Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Volim originalne startove. Znaci nek bude sta god, ali originalno u nekom miksu sa duhovitim ili provokativnim. Ne volim one izvakane fraze, i gotovo je sigurno da sa nekim ko mi ih prospe, nema daljeg razgovora.

Zanimljivo mi je kada je neko kreativan. Nisam jos stupila na scenu, ali verujem da kad se oslobodim.. Nijedna devojka od mene nece cuti istu recenicu.

Flert je jednostavno fantastican, a pojedinci su talentovani da ga izlizu i spuste na neki dosadan i mlak nivo..

Medjutim, postoji nesto kada se gledas sa osobom koja ti se dopada i iz njenih gestova osetis sta joj prija.. Onda iz toga stvoris nesto cime ces je sarmirati. Ali ne da to deluje jeftino i ljigavo, vec prefinjeno, opustajuce i da obara s nogu. Volim ljude koji znaju to da osete i primene..
Ta osoba treba samo svoja i originalna da bude, treba da mi izvuče osmeh i da osetim nešto bar malo dok se gledamo. To je sve...

A kad bi zakoračili u svet fantazije, volela bih da me devojka s leđa startuje, da me jako uhvati za guzu, polako povlačeći ruke do mog struka, a dok to radi da se čuje njeno "mmmmm" ili "sssss" na mom uhu, nakon čega bi još jače pripila svoje telo uz moje i jebozovnim glasom šapnula: "Mačko, večeras si moja". :lol:
Ajoj... :roll:

Imam i bolesnije primere ali neću da pišem. :D :P
U nekom polumračnom klubu ili prostoriji...neka osoba koja mi je strašno privlačna - voljela bih da mi se (dok stojim priljubljena uza zid) približi na centimetar da joj čujem disanje, zavodljivo me gleda s energijom i željom da me dira...ali me ipak ne dotakne...već nakon par trenutaka uz smirk ode...i ostavi me tako s pulsirajućim tijelom i mislima.

Nda. To bi mi bilo ekstra napeto.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- možeš da mi učiniš uslugu?
- kaži?
- batali razmišljanje na minut i uradi prvu stvar kojoj te vode osećanja

:drama:

pa instant bih krenula da ga/je ljubim*

nananana patetika nananana romantika parampampampam
/krenem da pevam tako kad me sramota sebe da prestanem da razmišljam/

*ovo se ne važi za one koji su pročitai HA
Korisnikov avatar
By bern
nisam u stanju da razmišljam. ja bih samo da mi priđe jedna konkretna osoba, pa kako god mu milo.

- obučen u kostim paje patka
- u beletanskim cipelicama
- da me gađa kolačem
- da mi se na uvo prodere pjevajuči neki jeftini mtv hit
- da mi se prodere imitirajući rušku jakić...

ma šta god mu volja...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2564157#p2564157]Aven napisao:[/url]U nekom polumračnom klubu ili prostoriji...neka osoba koja mi je strašno privlačna - voljela bih da mi se približi na centimetar da joj čujem disanje, zavodljivo me gleda s energijom i željom da me dira...ali me ipak ne dotakne...već nakon par trenutaka uz smirk ode...i ostavi me tako s pulsirajućim tijelom i mislima.

:vruce:
Korisnikov avatar
By Blady
Sandra, ti si jako lepa zena.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kaže mogu da te častim piće? ja kažem možeš i ona me časti body shotom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2564225#p2564225]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2564157#p2564157]Aven napisao:[/url]U nekom polumračnom klubu ili prostoriji...neka osoba koja mi je strašno privlačna - voljela bih da mi se približi na centimetar da joj čujem disanje, zavodljivo me gleda s energijom i željom da me dira...ali me ipak ne dotakne...već nakon par trenutaka uz smirk ode...i ostavi me tako s pulsirajućim tijelom i mislima.

:vruce:
:wet:
By avgust
Obično, jednostavno, priđe, pruži ruku, predstavi se, pokrene neki lagan razgovor.
Od maštovitih i originalnih upada mi se sere.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da li te je bolelo kad si pala iz Raja? :drama:
:no:

Šta ja znam, s obzirom na temperaturu, to bi mogao da bude nekakav svež, letnji start.
Korisnikov avatar
By Waldorf
ja taman pomislila da je ultra došla da daa neki klu kako da je startujem, kad ona došla da se kikoće.. pih. :sigh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da znaš u kojoj me je pozi sačekalo obaveštenje bila bi prezadovoljna startom :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!