Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Cluniensis
Ja pak mislim, da je tesko ostati prijatelj sa nekim koga jos uvek volite, a vise nije sa vama...

Mozda je kod nekih moguce, ali ne verujem da bi funkcionisalo kod mene... Naravno, ne znaci da bih ga posle raskida nuzno mrzeo(zavisi od toga zbog cega i kako dolazi do raskida i od odnosa koji smo imali), ali prelazak na prijateljstvo dok postoje osecanja za nesto mnogo vise... ne verujem da bi islo...

Nisam siguran, ali mislim da je upravo Bodler rekao: "Toliko smo se malo voleli da smo postali prijatelji".

:cigareta:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Mislim da posle ljubavi ne moze biti prijteljstva!Da se razumemo,svakako joj necu biti "neprijatelj",je li... :D Mislim,ok je da se vidimo, izadjemo zajedno, druzimo,cujemo telefonom,kuckamo(nikako intezivno,vec samo povremeno,bar tako u prvo vreme dok se ne slegnu neke stvari)!
Bar sam ja tako osecala i radila,doduse samo jednom u zivotu sam volela do sada(i jos uvek volim)...Ne znam za u buduce,vreme je cudo...

Mislim da ne mozes biti prijatelj u pravom smislu te reci osobi koju si voleo/volis jos uvek!Sve dok postoji to osecanje,"Vise od prijjateljstva",to tkzv "prijateljstvo" ne moze funkcionisati!

E sad svakako cu biti tu za nju,u pola dana ili noci,sta god treba...

Mislim da se iz prijateljstva moze roditi ljubav ali posle ljubavi prijateljstvo nikako!!!Vise bih to nazvala,nekako "drugarstvom"!

Naravno,mislim na ljubav u pravom smislu te reci,kad volis (a ne kad si zaljubljen-posto to neki ljudi mesaju a meni su to dva razlicita pojma)...

Mada...
Mislim da je sve to povezano svesno,podsvesno ili kako vec..(da ne kazem i nadsvesno)Samo je stvar u tome,ko moze realno(bez tripa,iluzija,nada...)da shvati i prihvati situaciju kakva jeste!Ja ne mogu,ne umem i nisam naucila to (bar do sada)...:)Sto ne znaci da necu vremenom...Mozda... :)

Naravno,pricam o ljubavi(VOLETI)u pravom smislu te reci...

A sto se tice zaljubljivanja,po meni moze biti prijateljstva posle toga!A i ziv sam primer za to!Sadasnja prijateljica/drugarica (sa kojom sam bila u vezi)...Ginule smo i nikako se nismo slagale dok smo bile zajedno (tvrdoglavi Jarac-Strelac a ja Blizanac-Lav)...Veseloooooooo...Idemooooo :D
A posle raskida (posto smo morale,da ne bi izginule :D )krenule smo bas intezivno da se druzimo i mnogo bolje tj odlicno se slazemo i funkcionisemo kao prijateljice/drugarice (posto je za mene prijatelj veoma jaka rec i ima tezinu i ako sam je upotrebljavala u ovom postu,ali to je zbog naziva posta)...

O boze,al' sam se raspricala.... :drama:

Toliko od mene :D :D :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa ja više nema potrebe da pišem na forumu, otkad je ova kazanova aktivna. Ukrade mi reči sa tastature uvek!
Korisnikov avatar
By bigirl
A ne ne... taj "blizanački" klub... :nono: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By lez from bg
Grrrrrr,pa vidish li kakve smo mi dushe od ljudi bre?!
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by bigirl
Pa ja više nema potrebe da pišem na forumu, otkad je ova kazanova aktivna. Ukrade mi reči sa tastature uvek!

:kokice:

:cvece:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by lez from bg
Kazanova,moj chovek! :)
Bigirl,dobrodoshla u club! ;)

Dobrodoslaaaa :pivce: :harmonika: :kolo:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by bigirl
A ne ne... taj "blizanački" klub... :nono: :smilegrin:

Pa nsmooooo mi Blizanci svi istiiiii :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Shmi
Nema... bar u mom slucaju nije bilo... opet sve zavisi od situacije ali do sada je odgovor da nema.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
ima
:bicikl:
Al si se posrala... :smeh:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Prijateljstvo je jedino moguce ako obe strane pronadju nekog novog, a samim tim prosto eliminishu sva osecanja koja su posedovali jedan za drugog.
Kada oboje nastave dalje, onda ostaje poshtovanje andstufflikethat, pa je i prijateljstvo moguce.
Chim jedna strana i dalje chezne za intimnijim kontaktima, ode sve u propas'.
Korisnikov avatar
By horus.
moze biti, a ne mora... svaka generalizacija je pogresna...
Korisnikov avatar
By decko
Pravog prijateljstva - ne
Povremenog druzenja / kafa / itd. - da

Nekad verovao da ima i da uvek moze biti, ali uverio se u suprotno. Jbg.
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da ima.
Ukoliko su se ljudi rastali civilizovano, i nisu jedno drugom zaboli noz u ledja, ili na neki drugi nizak nacin jedno/drugo povredili.
Ja imam jednog divnog prijatelja posle veze od 8 meseci :)
Korisnikov avatar
By leobg
Ne, ispao je najvece govno prema meni. Ne vidim zasto bi bili prijatelji? Da likuje kako je sa nekom drugim srecan i kako mu je veran, a to nije bio samnom?Daleko mu lepa kuca. Nek je srecan, nek mu je lepo, samo sve se u zivotu placa i vraca. Kad tad platice za sve sto mi je ucinio. Kolo srece se okrece.
Korisnikov avatar
By guapo
sve je stvar konvencija i emocija...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ovih dana zaista dolazim do SUROVOG zakljucka da skoro i da nema vernosti u vezama... svako se, ili masta o tome da se bocne sa strane ....

:seljache:
Korisnikov avatar
By Shadow
Mislim da je vecina nas prosla kroz slicno iskustvo.........
Tesko je prvih dana.....trazenje krivice, nada za pomirenje, secanje na lepe trenutke...... Sve prolazi.....vremenom.......
Verujem da ljudi posle raskida duge veze mogu biti prijatelji, i treba da budu, ali treba da prodje izvesno vreme.....
Za tako dug period proveden sa jednom osobom, oboje se menjaju, ali osnovne crte karaktera i ono sto tu osobu cini time sto jeste, nikada se ne menjanju....
Proslost treba zatvoriti iza vrata i zaviriti s vremena na vreme.... i izaci sa osmehom.....
Korisnikov avatar
By Blady
Posle brdo vremena... ako je zaista bila ljubav..
Korisnikov avatar
By Khons
sve zavisi od toga kakav je bio povod za raskid, i da li je to nesto sto kasnije moze biti premostivo.
bilo je osoba sa kojima nisam nikako mogla da ostanem zbog necega, dok mi to kasnije vise nije smetalo za neki prijateljski odnos.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!