Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hans
Osećam se. Trebalo bi da se istuširam. :B
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.

Ja imam sem majke jos ljudi koji se prema meni tako postavljaju i koji nisu nikako statisti u mom zivotu, zato kazem da je ja ne vidim kao jedinu pravu :)
Imam i ja, ali nekako, sve je sem majke neizvesno.
By dukkehjem
Originally posted by Hys.

Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav? :beba:
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
Prilicno u smislu porodica, prijatelji...
Imam, u smislu porodica prijatelji...
Vidi se iz ovog iznad.
Yup.
I generalno se trenutno osecam fuj... :duh:

ponekad pomislim da sam nezahvalan, ali koliko god bili divni porodica i prijatelji jednostavno ne popunjavaju i druge aspekte zivota i druge vrste ljubavi :/
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Galateja

Voli me mama i mislim da je majčinska ljubav jedina prava.

Ostalo su samo sekvence i fatamorgane.
Drogirala 12-godišnjeg sina da bi izgledao bolesno

Amerikanka Kerol Lin Šnapfejz iz Rouzvila, u državi Mičigen, nekoliko meseci je drogirala svog 12-godišnjeg sina kako bi izgledao kao težak bolesnik, izvlačeći na taj način od lokalnih biznismena i crkvenih udruženja novac za njegovo navodno lečenje.

Pored stavljanja droge u hranu, Šnapfejzova (47) je sinu brijala glavu i obrve da bi izgledalo da boluje od leukemije. Ovom jezivom prevarom uspela je da obmane mnogo ljudi i zaradi preko 7.000 dolara, piše londonski "Dejli mejl".

Istragom je utvrđeno da dečak nije ništa znao o prevari jer je gotovo stalno bio omamljen drogama koje je majka stavljala u njegovu hranu i piće.

Cela vest

Komentar jednog čitaoca: Majka je majka,to su meni rekli kad su mi dete oduzeli i dali bivsoj zeni.Eto i ovo je majka.Kod nas i na zapadu decu daju majkama u svim slucajevima sem ako ih majka nece.Nepodnosljivo,uzas i sramota.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nekad da, nekad ne.. trenutno ne.. a i u 90% slucajeva ne.. tako da.. odgovoricu sa "ne"..

jedino se iskreno osecam voljenom pored najbolje drugarice... i od devojke kada smo zajedno.. ali s obzirom da ne visimo zajedno 24h dnavno... :sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mariška
Originally posted by Galateja

Voli me mama i mislim da je majčinska ljubav jedina prava.

Ostalo su samo sekvence i fatamorgane.
Drogirala 12-godišnjeg sina da bi izgledao bolesno

Amerikanka Kerol Lin Šnapfejz iz Rouzvila, u državi Mičigen, nekoliko meseci je drogirala svog 12-godišnjeg sina kako bi izgledao kao težak bolesnik, izvlačeći na taj način od lokalnih biznismena i crkvenih udruženja novac za njegovo navodno lečenje.

Pored stavljanja droge u hranu, Šnapfejzova (47) je sinu brijala glavu i obrve da bi izgledalo da boluje od leukemije. Ovom jezivom prevarom uspela je da obmane mnogo ljudi i zaradi preko 7.000 dolara, piše londonski "Dejli mejl".

Istragom je utvrđeno da dečak nije ništa znao o prevari jer je gotovo stalno bio omamljen drogama koje je majka stavljala u njegovu hranu i piće.

Cela vest

Komentar jednog čitaoca: Majka je majka,to su meni rekli kad su mi dete oduzeli i dali bivsoj zeni.Eto i ovo je majka.Kod nas i na zapadu decu daju majkama u svim slucajevima sem ako ih majka nece.Nepodnosljivo,uzas i sramota.
Zaboga, naravno da ima izuzetaka. Možeš da budeš zle sreće pa da naiđeš na pokvarenu kinder čokoladu, što ne znači da su sve pokvarene. Ja mislim da su takvi slučajevi koje Mariška navodi u 1%. 99% su dobre mame, zapravo Mame (sa velikim M).
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Da, osecam se voljeno.

Imam divne roditelje, koji me apsolutno podrzavaju u svemu i koji su tu uvek za mene. Zao mi je samo sto ne znaju jedini preostali deo moje licnosti, ali nadam se da ce doci dan kad cu moci da im kazem.

Kad su prijatelji u pitanju, imao sam tu srecu na naletim na osobe kakve se retko nalaze. Znaju za mene, postuju me, vole i uvek su tu za mene.

:)
Korisnikov avatar
By DiablO
Kada su u pitanju prijatelji i porodica osećam se veoma voljeno i ne nedostaje mi ta ljubav.

U nekom drugom smislu imam problem, jer ja bih da budem voljen, a obično čujem izjavu tipa kako sam "sex mašina"... Generalno malo ljudi u ovom svetu pridaje značaj nekome kao čoveku-bar su moja iskustva takva... A imam i previše ljubavi da pružim i naravno potrebu da volim nekoga...
Korisnikov avatar
By *deni*
Osećam se, osećam...
Osećam te, osećam....

''
By LeDeNa_
:love:

Jako mi je dobro u poslednja dva meseca,
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Osecam se voljeno... Imam pored sebe dve divne osobe koje mi mnogo znace i koje mi pruzaju podrsku u svemu.. Pored njih su tu i par clanova porodice...
Zadovoljna sam onim sto dobijam i dobijam sasvim dovoljno ljubavi...
Ja je pruzam u vecim kolicinama odredjenim ljudima, a pojedinim dragim malo manje :elektro:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne. I treba tako da ostane.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
u stvari, osecam se voljeno, al se ne osecam razumeTo (is that even a word? oO)

prc.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Da, osecam se voljeno...da, mogu da primam i dajem ljubav..primam ljubav od drustva, familije...devojke :D od fejsbuka :lol: fejsbuk me obozava... :D
Imam ja ljubavi, ne zalim se....:)
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne osecam se ne voljeno. and i also feel wanted.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Pfft...Ne baš. Može to i bolje...:sigh:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!