Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Bebac ima prednost :paki:
Dete jednog brata.
Korisnikov avatar
By dharmox
Nema "najviše" i nema hijerarhije. Ili voliš ili ne voliš.

Volim sebe, psa, mačku, moje dvoje životnih partnera, mamu, oba hrčka, Davida Lyncha.
Korisnikov avatar
By poison
..... moj mali genije i njegov andjeo ..... moji princ i princeza (sestric i sestricina) .....
i ..... ona .....
Korisnikov avatar
By Azdaja
svoje/moje roditelje (dele taj nambr van)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mogu nekada da imam periode kada to ne izgleda tako, ali moja ljubav prema koloradu je jedna od najtemeljnijih konstanti na kojima zivim.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
iskreno nikoga ne volim. ne osećam to jednostavno. jako mi je stalo do nekih ljudi i to je maksimum.
By Sixto
Jos uvek je majka na prvom mestu...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587074#p2587074]EnMademoiselle napisao:[/url]iskreno nikoga ne volim. ne osećam to jednostavno. jako mi je stalo do nekih ljudi i to je maksimum.

Stvarno, ni porodicu?

Baš me zanima kako je to kada nikoga ne voliš u svom životu. Pretpostavljam da pored ostalih stvari koje to povlači a koje su manje privlačne, da to donosi određeni vid neverovatne slobode posebnog kvaliteta, ne?

ot:

Trenutno sebe.

A postoje konstante naravno, ali mi je lepo kad osetim da volim najviše sebe u nekom deliću svakodnevnog bivanja tokom kojeg me često zaokupljuju problemi i dešavanja ostalih osoba koje volim, a koje nisu ja.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!