Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li imate utisak da su gay momci mazohisti? Njihovi ljubavnici hoce da im stave okove i da ih zarobe,dok oni poslusno pristaju na ulogu ljubavnog roba? Da li to znaci da mi treba da zivimo u nekakvom haremu i da cekamo kada ce nasim ljubavnicima da se digne k...c i onda na kolenima da im popusimo?

P.S. Ne biste verovali koliko sam ovakvih ispovesti cuo od gay momaka koje njihovi ljubavnici ljubomorno cuvaju u nekoj vrsti "zlatnog kaveza",da ne kazem harema. Ako imate slicna iskustva molim vas opisite mi ih i posaljite mi ih otkucane u Word na e-mail : price@lepotani.com
Sve vase price objavicemo na gay sajtu http://www.lepotani.com
Korisnikov avatar
By jukie
Ahem, Vu?ko, mogu?e je da ti koji žive u kavezu nemaju pristup internetu... to je najviši oblik mazohizma :kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
:smeh: :smeh: :smeh:

PS: je li to neki elektri?ni kavez? ?isto me zanima. i da, a šta ako imaju WiFi? :puzzle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, bolje na kolenima nego iz chuchnja, manji je rizik da ga odgrizes svom 'ljubavnom partneru'.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Zivot u gej haremu? Yup, tezi oblik mazohizma.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovih dana se ovde bas nasiroko raspreda o cucanju, naguzivanju po sumarcima i pohotnostima svake vrste:bj: :fuck: :fist:

Stiglo leto 2005.!
:sunce:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kal zakath
Zivot u gej haremu?
Ja da imam gej harem ne bih ih držao u kafezu, pošto je to zastarela metoda ?uvanja krupnih sisara... napravio bih neku graðevinu u obliku Manki vrlda - nerazbijljiva* pleksiglasna stakla i sli?no...
*onakva stakla iz staništa za gorile mislim da su sasvim dobra... kažu da su gorile jake kao osam odraslih muškaraca (što mislim da je veli?ina populacije realisti?na za održavanje - znate li koliko osam odraslih muškaraca jede?)... pa i ako svi odjednom krenu da guraju ne?e uspeti da uteknu...
Samo sa odgovaraju?im staništem unutra... morali bi da rade u baš?i i da okopavaju šargarepu i sli?ne djakonije, od ?ega bi imali prirodan izgled miši?a...
Korisnikov avatar
By weatherman
Svidja mi se ovo zezanje,i ako ti doticni momci zaista uzivaju u tome da ih tretiraju tako ni to nije u redu jer se to verovatno reflektuje kao neka psiholoska nezadovoljenost iz nekih razloga ili dogadjaja a ako ne uzivaju u tome sto ih tretiraju tako onda pogotovo je to ne bas prijatna situacija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!