Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ totalni off, ali mnogo mi se dopada tvoj avatar. Cime si farbala u zeleno?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Stanovah sa negdašnjim partnerom neko vreme nakon što se polni žar ispuvao, i tako mi je imalo smisla, dok nije smorilo.
Generalno smatram da za strastveno-ljubavnički odnos mora neki deo ličnog da se sačuva, što je teško u suživotu sa partnerom. Tako da, ne bih više pristao na takvo šta..
Razumem ljude koji odluče prijateljevati na temelju nekadašnjeg oksitocinskog udaranja, no to nisu vrste odnosa u kojima me ima.

Suživot samo sa odgovornim prijateljima, al ono prijatelji lvl nikada nije bilo i neće biti fizičke atrakcije.

:sarana:
Korisnikov avatar
By Blady
i kada sam sama, ima me dve
a nekada i vise.
Korisnikov avatar
By elizevin
Nikad nisam zivela sa partnerom, ali ne vidim da je to mnogo drugacije od suzivota sa porodicom. I ovde i tamo postoje prljavi sudovi, pranje vesa, razlicite navike i stepeni tolerancije nereda itd. To sve moze biti problem i opet zavisi od partnera. Zelela bih da kazem kako se razumni ljudi kojima je stalo jedno do drugog mogu dogovoriti oko osnovnih pravila suzivota, ali iskustvo sa sopstvenom porodicom me je naucilo da je to ponekad nemoguce i da onaj sa manjom tolerancijom na nered pretvori ili u spremacicu ili u nervoznu, rezigniranu i nezadovoljnu osobu kojoj je neprijatno da zivi ispod svog standarda ali tako zivi jer joj ne pada na pamet da bude spremacica. To je naravno do izbora partnera, s nekima se mozes dogovoriti, s drugima dogovor traje dok se ne okrenes. Ovo drugo je veliki deal-breaker za mene.
Takodje, potrebno mi je dosta vremena nasamo i nisam sigurna koliko bi se to moglo ostvariti u zivotu sa partnerom. Opet verovatno je do partnera i dogovora. Dodatna komplikacija je ukoliko je prostor za suzivot mali i ne postoji mogucnost da imam sopstveni prostor koji ce biti samo moj.
U sustini, teorijski mi je to super ideja sa dobrim partnerom (kao sto je moj ofc :D), ali jos nije potvrdjeno u praksi :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
topla preporuka mladom forumaškom življu - oprobajte život u dvoje (, troje, whatever...)

jer je kasnije teško prilagoditi se. čovek se lako nauči na samački život i da je gospodar svog prostora (unrelated but look up Seinfeld episode master of my domain :lol: ).
Korisnikov avatar
By Markiza
Ni posle, evo skoro će 5 godina ,ne mogu da izvagam da ili ne, i da tas prevagne na onu ili ovu stranu. Međutim, otkad nam je bio uleteo slepi miš u stan (pojurila ga mačka sa terase), ja se prepala, pobegla, Galateja mrtva hladna došla do njega onako sklupčanog i zgazila ga nogom, tj. papučom bez razmišljanja- ja ne mogu doći k sebi.
- Šta uradi to, što ga ubi??? Zgazila si ga kao buba švabu!
- Pa zar slepi miš nije buba švaba??? Ja sam mislila da im je telo kao kod insekata!

Celu smo noć čistile krv sa poda i papuča i svađale se, ti si ubica, ne, nego sam tebe spasavala, usrala si se, pa lepo si me spasila, bolje da sam se i usrala nego da ga ubiješ, sve znaš a ne znaš elementarne stvari iz biologije, nikad nisam videla slepog miša, otkud znam, gde da ga bacim, u wc šolju ga baci.
Iako se nakon toga potrudila kada nam je uletalo još 3,4 komada slepih miševa, koje je ona hvatala i puštala na slobodu, ne mogu da zaboravim kako je tog prvog hladnokrvno zgnječila nogom, stala na njega celom svojom težinom i ispresovala.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
O dragi bože. :smeh:

Svaki put se obradujem kad vidim da je Markiza postovala.. :smeh:
Korisnikov avatar
By stardust81
+1 za brufen :) Ako vam ponestane, zovite na kafu... donecu vam brufen umesto secera :)
Al ovo za slepog misa je vrrrrhhh!!!
Elem, ja i dragi smo se dogovorili da cemo, kada odem kod njega da se oooooodvalimo od alkohola, a posle cemo videti... :)
( bedak.... nista od sexa u najavi. No dobro... takav je zivot)
Korisnikov avatar
By Markiza
Analgeticima smo opskrbljene kao neka seoska apoteka - ne sme da ih ponestane. :D Obe patimo od nesnosnih glavobolja. Desilo se jednom u po noći da smo delile jedan brufen od 400mg, naravno, dje to može da pomogne. I od tada, hleba da nema, brufena da ima.
Hvala, anyaway!
Korisnikov avatar
By mOwbid
hjoj, sve sve.. ali pms u isto vreme, ljudi...
Nama ce u Prosincu biti tocno 6 godina kako zajedno zivimo. Nema se tu biti za ili protiv, vec samo zeljeti podijeli svoj zivot sa osobom koju volis ili ne biti spremna za to. Sve u svemu, sve ima padove i uspone. Tko kaze da je sve lako, nije, ali to mozda i je draz veze? Kako god, lipo je doci doma i biti docekana od osobe koja te voli i koju istinski volis i zelis u svom zivotu :veverice:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa jao :sweet:

i mi uskoro 6 i po god zivimo zajedno, sve si dobro rekla
Korisnikov avatar
By Markiza
Da,ako se zaista volite i spremni ste na doooosta kompromisa. Naročito ako živite u malom stanu, maloj kući, šta god. Sve mora lepo da se organizuje, vreme, prostor, itd.Galateja i ja imamo različite navike počev od spavanja pa do svega ostalog,ona ustaje rano,svoje navike organizuje po satu, ja ustajem kasno, ona voli da je sve na svom mestu, ja baš i ne patim od toga da li je lap na sredini stola ili malo nakrivo, i sve se to ishendluje. To je ustvari i najmanji problem. Fali nam radna soba - nema. Fali nam jedno, drugo, deseto...Ok, snalazimo se sa onim šta imamo. Inače, zajednički život sa komocijom od 200 kvadrata je itekako primamljiv i lak, živite u 20 i 30 24h dnevno...tad ćete znati već posle 7 dana volite li se ili ne. :D
Овде је једна Енглекиња написала две књиге ''Како се заљубљујемо'' и ''Како сачувати љубав''...

Објаснила је да је природа предвидела да кад се заиста волимо да се заправо волимо 3 године на чисто хемијској основи, лучимо разне супстанце које нам као дрога помажу да смо у свакој ситуацији задовољни, срећни и заљубљени односно да свему што је негативно не придајемо никакву важност. Природа је одредила да се за три године упознамо, заволимо и имамо децу а после тога куд који мили моји. Зато је у почетку све лако и кад живите у 20 квадрата.

Ми се свађамо искључиво око политике, он је типичан Западњак који све из њиховог телевизијског ''Дневника'' прима здраво за готово, зато кад почне да ми рецитује шта је чуо у вестима или прочитао у њиховим новинама а воли да нађе баш оно што зна да ће да ме својом необјективношћу изнервирати, кад изгледа да ће ситуација постати запаљива, ми се лепо један другом осмехнемо и пољубивши се, свако оде за свој радни сто, он стави музику до даске али у слушалице а ја брзо укуцам белешке у компијутер онога што сам хтео да му кажем али му нисам рекао да га не бих разбеснео или увредио. Успут, гласно му, да ме прође, све редом испсујем на Србском и после ми је лакше...

Много се волимо и поштујемо. И нама ће бити 6 година на католичко Бадње Вече...
Ево нешто више о аутору ...

Slika

https://fr.wikipedia.org/wiki/Lucy_Vincent" target="_blank

''Како се заљубљујемо''
Comment devient-on amoureux? (Essai, Odile Jacob, 2004).

Slika

и ''Како сачувати љубав''...
Petits arrangements avec l’amour (Essai, Odile Jacob, 2005)

Slika

Не знам да ли њене књиге писане на Француском могу да се пронађу на неком другом језику. Углавно доступне су, могу се купити на ''Амазону''...

https://www.amazon.fr/Comment-devient-a ... 2738117449" target="_blank
By zemun1998
zivot u dvoje tek kada steknete dovoljno poverenja partneru
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!