Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Пет сам година живео у граду Орлеану, на 100 километара од Париза, у дну, лево, овог, када сам се тамо деселио, запуштеног дворишта...

Slika

Са улице се кући прилазило кроз колски улаз троспратнице у којој су живеле моје комшије. Двориште је било заједничко, нико о њему до тада није водио рачуна, у дну су се налазиле ове две гараже које су више служиле одлагању старих ствари него својој стварној намени. Шут, камење, иловача, прашина, коров. Ни један једини цвет...
У зиму је мраз изломио иловачу у груде, испунивши их ваздухом, кисеоником. Помешану са ситним шутом, песком и хумусом, прекривену снегом, побољшану, регенерисану, оставих је да мирује до наредног пролећа...

Slika
У марту сам све на ситно прекопао, много брже и лакше неголи на почетку.
У априлу посадих траву, разновсно цвеће, један део претворих у повртњак.

Slika
Да комшије не би помислиле да сам двориште приватизовао никад на травњак не изнесох столице или свој веш да се на сунцу напољу суши.

У лето, свакога јутра пред врата станова мојих суседа остављао сам корпе за њих обраног поврћа и воћа. Било је свега и у изобиљу.

Slika
То прво лето много је родило, годинама запуштено земљиште као да је само чекало да га неко оплемени, било је и дивнога цвећа...

Slika
Комшије су у почетку стидљиво а онда све више и чешће почеле да долазе у башту, изнели смо један велики сто и лети би, у вечерње сате, за њим седели, разговарали и обедовали.

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
''Довиђења тамо горе''...

Slika

У овом филму по истоименом роману реч је о пријатељству створеном у рову за време Првог светског рата два човека из два различита света. Један је млад, уметник, буржуј, немиран дух, нежног здравља и конституције, чиста памет и оштроумност, други је зрелих година, радник-пролетер, снага, истрајност и сналажливост. Други ће првом спасити живот и против његове воље...

Slika

Ко буде у могућности треба апсолутно да види филм ''Сто двадесет откуцаја у минути'' на деветом Мерлинка фестивалу. У њему као и у овом филму главну улогу држи млади француско-аргентиски глумац Nahuel Perez Biscayart ...
Korisnikov avatar
By voodoo
lepo dvoriste.
ne znas mozda kad ce se naci na netu filmovi sa festivala?
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805463#p2805463]voodoo napisao:[/url]lepo dvoriste.
ne znas mozda kad ce se naci na netu filmovi sa festivala?
Добродошао на форум и од мене!
Што се филма тиче ево сад сам се распитао, на стримингу одмах може да се изнајми а за скидање за ''џ'' сачекати пар месеци...
Јавићу овде чим се појави.
Korisnikov avatar
By voodoo
hvala puno!ziviiiooo)
ah,sta je par meseci...)ne zurim nigde :blentavi:
Korisnikov avatar
By voodoo
kontam.
dajem sebi slobodu da upitam moze li se naci neki torent za Dark Habits od Almodovara?trazio sam al sve je veliko,treba mi u nekom normalnom formatu da bih pustio u BS playeru i nasao adekvatan prevod
Korisnikov avatar
By voodoo
/mislim da ste do sad skontali da promasim pocesto kad koji smajli treba da se upotrebi ali jako su simpaticni tako da koristim svaku zgodnu priliku da provucem neki,iako nidje veze sto bi rekli preko drine)))
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805483#p2805483]voodoo napisao:[/url]/mislim da ste do sad skontali da promasim pocesto kad koji smajli treba da se upotrebi ali jako su simpaticni tako da koristim svaku zgodnu priliku da provucem neki,iako nidje veze sto bi rekli preko drine)))
Ја овде никог не критикујем, ради шта хоћеш, пиши шта ти је воља а не мораш да ми персираш.
Korisnikov avatar
By voodoo
nisam mislio da kritikujes,vec eto ja -sto na umu -to na drumu))))i nisam mislio persirati ,vec sam se svima obracao)
Do sad sam u tisini citao tvoje teme, ali rekoh da se ipak javim.

Uspeo si u njima finim umecem da zabelezis i sacuvas jedan nesvakidasnji, a opet u osecanjima mnogima prepoznatljiv, svet na raskrcu kultura, puteva, vremena, i vredne kontemplacije, i primecuju se posvecenost i iskrenost.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!