Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.Imam i ja, ali nekako, sve je sem majke neizvesno.
Ja imam sem majke jos ljudi koji se prema meni tako postavljaju i koji nisu nikako statisti u mom zivotu, zato kazem da je ja ne vidim kao jedinu pravu![]()
Originally posted by Hys.Prilicno u smislu porodica, prijatelji...
Koliko se osecate voljeno?Da li mislite da imate dovoljno ljubavi u vasem zivotu, da je primate dovoljno i dajete? Sa kojih strana dobijate ljubav?![]()
Da li mislite da imate jos ljubavi koju nemate kome da pruzite?
Originally posted by GalatejaKako kome
Originally posted by Hys.Imam i ja, ali nekako, sve je sem majke neizvesno.
Ja imam sem majke jos ljudi koji se prema meni tako postavljaju i koji nisu nikako statisti u mom zivotu, zato kazem da je ja ne vidim kao jedinu pravu![]()
Originally posted by GalatejaDrogirala 12-godišnjeg sina da bi izgledao bolesno
Voli me mama i mislim da je majčinska ljubav jedina prava.
Ostalo su samo sekvence i fatamorgane.
Originally posted by MariškaZaboga, naravno da ima izuzetaka. Možeš da budeš zle sreće pa da naiđeš na pokvarenu kinder čokoladu, što ne znači da su sve pokvarene. Ja mislim da su takvi slučajevi koje Mariška navodi u 1%. 99% su dobre mame, zapravo Mame (sa velikim M).
Originally posted by GalatejaDrogirala 12-godišnjeg sina da bi izgledao bolesno
Voli me mama i mislim da je majčinska ljubav jedina prava.
Ostalo su samo sekvence i fatamorgane.
Amerikanka Kerol Lin Šnapfejz iz Rouzvila, u državi Mičigen, nekoliko meseci je drogirala svog 12-godišnjeg sina kako bi izgledao kao težak bolesnik, izvlačeći na taj način od lokalnih biznismena i crkvenih udruženja novac za njegovo navodno lečenje.
Pored stavljanja droge u hranu, Šnapfejzova (47) je sinu brijala glavu i obrve da bi izgledalo da boluje od leukemije. Ovom jezivom prevarom uspela je da obmane mnogo ljudi i zaradi preko 7.000 dolara, piše londonski "Dejli mejl".
Istragom je utvrđeno da dečak nije ništa znao o prevari jer je gotovo stalno bio omamljen drogama koje je majka stavljala u njegovu hranu i piće.
Cela vest
Komentar jednog čitaoca: Majka je majka,to su meni rekli kad su mi dete oduzeli i dali bivsoj zeni.Eto i ovo je majka.Kod nas i na zapadu decu daju majkama u svim slucajevima sem ako ih majka nece.Nepodnosljivo,uzas i sramota.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!