Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nije lose biti emotivan ,treba se neko zapitati ako uopste nije emotivan ,zbog zasto je tako .. :)
Ali generalno ne treba ni preterivati u tome .. da se cima neko zasvaku sitnicu ,ako neko kaze nesto da te to povredjuje..
Znc okej je biti emotivac ali u granicama normale :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Neki (kao ja) ne mogu da prestanu da budu previse emotivni, i ako krijem to veoma dobro, previse sitnica i gluposti me bas povredjuju... stupid, I know...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa, nije loše biti emotivan ako ti se dešavaju stvari koje te čine srećnim.
A loše je ako ti se stalno dešavaju sranja od kojih tuguješ, jelte.
hešteg biser mudrosti

Ja sam periodično emotivan. Dođu tako periodi ravnodušnosti kada mi je sve 'meh', ali i periodi kada me razveseli i najmanja sitnica, ili rasplače najmanja sentimentalnost tipa vikend-roman. Ali retko kome dam da primeti to, jako malom broju ljudi se poveravam o svojim osećanjima. U društvu na pitanje 'kako si' odgovorim ukratko, i idemo dalje, kreće parti, patetisanje i kukanje ne dolazi u obzir.
By Deni5
Loše je biti previše emotivan jer kada vas samo iskoriste kao igračku treba to podneti. Uglavnom emotivne osobe osećaju negativne emocije zbog nekih loših stvari, često i zbog običnih sitnica ili reči.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=998163#p998163]Hys. napisao:[/url]Volim emotivnost.
Ali.
Volim ljude koji su istinski emotivni, znaci NE OSETLJIVI vec OSECAJNI. Osetljive dozivljavam kao ljude koje pogadjaju stvari samo kada su oni u pitanju, a osecajne kao ljude koji su sposobni za empatiju, koje istinski pogadja patnja drugih ljudi.
ne mogu ni da prebrojim koliko osetljivih bezosecajnih ljudi znam

svidja mi se post btw :up:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
This.
Emocije su izuzetno važan deo ljudskog življenja i ne treba ih zanemarivati.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ja obicno cujem tu rec u kontekstu gde oznacava emotivnu nestabilnst i manjak kontrole, a ne razboritost, sirinu, itd; mozda zato i ima negativnu konotaciju
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Je l' vama 'emotivan' znaci 'cesto mi se menja raspolozenje'?

tako mi izgleda - nekad me sve pogadja, a nekad ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!