Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.
Dal mladje, dal starije, razlika u godinama je uvek zanimljiva u interakciji
Obe osobe mogu dosta toga da saznaju-meni je to skroz zanimljivo
Originally posted by Tungi
Originally posted by simarrgL*pssssssst
random konstatacija: uu al se mitrandir bacio na dukkeTa
Originally posted by m..
Ja nemam problem s razlikom u godinama, dok god sam ja ta mladja, lol.
jebiga, mene lozi samouverenost, iskustvo i sve to, a do sada to nisam pronasla u mladjoj devojci, stavise one su htele da ih drzim za rucicu. Tako da... Ne znam, moje godiste do +10, bez problema.
Originally posted by tamanoir
Godine su samo broj..
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ako ti ne smeta to sto ne moze da izadje ceo vikend zbog dvojke iz biologije, onda je u redu.
Originally posted by Lakiboy_nsVid ove pedercine, mrsh bre
Originally posted by MageI told ya she is a Bitch
Blacky šta se to ovde dešava ha? Opasna si ti...
Originally posted by Rakunica
matematiku ostavljam statistickoj analizi toj i toj pojavi u prirodi, drustvu, svemiru itd. (posto, cini mi se, da u poslednje vreme tu najvise brige mori)
ako su obe strane za, ako zele i mogu, samo napred
Originally posted by GalatejaDa, teorijski. Ali praktično i konkretno, otelotvoreno u jednoj mlađahnoj devojci koja nije prešla ni dvadesetu:
Već sam pisala o razlici u godinama na jednoj drugoj temi. Rekla sam da mi odgovara zrelost pa sad u koje se godine uklapa nije toliko važno, dok je u okvirima +7, -7.
Ne znam šta mi je u poslednje vreme, ali me ovako teorijski mami ideja da budem sa ženom-ženom, da ima 39+. Nisam od onih koje su poznate po tome da vole puno starije, niti imam neki konkretan primer pred sobom, samo mi je uzbudljiva ideja da spavam i/ili budem u vezi sa fem ženom starijom od 39 godina koja je pri tome autovana lezbejka, bez strejt prošlosti, dece i sl.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!