Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 100820081988
Ne stvarno, ali sad bar javno sam našao mesto gde ?u priznati da sam gay. Gde ?u se ose?ati ne ugroženo i ne ismevano. Bar ja tako mislim.
Pošto ZAISTA nisam našao neko drugo mesto za ovaj moj problem - izloži?u ga ovde: nedavno sam saznao da sam gay. Pre oko dva meseca dok sam bio u Švedskoj prišao mi je jedan tip i startovao me. Rekoh "što da ne" iz zajebencije ALI sve se izmenilo. Nakon sasvim NEo?ekivanog poljubca sjebao sam se. Zaista. Sad sam opet ku?i, ali ništa mi nije isto. Raskinuo sam da devojkom, povukao se iz društva, a sre?om još uspešno bijem bitku sa gimnazijom. Ali dokad?
Iako znam da ?u morati da priznam jedan dana da jesam gay, sada to potpuno i absolutno odbacujem jer se ne osecam tako i necu da budem jedan od "tih". Bez uvrede. Naravno da kao svaki pa?enik, to nikom nesmem re?i, niti ?u ikad! Da naðem de?ka NIKAD, da naðen devojku FUJ. Jebote, šta mi je?
Pomozite
By Hugo
Najiskreniji mi je naslov ovde:NE MOGU VISE da sakrivam ono sto je u meni,samo bih dodao.....Pitanje je sto si se registrovao ovde jos 2003-ce ako taj deo sebe nisi poznavao....ovako iz znatizelje,tesko da i sam sebi mozes poverovati....
Nemoj molim te ovo shvatiti kao kritiku moje malenkosti ,ja ovde samo vidim budjenje necega sto je tinjalo dugo i tamo neki svedjanin rasplamsa sve to samo jednim poljubcem......Cudni su ti okidaci ,nekome pre nekome kasnije,a prihvatenje sebe kao drugacijeg je samo deo odrastanja,naravno manje ili vise tesko ali izvodljivo.....
Korisnikov avatar
By HARP
Da toga nije bilo u tebi,ne bi se ni javila potreba za tim.To je samo negde ?u?ilo duboko formirano u detinjstvu i ?ekalo polnu zrelost da bi se fizi?ki i emotivno realizovalo.Nije tebi ništa,zdrav si i razuman.Mala unutrašnja borba...svi smo je prošli.
Još si mlad,polako ?eš sve stvari staviti na svoje mesto.Radi u životu onako kako te srce vodi...ne moraš imati de?ka,ne moraš ni devojku...zašto ih moraš imati.Može to biti neobavezna veza.Niko te ne tera da budeš isfeminizirani gay sa ofarbanom kosom i minðušama.Možeš biti obi?an de?ko i tako nastaviti da živiš.Takvi su uvek bili najatraktivniji.Oladi malo i sa?ekaj,tvoje vreme tek dolazi....i nikada ne radi ono što ne bi ni sam želeo.A ako nešto želiš ne mu?i sebe,u?ini to...Vremenom ?eš se privi?i da se ljubiš sa muškarcem,pa ?e ?ak i da ti imponuje što imaš prilike za tako nešto...ko nije probao tu strast i energiju,ne zna...
Šta znam kaži da si bisex,mnogi se time brane od toga da su gay,a ipak vole da se ljube sa istim polom...
Korisnikov avatar
By *deni*
GOX
Da toga nije bilo u tebi,ne bi se ni javila potreba za tim
Svega ovoga ne bi bilo, da je Pera otisao u policiju...
GOX
.....To je samo negde ?u?ilo duboko formirano u detinjstvu i ?ekalo polnu zrelost da bi se fizi?ki i emotivno realizovalo.
Jeste. Samo, kad nesto dugo chuchi , moze odjednom tako naglo i visoko da odskochi uz eksploziju da je to chudo jedno !
Zato je najbolje da se to sto chuchi postepeno dize i zauzme pravovremeno odgovarajuci polozaj.
GOX
Nije tebi ništa,zdrav si i razuman.Mala unutrašnja borba...svi smo je prošli.
"Borim se, borim
borim sa sobom
Bolna sam, duso, bolna za tobom....."
GOX
Oladi malo i sa?ekaj,tvoje vreme tek dolazi....
"Ne daj da te zivot gazi
tvoje vreme tek dolazi.."
GOX
i nikada ne radi ono što ne bi ni sam želeo.A ako nešto želiš ne mu?i sebe,u?ini to..
Ucini to, sto bezbolnije...
GOX
Vremenom ?eš se privi?i da se ljubiš sa muškarcem...
Jeste. Ziv se covek na sve navikne. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By HARP
Bože deni što si ti grandovski raspoložen,pa ?ak i kada se pri?a o ozbiljnim temama...
Još uvek mi se svetiš za trbušnjake,a?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GOX
Bože deni što si ti grandovski raspoložen,pa ?ak i kada se pri?a o ozbiljnim temama...
Još uvek mi se svetiš za trbušnjake,a?
Ma kakvi, GOX-y, kakva crna osveta? :maji: Ta i sam sam ti rekao da si za trbusnjake bio potpuno u pravu. :mini: :minibounce:
Tvoj post mi je izazvao inspiraciju za salvu replika. :kiss: :smug: :mini: :minibounce:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by spinatus
Ne stvarno, ali sad bar javno sam našao mesto gde ?u priznati da sam gay. Gde ?u se ose?ati ne ugroženo i ne ismevano. Bar ja tako mislim.
Pošto ZAISTA nisam našao neko drugo mesto za ovaj moj problem - izloži?u ga ovde: nedavno sam saznao da sam gay. Pre oko dva meseca dok sam bio u Švedskoj prišao mi je jedan tip i startovao me. Rekoh "što da ne" iz zajebencije ALI sve se izmenilo. Nakon sasvim NEo?ekivanog poljubca sjebao sam se. Zaista. Sad sam opet ku?i, ali ništa mi nije isto. Raskinuo sam da devojkom, povukao se iz društva, a sre?om još uspešno bijem bitku sa gimnazijom. Ali dokad?
Iako znam da ?u morati da priznam jedan dana da jesam gay, sada to potpuno i absolutno odbacujem jer se ne osecam tako i necu da budem jedan od "tih". Bez uvrede. Naravno da kao svaki pa?enik, to nikom nesmem re?i, niti ?u ikad! Da naðem de?ka NIKAD, da naðen devojku FUJ. Jebote, šta mi je?
Pomozite
a sta ti zapravo zelis ?
daj se malo saberi, ovo je samo prolazna kriza... vecina mora proci kroz to... bices ono sto ti zelis, a zeleces ono sto te cini srecnim...

nemoj izabrati da budes nesrecan, plz!
Korisnikov avatar
By weatherman
Moj savet ti je da prvenstveno nekako dovedes sebe u red,da pokusas ziveti svoj zivot dalje bez povlacenja bez zakjucavanja u sebe i izmedju cetiri zida...nazalost je to tako,kad sam ja shvatio da sam to sto jesam ja sam pravio neke gluposti jer sam mislio da sam jedini na svetu koji to oseca i bio sam izgubljen u vremenu i prostoru,isto tako sam se povlacio,povlacio i otudjivao od svakoga dok jednostavno nisam pukao...posle toga sam shvatio bas nisam jedini na svetu koji je takav kakav jeste,i stvari su polako pocele da nalaze svoje mesto u mom zivotu,samo je jako vazno da ne dozvolis da te ovo trenutno osecanje nepripadanja ni tu ni tamo,odvuce u neku dubinu...
Nemoj se zuriti da sve resis u toku jednog dana pusti da se stvari "taloze"polako...dok se ne iskristalisu...ti bar imas neku pomoc i podrsku,ja u to vreme nisam ni znao za ovakve forume a kamoli da budem medju istomisljenicima...
Korisnikov avatar
By Val
Pomozite
Kao prvo moras sam sebi da pomognes....da se pomiris sa cinjenicom, da su ti devojke fuj, a decki mljac. Kako bi bilo, da malo gurnes nos u taj gay-zivot...da se kreces po gay-friendly-kaficima i posmatras zbivanja? Bez da lupas glavu o tome, sta bi bilo kad bi bilo...
Veruj mi, nisi jedini, koji gradi lazni moral, koji krije i potiskuje sta oseca. Ali, nikada nemoj da se krijes sam od sebe, jer ces celi zivot ostati nesrecan.
Znas, ono po sistemu, ozenis se, kako bi komsije bile srecne i zadovoljne, imas decu i prelepu snajku za mamu i tatu...A gde si ti u svemu tome?
Samo da bi se prilagodio okolini, da te ne bi ismejavali, jer volis muskarce, jer si PEDER, ti bi cutao i trpeo?
Ne ocajavaj, nego se nasmesi i seti se tih lepih trenutaka. Dozvoli sam sebi, da dozivis jos mnogo takvih!
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Val
Pomozite
Kao prvo moras sam sebi da pomognes....da se pomiris sa cinjenicom, da su ti devojke fuj, a decki mljac. Kako bi bilo, da malo gurnes nos u taj gay-zivot...da se kreces po gay-friendly-kaficima i posmatras zbivanja? Bez da lupas glavu o tome, sta bi bilo kad bi bilo...
Veruj mi, nisi jedini, koji gradi lazni moral, koji krije i potiskuje sta oseca. Ali, nikada nemoj da se krijes sam od sebe, jer ces celi zivot ostati nesrecan.
Znas, ono po sistemu, ozenis se, kako bi komsije bile srecne i zadovoljne, imas decu i prelepu snajku za mamu i tatu...A gde si ti u svemu tome?
Samo da bi se prilagodio okolini, da te ne bi ismejavali, jer volis muskarce, jer si PEDER, ti bi cutao i trpeo?
Ne ocajavaj, nego se nasmesi i seti se tih lepih trenutaka. Dozvoli sam sebi, da dozivis jos mnogo takvih!

Slazem se sa Val sto se ovoga tice. Ne sili stvari. To nikome nista dobro nije donelo. Malo me zbunjuje tvoja tvrdnja "da nadjem devojku FUJ", a isam kazes da si je imao. Odjednom su ti se smucile ili sta ?:puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by waterlily
Malo me zbunjuje tvoja tvrdnja "da nadjem devojku FUJ", a i sam kazes da si je imao. Odjednom su ti se smucile ili sta ? :puzzle:
Ma covek je bre u pravu. Sta ce mu zene? Vise nama. :bouncy:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ajde, ajde... Nije to tako ozbiljno... Budi neko vrijeme biseksualac ;)
Ima takvih puno... Svi oženjeni... I "muška" zanimanja... Policajci, vojnici, izbaciva?i, popovi... :flasher:
By amnesia_
au batice, pa strasno je! i meni je bio slican fazon! uf, al nista ne brini, drzace te paranoja neko vreme, ali ces vremenom bivati sve slobodniji i slobodniji i skontaces da situacija nije nista posebno (isto sranje, drugo pakovanje)!!! kako bilo, welcome :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!