Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Glasnik
Pre bih rekao da reagujem sa zakašnjenjem... :shrug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Black_crystal

Da li kada ulazite u novu vezu, radite to oprezno tj kontrolisuci svoje emocije ili idete "glavom kroz zid",vinete se u oblake i prepustite osecanjima?
:lol: drugoooooo :lol: ali skapirala sam svoju gresku.. tj bila sam uvek svesna toga, ali zivela u nadi da se iskrenost iskrenoscu vraca.. u buducnosti cu se bar potruditi da to malo kontrolisem :evilwait:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kako prema kome i kako koje
Korisnikov avatar
By mOwbid
99%.. Mozda 2x nisam do sad (samar i pocela da se derem i posle da placem)...
Kad sam pijana..to je nesto drugo.
By str00ja
Pa nekako nisam toliko emotivan koliko se čini, čak i meni samom. Tako da nije baš da upadnem u emocije-trip čim uđem u vezu, ali sam definitivno mnogo bliži prepuštanju nego kontroli. Ne umem da iskontrolišem kod sebe bilo šta što je iskreno i prirodno. Možda samo malo da ublažim. Ali mislim da me je lako pročitati u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By radoznala
Iz moje perspektive idem glavom kroz zid. U isto vreme se plašim neuzvraćenosti, pa kad "glavom kroz zid" prođe kroz filter "emotivnog stražara" rezultat bude potpuno sumanut i nedefinisan. A ono što potiskujem i ne emitujem se nagomilava, i poznato je samo meni, ne i drugoj strani, a tokom celog odnosa su moje aktivnosti i misli određene tako kao da je druga osoba u potpunosti upoznata sa tim što ne iznosim. I logično je da tim principom savršeno opravdavam sebe. Sebičluk i neprepuštanje. Strah. Nepoverenje i nesigurnost. Divan uvid.
Korisnikov avatar
By IriS

Da li kada ulazite u novu vezu, radite to oprezno tj kontrolisuci svoje emocije ili idete "glavom kroz zid",vinete se u oblake i prepustite osecanjima?
krenem ko tajfun, a onda se zatvorim. prokletinja prokleta :lol:

no, mislim da sam se promenila i na tom polju, kao i na mnogim drugim... time will tell :astral2:
Korisnikov avatar
By scout_finch
trudim se da kontrolisem bes i nervozu pred drugima (osim ispred hys:lol: ) jer se jako zajebano ispoljavaju ta dva osecanja kad im dozvolim.
sto se tice ljubavi, simpatija i tako toga isto tako se kontrolisem(osim ispred hys:D )
Korisnikov avatar
By Hys.
Scout, esti pogledala pitanje ^^ ?

Ja odgovorih:
Originally posted by Hys.

Emocije kontrolisem u pocetku u smislu da ih ne iskazujem recima...
Provalila sam da ljubavne emocije, kada su stvarne ili samo stvarno zaljubljivanje jako lepo kontrolisem, dok ukoliko mi je neko simpatican kao drugar(ica) mnogo vise to pokazujem (ja se sve nadam da ne istripuju da je nesto vise od toga)
Inace bes, pojavu zahladjenja u odnosu, ili bilo koju drugu "negativnu" emociju ne kontrolisem preterano :novine:
I dalje je tako, ali moram da naglasim u pocetku...ono, da ne isprepadam coeka...Posle ko ziv ko mrtav.
Korisnikov avatar
By m..
joj ja kontrolisem kad mislim da me neko vuce za nos. lmao
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

trudim se kontrolisati, ali bezuspešno :hekla:
By alexandermagic
Kontroliram način na koji ću ih prezentirati, u kojoj mjeri i pred kim.

Sve se da uvježbati, ukoliko se to želi.
Korisnikov avatar
By EYA
kamo lepe srece da umem da kontrolisem emocije... ja dajem sve i hocu odmah sve :beba:

oblaci su moj dom :carica:

lako se naljutim kad ne dobijam sve i odmah :rida:

dobra stvar je sto se jednako lako i odljutim :bouncy:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:lol: drugoooooo :lol: ali skapirala sam svoju gresku.. tj bila sam uvek svesna toga, ali zivela u nadi da se iskrenost iskrenoscu vraca.. u buducnosti cu se bar potruditi da to malo kontrolisem :evilwait:
:drama:

zasto pisem stvari koje ne ispunjavam???? :drama:
lazes (sebe) zlato, lazes dusoooo, lazes vjestice!!! :peva:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Misfit
Kontrolišem spoljnu manifestaciju emocija, što baš i nije dobro, ali šta ću kada imam fobiju od gubitka kontrole. Jedino mogu da preteram sa emocijama pozitivne prirode, pogotovo kada sam pijan. I'm a happy drunk. :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nešto se na početku ne opterećujem kalkulacijama. ali, kažu mi da ne umem da pokažem osećanja :retard:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!