Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Dal mladje, dal starije, razlika u godinama je uvek zanimljiva u interakciji :yes:

Obe osobe mogu dosta toga da saznaju-meni je to skroz zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Hys.

Dal mladje, dal starije, razlika u godinama je uvek zanimljiva u interakciji :yes:

:up:

:kiss:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ova moja je starija 3 godine.. a sva mi je ko detence neko :D

random konstatacija: uu al se mitrandir bacio na dukkeTa :D
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by m..

Ja nemam problem s razlikom u godinama, dok god sam ja ta mladja, lol.
jebiga, mene lozi samouverenost, iskustvo i sve to, a do sada to nisam pronasla u mladjoj devojci, stavise one su htele da ih drzim za rucicu. Tako da... Ne znam, moje godiste do +10, bez problema.

Slažem se sa ovim.

Btw, beše dobra berba '78.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kod mene je tolerancija od +6 pa do mozda cak -8, jer ova danasnja deca izgledaju vrlo napredno. :D
Korisnikov avatar
By Lux_bl
hmmm Ja sam jednom bio sa likom koji je bio 15-ak godina stariji od mene... super nam je bilo prvih par puta ali brzo sam shvatio da mi nemamo o čemu razgovarati i neka njegova razmišljanja su mi bila baš smiješna :( nažalost... I na kraju ostane samo sex... Mada je nekome i to sasvim ok :blenta:

E sad, naravno to ne mora da bude pravilo, možda je izuzetak... :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ima pametne dece, ne sporim, ali i dalje su to dece bez životnog iskustva. najbolje sam se slagala sa svojom generacijom.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Hys.

Korisnikov avatar
By WoWLover
Moja orktakinja 88mo god, ima decka 58mo. Taj matori ima sina 86to i 88mo. Ali eto, sta ces, volu se... Doduse, moje licno misljenje je da je u njenom slucaju ipak prevelika razlika.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Samo napred, to je parafrazirana mudrost koja je i nameravana da se prosiri.. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Kul su i mladje.

Nisam probala do sada, ali dobro je.

Podmladjujuce.
Korisnikov avatar
By Elena
Nemam ništa protiv razlike u godinama. Čim je neko punoletan i ima ličnu kartu to znači da je odrastao i da ume da nađe partnera koji mu odgovara. Da li će u vezi dvoje biti isto godište ili će razlika biti 5,10, 15 ili 35 godina - nas sa strane to ne treba da se tiče. Valjda ti ljudi koji su u vezama gde je velika razlika znaju bolje od nas kako im je :misli:

Kod mene konkretno ona je mlađa skoro 2 godine. Nikada me nisu privlačile ekstremno starije ili mlađe žene ali nemam ništa protiv da neko i to voli
:dude:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sigurna sam da sam odgovarala na ovu temu, al ne mogu da nadjem
:sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
imam ortaka koji ima 21u godinu kao i ja....i koji je u vezi sa likom koji je tako blizu 30....i ima trenutaka kada ta razlika u godinama dolazi do izrazaja...i kada se ne kapiraju po nekim stvarima....ali u principu da se sve to prevazici... :) ))
Korisnikov avatar
By zozefin st
e ovako-
sto starije to bolje, najprivlacnije su mi pet sest godina starije :)
donja granica mi je da bude dve godine mladja od mene,
u zivotu necu biti sa mladjom od toga to je sigurno...
Korisnikov avatar
By Rakunica
matematiku ostavljam statistickoj analizi toj i toj pojavi u prirodi, drustvu, svemiru itd. (posto, cini mi se, da u poslednje vreme tu najvise brige mori)

ako su obe strane za, ako zele i mogu, samo napred :grouphug:
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Rakunica

matematiku ostavljam statistickoj analizi toj i toj pojavi u prirodi, drustvu, svemiru itd. (posto, cini mi se, da u poslednje vreme tu najvise brige mori)

ako su obe strane za, ako zele i mogu, samo napred :grouphug:

Korisnikov avatar
By Galateja
Već sam pisala o razlici u godinama na jednoj drugoj temi. Rekla sam da mi odgovara zrelost pa sad u koje se godine uklapa nije toliko važno, dok je u okvirima +7, -7.

Ne znam šta mi je u poslednje vreme, ali me ovako teorijski mami ideja da budem sa ženom-ženom, da ima 39+. Nisam od onih koje su poznate po tome da vole puno starije, niti imam neki konkretan primer pred sobom, samo mi je uzbudljiva ideja da spavam i/ili budem u vezi sa fem ženom starijom od 39 godina koja je pri tome autovana lezbejka, bez strejt prošlosti, dece i sl. :blush:

Kako objasniti ovaj trip?! :shrug:

Ajme, Gospe! :hypno:

Nisu lezbejke, ali recimo da jesu, one bi mi baš odgovarale:

1. Kate Blanchett (1969)
Slika

2. Rebecca Romijn (1972)
Slika

3. Diane Gaidry (1964)
Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada se nisam kapirao sa likovima svojih godina.
Nikada nisam bio sa mlađim tipom od 25. god, a poslednjih godina primećujem da se ne kapiram ni sa tipovima ispod 30ak god.

Sada se palim najviše na tipove 35 - 50, s akcentom na 40.
Jednostavno mi najviše odgovaraju, po svemu i u svemu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja

Već sam pisala o razlici u godinama na jednoj drugoj temi. Rekla sam da mi odgovara zrelost pa sad u koje se godine uklapa nije toliko važno, dok je u okvirima +7, -7.

Ne znam šta mi je u poslednje vreme, ali me ovako teorijski mami ideja da budem sa ženom-ženom, da ima 39+. Nisam od onih koje su poznate po tome da vole puno starije, niti imam neki konkretan primer pred sobom, samo mi je uzbudljiva ideja da spavam i/ili budem u vezi sa fem ženom starijom od 39 godina koja je pri tome autovana lezbejka, bez strejt prošlosti, dece i sl. :blush:
Da, teorijski. Ali praktično i konkretno, otelotvoreno u jednoj mlađahnoj devojci koja nije prešla ni dvadesetu:

''

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!