Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a priznaj da ti se bar malo svidjam ;)
zamisli kakva bi nam decica bila lepa.. ti plav, ja crna.. san, znaci, S A N
Korisnikov avatar
By Vel boy
FlameOn! napisao: 01 Sep 2013, 16:58 Emocionalno:

Muskarci: 90%
Zene: 10%

Seksualno:

Muskarci: 95%
Zene: 5%

Ja sam gej i stvarno mislim da su zene lepsi pol i da su predivne, ali jednostavno ne mogu da osetim bilo kakvu seksualnu zelju prema njima, za razliku od muskaraca :D

Niko nije 100% strejt ili 100% gej. Ipak smo svi ljudi i uglavnom je svako lep na svoj nacin, pogotovo ako ga upoznas dobro.

ju, kako ovo propustih da vidim pre, kao da sam ja pisao.
sve ovako, ali ekstremno izbirljivo. edit: ono što moramo je - naterati samoizjašnjene tzv. isključive heteroseksualce da priznaju ove činjenice!
samo jednu stvar sam primetio otkako se privremeno vratih u zemje ex-Yu, muškarci su, nažalost, ovde u većem broju propali i izgledaju stariji od godina im, dok je u mene suprotno, ja izgledam mlađe od dobi mi. :)

oh, btw., bitch, please............
Teško mi je da napišem tačno, žene 0% sve, ne privlače me ni seksualno niti sam se zaljubljivao u ženske osobe. Muškarci trenutno 20% seksialno pretpostavljam zbog hormona, emotivno 0%, osećam neku odbojnost prema izlivima nežnosti i ljubavi prema muškarcima , seksualni odnos mi je takođe odbojan što potvrđuje činjenica da ga nisam imao godinama.
Kako godine prolaze ono shvatam Koliko je seksualanost siroki spektar i komplikovano (bar za mene je tako)
Npr Ja sam gej -ali imam kao bi nagone
Kazem to zato sto sa devojkama emotivno mogu brze i jace da se vezem (iako smo samo prijatelji)
Znaci ovako
Emocije:
Zene 70%
Muskaraci 30%

Sad kad sam kod seksa, nekako prelazim na a-seksualnost 😂

Ali kad se desi
Seks:
Zene: 20%
Muskarci: 80%

I sad kad ovo pisem ono shvatam Koliko sam zapravo s*eban 🤦🏻‍♂️

💛
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!