u zaljubljivanje, u manifestaciju hormonalne aktivnosti. Ne u pravu ljubav. Nista novo.
Korisnikov avatar
By Kittrie
hm, nisam ispratila deo u kom si rekla da ne verujes u (pravu) ljubav.
za hormone jesam- i ja 'verujem' u to u smislu da sam dozivela dovoljno puta, veoma mi je hiticno, al sa ove distance i.. pomalo i nebitno. :mini:

ali oko verbalizovanja: mislim (kad se nesto poozbiljno prica, i ne samo tad) da je ispravnije reci 'ne slazem se sa tim' , nego 'pogresila si'. to je kao 'subjektivna cinjenica', sto..ne postoji.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Koliko je to bitno, dobar je pokazatelj seksualna aktivnost sa osobama koje nisu u kategoriji, voleti, voljene.
Korisnikov avatar
By Kittrie
mhm, pa rekoh da se smatra da je takva hormonalna manifestacija i nastala zarad reprodukcije.

opet, rekoh da je MENI TO hiticno i pomalo nebitno.
dvakom svoje.
Korisnikov avatar
By EYA
Da li je moguce bezgranicno voleti?

TESSIO 6-may-2004 23:22:50

da-ako sebe upotpunish-bicjes pun
bezgranichne ljubavi-samim tim lako
je bezgranichno voleti, zbog nevelikih
stvari-i tebe je isto tako lako bezgranichno
voleti-i to je matafizichko sjedinjavanje
(ukratko recheno/naravno dosta je to
kompleksno a u isto vreme toliko jednostavno)
to je kao onaj osecjaj da imash sunce
umesto srca, koje gori, zhivi-pulsira jer
svojom ljubavlju obasjava ceo svet !
pa onda zamisli da se nadju dva takva
sunca-i to ti je to,otprilike
Korisnikov avatar
By EYA
meni cetristo :setnja:

sta cu kad sam brza :nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
salila sam se... ako sam i pomislila, nisam mogla osetiti bez tebe... dakle 200 :sudija:
gagakg napisao:Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...:gitara:
Ne. :hug:

Ne vjerujem u tu pravu ljubav koju nam je nametnulo to društvo. Ne volim te koncepte poput srodnih duša, meni je to strašno otrcano i u to ne vjerujem. To je samo stvoreno tako da se ljudi osjećaju sigurno da neće umrijeti sami pa eto vjeruju u tu pravu ljubav i da za njih postoji baš netko, bolja polovica. Ali super mi je to kako su ljudi delsuional da će upravo to naći. :giggle:
By Kragi
^ Sve suprotno od njega.
Apsolutno da. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By mOwbid
mOwbid napisao:ne verujem.

dosla sam ovo da napisem... a vec jesam...
By Kragi
Heh, samo jedna stvar.
U bezuslovnu ne verujem jerbo je svaka uslovljena, odnosno jedino roditeljska nije.
Ali onaj koncept, 'dok nas smrt ne rastavi' apsolutno da. Suvise sam romantican, emitivan i tako to :smeh: da bih dozvolio sebi da ne verujem :D
Korisnikov avatar
By ForceFetish
Ne verujem u "pravu ljubav".

Mislim da se to što ljudi opisuju kao prava ljubav desi kada su dve osobe taman dovoljno privlačne jedna drugoj da se iznova i iznova zaljubljuju jedna u drugu, a ipak ne mogu da pronađu valjan razlog koji bi ih naveo na pomisao o raskidu.

U okruženju svake osobe ima bar nekoliko takvih potencijalnih pravih ljubavnika, samo im treba dati šansu i prisvojiti ih.
Verujem u ljubav. Doživela sam je jednom u punom smislu te reči. U tom momentu bilo je to ono pravo. A činjenica da je prošlo i arhiviralo se u sećanju ne umanjuje njenu 'pravoću'.
Ista situacija kao i kod Galateje.
Verujem i doživela sam je. Nažalost dosta toga nije išlo u našu korist, pa je došao kraj, ali je bilo predivno i drago mi je da sam je doživela, iako sam posle prekida pomislila da ću poludeti. XD
Jednostavno ne dozvoljavam da mi raskid kvari sliku o ljubavi. Gledam na to kao da je moralo doći do raskida jer me tamo negde čeka još veća ljubav. =P
Korisnikov avatar
By poison
... ljubav, prava ljubav je voleti sebe toliko da izadjes iz sebe i ceo se predas samo jednom bicu ... bez zadrske, bez sumnje ...
Korisnikov avatar
By BabyBlue
ma ne... ne vjerujem :lukavi:
nije prava ljubav za mene :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Blady
vracar.beograd napisao:... Onda se pojavi neka budala u koga se zaljube, i misle ta je to to, i na kraju se razocararuju kada im taj polomi srce kao kamen staklo od kristala
:pucaodsmeha:

Ot - Napisala sam u postu da "Verujem u ljubavi"

Slozila bih se sa Ulixom : "svaka ljubav je potencijalna prava"
By black cat
Naravno da verujem u pravu ljubav, sta bi zivot bez ljubavi bio.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!