Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
^
^

Zanimljivo kako sve te džudže traže inteligentne, duhovite, lepe, zgodne itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Možda misle na 'situiran' :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
zasto onda jednostavno ne napisu 'ja sam glup, lijen i nesposoban te zelim nekoga tko ce me izdrzavati'? ^^ kako takvom NE biti idealan partner?!
Korisnikov avatar
By 李香兰
tbh i'd settle down with anyone who'd have me
Korisnikov avatar
By cornflakes
Da je podjednako čudak kao ja - da imamo slične interese. Naravno i da možemo ćutati, a da nam obojici pritom ne bude neugodno. To mi je neki univerzalni pokazatelj da li se čovek može slagati sa tobom. Sve ostalo igra puno manju ulogu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
I negde,tamo daleko,na severnom polu,deda mraz cita sve postove ove teme i za novu godinu vam pravi u Fabrici cudesa i idelanih slatkisa vase idelane partnere,i ako budete dobri ove godine....eeee aaaaaaaaw XD
Korisnikov avatar
By HakijaCakija
Mora biti spontan, duhovit, opusten, spreman na avanture...Da voli izac, napit se, dobro se provest. Da je uvijek napaljen kao i ja, da slusamo slicnu muziku i da nije zatucan...Naravno da nije bolesno ljubumoran ali opet da jeste malo jer mi je to slatko :)
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589713#p2589713]Anhedonie napisao:[/url]ne svaka vrsta nestabilnosti. ne umem ni sam da opisem kakva mi prija, al znam da ne bih mogao da budem sa nekim ko je mnetalno jako stabilan, ne prija mi.
Ja npr mislim da nikad ne bih mogao da podnesem nekog ko je "savrsen", if you know what I mean? Ne moze covek biti normalan u ovom poremecenom svetu, inace nesto nije u redu sa njim (psiho...). Kao sto anhedonie kaze: mora koja daska da mu fali :D , ali ne ona daska koja bi ucinila odnos nemogucim.
Korisnikov avatar
By gossip
one osobe koje nam deluju kao sve samo ne to

govorim iz licnog a i tudjeg iskustva
Korisnikov avatar
By Dirrty
S godinama gubim strpljenje za komplikovane ljude (self included), ako sam ga ikada imao... najviše mi prijaju prostodušni likovi. Njihova spontanost, iskrenost i dobronamernost je ono što mi vrlo često izmami osmeh na lice. Nema glume, nema proračuna, nema zavođenja... sve se svodi na međusobnu hemiju na životinjskom nivou. Ako postoji, privlačnost je neminovna.
Korisnikov avatar
By mOwbid
napravila sam idealan partner od osobina nekih ljudi. sjajna je.
Korisnikov avatar
By Zvonki
"S godinama gubim strpljenje za komplikovane ljude (self included), ako sam ga ikada imao... najviše mi prijaju prostodušni likovi. Njihova spontanost, iskrenost i dobronamernost je ono što mi vrlo često izmami osmeh na lice. Nema glume, nema proračuna, nema zavođenja..." ovako nesto i ja,samo sto kod mene je smesno to "idealna" partner "idealan" zivot itd,ja zivim u relanosti i koliko dam toliko i dobijem,stremimo svi ka tom "idealnom" ali licno se ja ne zavaravam,imam i ja ciljeve koje zelim ostavriti ali ne ocekujm da ce se svi ostvariti sada i ovde,verujme da svaka krpa nadje svoju zakrpu i sve mislim da to "idealno" je samo mastarija da bismo prebrodili jos jedan dan u zivotu,dan sa svim manama i vrlinama... u svakom slucaju neka bude obican covek sa svim manma i sa svim vrlinama.
By Sixto
Neki koji ce da me trpi, da za promenu on planira naredno putovanje a ne sve ja i neko kome je beogradska sexcercise fetish scena pase. Ne mogu vise s takvima, majke mi. Umorih se ko niko moj.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!