Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Zwezdica

B e z
kontrole, bez kocnica, bez ustezanja, prava sam raspustena banda!!!
:vijaca:
Uf uf..

Kakav odgovor...

Kontrolisem se kako sam starija. Do kada? Hm, nemam neki momenat kada to prestaje, samo od sebe prestane. I ne kontrolisem ja emocije i njihov rast, vec ispoljavanje istih na pocetku, da.. Umem i u vezi da to iskontrolisem ako vidim da nije najbolje za mene u tom momentu da budem takva. Tesko meni da se distanciram i povucem, ih, ali radim na tome. :)
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Kontrolišem ispoljavanje emocija kad je to neprikladno okolnostima i kad mislim da ne bih ništa postigla time. Al' zato smaram po forumu, kao što vidite.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislis na spoljnu manifestaciju trenutnih emocija,ili i na unutrasnju kontrolu? Sto se spoljasnje kontrole tice, mislim da jedino gnevom ne mogu da upravljam, napune mi se oci suzama ako ga ne pustim vanka.
Korisnikov avatar
By bern
ne znam. valjda je odgovor da.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
trudim se da ih kontrolisem, ali nije uvek uspesno :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2129781#p2129781]ROYAL napisao:[/url]Kako prema kome i kako koje
Ostajem pri svom prethodnom odgovoru uz dodatak da kad sam u vezi mogu, naravno, da kontrolišem svoje emocije, ali biram da to ne radim, jer nešto ne vidim svrhu. Počele su jaaaako da me smaraju i umaraju igre i igrice, možda sam i ostario, jbm li ga. Što se toga tiče, sa mnom je vrlo lako i jednostavno - sve se po meni vidi i ja hoću da se vidi, i vrlo jasno stavim do znanja šta mi je i šta se dešava. Možda nekad i prejasno, ali nekako sam uvek više cenio sirove emocije, ma kakve one bile, nego neke kenjaže, foliraže, taktiziranja i proseravanja. Mogu eventualno da se suzdržim na neko jako kratko vreme, ali posle toga kreće lavina. Raw, raw i samo raw.
Sve gorenavedeno se odnosi na jako biske osobe i partnere.
Sa onim idimidođimi ljudima sam kralj diplomatije kad to treba, ali sam i sa njima iskren maximalno moguće, samo što tu umem da se potrudim i iskoristim nešto selotejpa i ukrasnog papira.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Kontrolišem ih samim tim što nisam lako zaljubljive prirode, a niti nešto preterano emotivna. Ispred osoba koje već dobro poznajem i koje su mi drage se ne suzdržavam od pokazivanja emocija, ali samo pozitivnih. Negativne uglavnom zadržim u sebi i izađem na kraj sa njima kad sam sama.
Izuzetak je kad se napijem, tad sve volim i sva prštim od emocija dok me neka pesma ne ubedači skroz, e onda mogu čak i da se rasplačem, mada je i to baš retko.
Korisnikov avatar
By bern
ovaaaajj... može neko definisati šta znači "kontrolisati emocije"?

edit:
da pojasnim. znači li to blokirati odmah u startu neke emocije (npr. kad upoznate nekoga) ili zbližiti se sa nekim, a opet imati emocionalne rezerve? ili nešto između, ili nešto treće...?
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ne možeš blokirati emociju u startu tako da se ne javi, možeš da ih prepoznaješ ili ne, izražavaš na određeni način ili ne, pa preko toga sebe dovodiš u situacije u kojima bi se mogle pojačati ili ne, gasiti, pojaviti neke nove i to.
Tako bar ja to radim, strateški. Nije da ne znam da zabrljam u tome, ali šta sad i to je život.
Korisnikov avatar
By Laerem
Generalno mi se ne sviđaju moje emocije. Previše su mesnate, krvave i maligne. Stalno moram odstranjivati njihove metastaze. Ali ih nekako uspijevam držati u karanteni.

U trenutku kad trebam nesto osjetiti, kada se nesto "dogodi" - dobro ili lose - ja sam ravnodusan, i to je jedini nacin na koji mogu funkcionirati. Tektonski poremecaji dodju kasnije, a nerijetko me uhvati neka egzistencijalna vrtoglavica iz vedra neba, ali s vremenom sam se to naucio lokalizirati na osjecaj ponora u želucu par puta po 3 minute dnevno. Whatever works.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne. nekad me nije briga, a većinom sam uravnotežena by default
moje kontrolisanje emocija je prilično nesrazmerno u odnosu na to koliko ljudi ne kontrolišu svoju glupost/primitivizam/nedostatak šlifa/razumevanja/najopštijeg vaspitanja/urednosti/osećaja za privatnost...lista je podugačka.
Emocije u smislu njihovog generisanja ne mozemo da kontrolisemo, mozemo samo da ih potisnemo, sto nije dobro.
Sa druge strane, kontrolisati emocije u smislu njihove ekspresije je znacajno i dobro za nas same. Mislim da uopste nije dobro pokazivati bas sve emocije jer je to potpuno ogoljavanje ega a partneru (posebno onom koji je "nedokazan") ne treba dati uvid u sve licne slabosti.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1069852#p1069852]Black_crystal napisao:[/url]Da li kada ulazite u novu vezu, radite to oprezno tj kontrolisuci svoje emocije
Nemam što raditi u odnosima u kojima moram kontrolirati svoje emocije. Osjećaj da se u nečemu blokiram u odnosu na drugu osobu mi je zapravo signal da nešto nije u redu - ili sa mnom ili s nama. Druga osoba me prvenstveno privlači upravo zbog osjećaja da pred njom mogu biti bez zidova.

Jedini benefit kontrole emocija vidim u poslovnim odnosima u kojima nam je profit jedina poveznica. Ili u onim interakcijama koje mi se nađu na putu, a nemam kasnije od njih nikakve koristi. U tim slučajevima svjesno radim procjenu utroška energije koje zahtjeva iznošenje/pokazivanje trenutnih emocija.
By barni
Pre sam to radio,
Zapravo ne mozes ti kontrolisati emocije, samo negirati
Ma to nisam ja..to je moja sauma
I onda sam okrenuo plocu, ne negiram vise nista sta osecam, sta mi proleti kroz um
Vec pratim emocije odakle su dosle
Uvek ima uzrok, neki su plici neki dublji, vodi te sve dublje i dublje traganje
Dok ne dodjes do odgovora.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Uopste nisam emotivan, tako da ne ispoljavam emocije. Imam utisak da kada bih bio emotivan ne bih znao kako da se izborim sa nekim stvarima koje su se desavale u mom zivotu. Ne smatram da je to lose, zato sto kada mi se dese lose stvari, ne trpim previse psiholoski i emotivno, ali sa druge strane, kada se dese dobre stvari, ne predstavljaju mi veliko zadovoljstvo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!