Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
:wow:

Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Prvo sto gledam da li ima sat...ne znam ni sama sto:D ali posle sata gledam da li moze da sastavi prosto prosirenu recenicu...e tada nastupa u meni neka hemija:eya:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Originally posted by Angelina777
[ "Mozak" presudnu ulogu odigra kasnije i obicno upropasti sve. (inace, tesko se zaljubljujem, tj. takve situacije mi se ne desavaju cesto)

Ko ti je kriv shto mozak zanemarish u startu. :doh:
niko nije kriv. ona mi prilazi u haljini sa sljokicama, lepa kao bog i nosi u tegli svoj mozak u rukama, meni na uzdarje. :alexis:
By Melibea
Gledam celokupnu osobu kao osobu....
By Çâðê_DUP
U knjizi Blink Malcolm Gladwell tvrdi da nam se ljudi dopadnu ili ne u prve tri sekundee. The power of tthinking without thinking. Znas, osecas, telo i hormoni vec su napravili hemijsku reakciju. Intuicija, karmicka prisutnost, sve je u igri i sve vodi ka tome da ko nam se dopada i na koga cemo da reagujemo nije uopste nasa svesna reakcija. Ne dolazi iz mozga. Pa zasto se onda toliko trudimo da veze i odnose racionalizujemo i uklapamo u mediokritetske drustvene standarde? Onda nismo nimalo odmakli od ugovorenih brakova i vencanja iz koristoljublja.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Sam stav me privlaci.Jako mi je bitno da te prelepe usne izgovaraju pametne stvari.Takodje mi je bitno da te seksipilne oci budu uperene u moju dusu...

If you know what I mean?:sunce:
Korisnikov avatar
By Mars
Smisao za humor. Pod broj jedan, dva i tri.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
By Bombina
moj je stav mars kako kaze
smisao za zabavu
Korisnikov avatar
By Mars
Majke mi...

Toga kad nema (ajde da kazemo: kad se ne poklapa) ... tuga ziva i od veze i od svega.

Veliki brat. Mala sestra. Marsovo dupe.
http://www.howstuffworks.com/
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa mora dosta toga da se poklopi...

da mi nije dosadno s njega
da je sladak i smejuljiv
da ima finu guzu i da se mazi stalno
da nije plitak (sva značenja ovog izraza)

dakle, nije samo mozak...
Korisnikov avatar
By marvuk
hm...
shta reci?
nema nicheg posebnog vec se to desi samo od sebe. mozse da me privuche kosa, ochi, telo ali mozsda je za sve to "kriva" energija. e tada ide ono razmishljanje o njoj, drhtanje, letenje... divan osecaj
By Bombina
moj stav i moja odluka receno sasvim
mora cura da zaljube na mene
vazno je bitno u dusu
za mene je tesko biti sama, ali na silu se nista ne moze,nije lako naci curu,kazu nesmes biti sama vazno imati prijateljicu/prijatelja koji imaju podrsku
na primer -to se desi samo...mislim na ljubav..a ko ceka ta doceka..a ja sam godinama bila sama, i evo godinu i po dana nemam curu za pravu vezu,samo imam zensko prijateljstva
ja nemogu o sebi dozvoliti da patim zato sto nemam devojku..ne mogu da budem i biti ocajna zbog toga ...jer kada je svaka cura ocajna
nemogu da o menii se desi da ne poletim za prvom devojkom, glavom bez obzira, zaslijepljena od ocaja, jer moze te lako povrediti ,onda cini pogresne stvari
ETO MENE i da uzivam uz druzenju i izlascima sa prijateljima/prijateljicama,zenska priajteljstva,necu da ocajavam u kuci...

tako cu sresti i upoznati devojku koju ce mene zavoleti,i ona ce da mene sretne i samo desti svakog casa
By ~ Le Saint X ~
naravno da se prvo 'zaljubim' u izgled....

onda otkrivam da li osoba ima i nesto vise od izgleda da ponudi...
ne mogu da imam u svojoj blizini nekulturne i neobrazovane ljude, te...
mozak igra vaznu ulogu :P
Korisnikov avatar
By Sky123
hmm... izgled naravno igra bitnu ulogu... ali nikada se ne bih zaljubio ili htio da imam bilo sta sa nekim ciji je IQ ravan IQ-u fikusa...
i naravno prvo bih malo upoznao osobu pre nego sto predjemo na... ahem... neke druge stvari...
Korisnikov avatar
By V25
Uvek prvo uocimo fizicki izgled jer je to prvo sto nasa cula oaze...Moze se desiti da po zapocinjanju konverzacije ta ista osoba postane jako antipaticna.Medjutim nikada se ne moze predvideti koliko ce privlacnost biti obostrana...Retko ko moze da me odusevi,prvo fizicki a kamoli psihicki...Za sada mogu da kazem da sam samo 3 puta bio zaljubljen,od kojih je ovo poslednje najbrze doslo ali je proizvelo tako jaku emociju da sam se prosto zapitao:"Sta se ovo desilo?"...Jako malo veza je zasnovano na prijeteljstvu,postovanju i razumevanju...sve se manje vise svodi na detinjaste prepirke i sexualna zadovoljstva...Tako se i zaljubljivanje kod vecine dogadja zbog vec pomenute sexualne zelje ili pak zbog toga sto neko zeli da se na njega/nju obrati paznja i da mogu da vode rasprave kao u latino serijama...Uzas!!!Ali mi je ipak najbolje kada se ljudi muvaju tek da bi bili sa nekime u vezi!!!!!!!!!

Opet,zaljubljenost se ne moze ostvariti bez razgovora i makar povrsnog poznavanje te osobe...U suprotnom to je samo privlacnost...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sky123
hmm... izgled naravno igra bitnu ulogu... ali nikada se ne bih zaljubio ili htio da imam bilo sta sa nekim ciji je IQ ravan IQ-u fikusa...
i naravno prvo bih malo upoznao osobu pre nego sto predjemo na... ahem... neke druge stvari...
Ne vredjaj mi fikus, molicu!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Guzoljub
retko se zaljubim ali kad sam se zaljubio letos to je bilo u sramezljivost, mlad momak, zgodan, sve ga cure hoce ali kad je meni dosao posramio se pa sve onako crveni dok ga svlacim
Korisnikov avatar
By Frizerka
Mozak upakovan u privlacan celofan
Samo celofan bez mozga ili mozak bez celofana..ne!:mete:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Zaljubim se u fizicki izgled. Svidi mi se osmeh, oci, zubi, nacin posmatranja drugih ljudi. Nakon toga zaljubljenost se uvecava i postje opsesija ili se potpuno gasi...

Prvo se uoci fizicki izgled ali je za vreme neophodno kapiranje u mentalnom smislu!!!
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Nemam pojma

Ja kad se zaljubim sav poblentavim
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
:wow:

Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
prvo mi izgled zapadne za oko:trep:ali jbg dosadi mi vrlo brzo ako nema nista u glavi:praznoglavi:medjutim,devojka koju volim je prelepa i pametna tako da nemam vise problema sa time :love: :mazi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Zaljubljujem se u dobru osobu. Nikako u organ tipa mozak.
Korisnikov avatar
By Kitee
Svojski se trudim da se ne zaljubljujem ni u sta. I dobro mi ide od ruke vec godinu i po dana!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bilobilepo
Zaljubim se u fizicki izgled. Svidi mi se osmeh, oci, zubi, nacin posmatranja drugih ljudi. Nakon toga zaljubljenost se uvecava i postje opsesija ili se potpuno gasi...

Prvo se uoci fizicki izgled ali je za vreme neophodno kapiranje u mentalnom smislu!!!

Dakle, zaljubish se u osobu bez da pre toga i jednu rec progovorite...?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kitee
Svojski se trudim da se ne zaljubljujem ni u sta. ...
I ja...
Korisnikov avatar
By Val
Ma shta vam je devojke? :glupan:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
definitivni stav, a onda pogled ....... uh previse padam na to :shocked:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Val
Originally posted by bilobilepo

Dakle.... DA!!!!
I onda pocnem da idealizujem tu osobu....
ona mi je u glavi....
.....
onda, posle MNOOOOOOOOOOGO potrosenih meseci, popricam sa tom osobom
i uvidim koji je kreten on....
a ja jos veci!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Prvi utisak je najbitniji....
Ali zavisi i od mog raspolozenja...nekada i zdrav i lep osmeh ume da me osvoji...
Uglavnom gledam da se decko ponasa u skladu sa zvanjem "coveka"... pametni i ambiciozni me odusevljavaju...a fizicki izgled jeste bitan ali ne presudan...:grin:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa da se ne lazemo, mozak jeste jedna od bitnijih strana, ali prvo gledas fizicki izgled. Ako mi se neko svidi fizicki tek onda sam spreman na nesto vise od druzenja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!