Originally posted by cica mica
bila jednom jedna... dali si se mozda upitala sto imas toliko jaku i cvrstu vezu sa tvojim bivsim partnerom??? da mozda on tebe jos uvek ne voli????
Ja sam tog misljenja da posle ljubavi nema prijateljstva! hocu reci ako je to bila prava ljubav.. a ako nije e onda je vec druga stvar
cvrle , bar ti znas celu situaciju u zadnjih 8 god sa njim, da verujem da me voli do te mere da prelazi u bolest,za njega postojim samo ja... volim i ja njega jako, jako, samo sada ne na taj nacin.... al cu uvek biti tu za njega, i za 40 godina jer on je bio jedan u mom zivotu, jedan koji je stvarno vredeo...
procice vreme ..... prebolece... al ja cu za njega uvek ostati ta ljiljana koju je voleo i sad je voli , na malo drukciji nacin.... ta ljiljana koja je bila tu svih tih godina i u dobru i u zlu, sa kojom je plakao , smejao se ,ziveo.....
vezu smo gradili na povereju , ljubavi, postovanju,prijateljstvu...
to se gradili godinama , za to smo se borili.... to se ne zaboravlja... to se ceni...
suvise je cvrsta nasa veza da danas sutra, zaboravimo svaki lep treenutak koji smo preziveli zajedno i po koji ruzan , da se na njegov racun nasmejemo,
jedna zalosna istina je ta ....da sam hetero udala bi se za njega. sad. ovog momenta. ... ali nisam... i ne mogu protiv sebe...
cak i kad pisem sad o njemu tesko mi je ....
ceo svoj zivot je isplanirao samnom....
jednostavno ne zna kako bez mene...
i uvek cu biti tu da mu pomognem koliko god budem mogla.... jer on je za mene jedan jedini.
cinjenica je da nam u zivotu nam uvek ne ispadne sve kao sto smo planirali, jeb...