Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Bombina
ma daj kako sacuvati u vezi
mora da sam ja svesna da ne moze da bude idealno
neki drugi jesu teski
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Frizerka
Dakle,vecina ljudi mesa pojam "zaljubljenost" i "ljubav"
Zaljubljenost je preteca ljubavi ili uvertira,kako vam draze i predstavlja onaj jak nagon strasti i emocija koji vremenom opadaju na nizi nivo i svest posaje opet dominantnija(Molila bih da ou recenicu neko ne shvati bukvalno i da je po njoj zaljubljenik na pocetku nesvestan)
Naime,kada se pocetne strasti malo smire,onda nastupa prava ljubav.Tada cete iako nema vise onog pocetnog plamena,biti spremni da i dalje ucinite sve za tu osobu,biti joj verni,kao i ona vama i biti kraj nje.

Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.
Tuzno,realno ali naucno dokazano!
:crta:
:up: :up: :up: :up: :up:

Slažem se bukvalno sa svime.
Svaka ?ast!
Korisnikov avatar
By Sutekh
I ja se slazhem!
Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.
Pa ne znam bash za ovo... Ja ne mogu da mrzim ni jednog mog bivsheg. Secjam se svih trenutaka koje sam imao sa njima. I dalje volim one koje su uspeli da me transformishu na neki nachin.. Koji su u meni budili inspiraciju, itd... Takve ljude ne mogu da mrzim, mogu samo da ih poshtujem.
Korisnikov avatar
By tramp
kada prelaziš ulicu i ne gledaš da li ima automobila...zaljubljen si...
onda sam ja definitivno non-stop zaljubljena :)
By Bombina
ma ja se slazem se s frizerkom upravo rece da ce ljubav ne mora opstati
Korisnikov avatar
By Abyss
A, ja upravo izašao iz veze..... :(
Korisnikov avatar
By HARP
Ma svi vi znate da filozofirate o ljubavi,svako je doživljava na razlicit nacin...
Ljudi danas više ne umeju ni da definišu re? ljubav...
Korisnikov avatar
By EYA
kada ne mozes da imas sex sa drugim jer naprosto vooolis :rida:

zasu bwee !
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by EYA

zasu bwee !
Ma jok,to je previse,sta bi sa slobodom duha,da radis sta hoces.Ne moze jedna osoba da te veze za ceo zivot,mozda i moze ajde necu da budem iskljuciva ali mora biti posebna.Nas najveci problem je sto vrlo cesto pomislimo da je to ta osoba a ustvari ispadne skroz drugacije.
Korisnikov avatar
By EYA
u pravu si, nije to ljubav vec zaljubljenost, ali do usiju :temperatura:
Korisnikov avatar
By bigirl
Najtužnije je kad vas neko voli. I vi njega. A niste zajedno. Razlog? Nema dovoljno hrabrosti da se odrekne svog ušuškanog života i da rizikuje. A voli... voliš i ti... I ta ljubav tako opstaje dugo dugo dugo... ?eka se "pravi trenutak".
Korisnikov avatar
By Gothrose
Dakle,vecina ljudi mesa pojam "zaljubljenost" i "ljubav"
Zaljubljenost je preteca ljubavi ili uvertira,kako vam draze i predstavlja onaj jak nagon strasti i emocija koji vremenom opadaju na nizi nivo i svest posaje opet dominantnija(Molila bih da ou recenicu neko ne shvati bukvalno i da je po njoj zaljubljenik na pocetku nesvestan)
Naime,kada se pocetne strasti malo smire,onda nastupa prava ljubav.Tada cete iako nema vise onog pocetnog plamena,biti spremni da i dalje ucinite sve za tu osobu,biti joj verni,kao i ona vama i biti kraj nje.

Agree... :up: :up: :up:
Originally posted by bigirl
Najtužnije je kad vas neko voli. I vi njega. A niste zajedno. Razlog? Nema dovoljno hrabrosti da se odrekne svog ušuškanog života i da rizikuje. A voli... voliš i ti... I ta ljubav tako opstaje dugo dugo dugo... ?eka se "pravi trenutak".
Joj,bigirl...o kakvoj sad ushushkanosti pricas??? :doh: Please,mani me tih kukavica koje ocito nemaju pojma sta Prava Ljubav znaci.
Pokusavam da 'navatam' sve tvoje postove..negde si spomenula i inat,cini mi se?Tek to je glupost ziva.Nikad necu shvatiti ljude koji iz inata ne zele da oproste nekom,da priznaju svoja osecanja-verovatno iz pogodjenje Sujete.A nista gore od Sujete u Ljubavi...
I kakav je to "ushushkan"zivot bez ljubavi?Gde se i sa kim ta osoba "sushka"?Verovatno gubi vreme sa ispraznim ljudima sa kojima visi 24h dnevno i prica prazne price,visi na netu(super zivot,nema sta)...radi sve samo da ne bi mislila,da joj ne daj Boze ta druga osoba ne padne na pamet pa da mora sebi a i drugima(o,kakav uzas)da prizna da ga/je i dalje voli.A to bezanje je sasvim dovojan dokaz da je toj osobi i dalje stalo...
Ocito je da se ovde prica o nekoj zestoko komplikovanoj vezi(?).A ocito je i da su te dve osobe sve vreme upucene jedna na drugu.Ne vidim drugi razlog osim da LJubav tu postoji.Koliko ja znam,kad dvoje raskinu i vise nema LJubavi o toj osobi se vise ne razmislja,covek postane hladnokrvan-nema osecanja i vise ta osoba ne postoji u necijem zivotu osim kao neki "ex".Ako su tu stalno neka desavanja-makar i losa-rasprave,svadje i sl. znaci da osecanja i dalje postoje i tu nema dileme!
To sto si napisala zaista je tuzno...dve osobe se vole a jedna se nesto inati,boji se ponovne veze itd...Koliko kapiram,radi se o nepoverenju te jedne da li ce veza biti u redu i da li ce ponovo biti problema...Sa jedne strane shvatam taj strah ali sa druge-ako su tolike stvari/ljudi bili ispreceni izmedju te dve osobe-krajnji zakljucak te jedne-da je ta treca bila greska,da zaista voli onog sa kim je bila je dovoljno.Svakom se desi da u nekoj duzoj vezi malo 'posustane',dese se i sranja ali ono sto se na kraju zakljuci-uz postojanje Osecanja je,po meni,najbitnije...A ona su ocito tu.
Licno,ne vidim neki problem u svemu ovom-jedna osoba se izvinila,priznala svoju gresku i Ljubav prema drugoj...Druga osoba bi trebalo to da prihvati,ne da bezi i krije se u mishijoj rupi.Neke veze se ne mogu nastaviti,to stoji ali ako se problemi prebrode(zato smo i ljudi,ne?Da priznajemo i prihvatamo greske,pravimo kompromise...)i iz toga jos izvuce naravoucenije gde se gresilo a gde ne-naravno da treba pruziti sansu LJubavi!!!.Kada se ta kukavica sredi sama sa sobom uvidece i sama sta je imala,sta ima i sta moze ponovo da ima-i to bolje i kvalitetnije nego pre ali sa istom osobom.
Ljubav je nesto za sta vredi rizikovati-u to sam 101% sigurna.Vredi i vishe nego sto se nekad ocekuje...Samo da toj osobi dodje iz dupeta u glavu koliko su smesni i tuzni ti pokusaji bezanja i strah od LJubavi,neceg najuzvisenijeg,neceg od cega i za sta zivimo...
"Pravi trenutak"??? :rool: Definitivno opet inat(pomesan sa strahom)i dobijanje vremena za te osvetnicke igrice...
Posto je Ljubav tu-"pravi trenutak" je sada... :)

Zaista mi nije jasno zasto ste razvukli ovu temu na 3 strane i ubacujete se u neke filozofsko-psiholoske rasprave kada je ovde sve kristalno jasno...Ocito je da se masa ljudi takodje plasi vezivanja,oprastanja(iz straha da ne bude povredjena)pa otud i ovoliki postovi...Kad budete spoznali Pravu Ljubav sve ce vam ovo biti pomalo smesno ili tuzno-zavisi...Necu sad da mudrujem ali mnogo slicnih prica sam se naslusala za sve ove godine i sigurna sam da ovde nema mestu kukavicluku i inatu...Mnogo ljudi su se zbog toga toliko zeznuli u zivotu..a moglo je da im bude tako lepo :yes:

All you need is :love: !!!

:lukavi:

ps.Bigirl,ne komplikuj/te stvari- nema tu mnogo sta da se razmislja,razglaba i kucka na forumu...Ko god od vas da je u pitanju- Zaje*i kukavicluk i uzivaj u Ljubavi !!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ljubav je stvar hemije,a ne volje.Ne mogu voleti zato sto hocu ili moram.Ljubav je jedno posebno stanje u kojem je realnost poljuljana i bacena u backstage nasuprot emcijama koje bujaju.Kada se dogodi neka svadja ,prepirka ili bilo sta sto nas duboko dotakne i poremeti nase vrednosti,u nama se javlja bes prema osobi koju volimo.Ipak ne prelazimo preko toga,drzimo do sebe i svoje sujete, sto dovodi do toga da "PONOS UBIJE LJUBAV IZ NEHATA".Mnogo je tesko naci srodnu dusu,dok sa druge strane je mnogo lako razici se sa njom.Kada se to dogodi,sanse za povratak su male.
Moramo shvatiti da smo svi mi posedujemo neke karakterne osobine koje su vise ili manje dominantne.Bilo da su one pozitivne ili negativne,nije vazno.Vazno je da takve osobine tolerisemo i zavolimo kod osobe koja nam nesto znaci i da one ne prave raskol izmedju nas.Mozda jer na pocetku tesko sve dok se covek ne potrudi.Tada jedna ljubavna veza progredira,postaje cvrsca, jaca i stabilnija.
Ljubav,ljubav i samo ljubav,gorivo koje je pokretac za sve. :love:
By Mudolog
Well, ako si je em prevarila, em shutnula, kako chitam iz priche, teshko da ce tvoje nade da joj se vratish postati stvarnost. Shtavishe, ne bih ni voleo da je vidim kako popushta pod tvojim inventivnim pritiskom za ponovno stupanje u vezu.
Bolje bi bilo da ostanete prijatelji.
Ako zaista zelish da je povratish, doslovno se zakaludjeri i chekaj je-neka bude svedok tvoje velike zrtve.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ljubav je stvar hemije,a ne volje.Ne mogu voleti zato sto hocu ili moram.Ljubav je jedno posebno stanje u kojem je realnost poljuljana i bacena u backstage nasuprot emcijama koje bujaju.Kada se dogodi neka svadja ,prepirka ili bilo sta sto nas duboko dotakne i poremeti nase vrednosti,u nama se javlja bes prema osobi koju volimo.Ipak ne prelazimo preko toga,drzimo do sebe i svoje sujete, sto dovodi do toga da "PONOS UBIJE LJUBAV IZ NEHATA".Mnogo je tesko naci srodnu dusu,dok sa druge strane je mnogo lako razici se sa njom.Kada se to dogodi,sanse za povratak su male.
Moramo shvatiti da smo svi mi posedujemo neke karakterne osobine koje su vise ili manje dominantne.Bilo da su one pozitivne ili negativne,nije vazno.Vazno je da takve osobine tolerisemo i zavolimo kod osobe koja nam nesto znaci i da one ne prave raskol izmedju nas.Mozda jer na pocetku tesko sve dok se covek ne potrudi.Tada jedna ljubavna veza progredira,postaje cvrsca, jaca i stabilnija.
Ljubav,ljubav i samo ljubav,gorivo koje je pokretac za sve. :love:
Opet-agree :up:
Originally posted by Diogenius
Well, ako si je em prevarila, em shutnula, kako chitam iz priche, teshko da ce tvoje nade da joj se vratish postati stvarnost. Shtavishe, ne bih ni voleo da je vidim kako popushta pod tvojim inventivnim pritiskom za ponovno stupanje u vezu.
Bolje bi bilo da ostanete prijatelji.
Ako zaista zelish da je povratish, doslovno se zakaludjeri i chekaj je-neka bude svedok tvoje velike zrtve.
Hmm,ja se sad zaintrigirala sto se ove teme tice...
No hard feelings Diogenus,ali 'ajde procitaj sve postove ponovo.
Jeste tu bilo i prevare i shutiranja ali,koliko kapiram,i gresaka sa druge strane...I nekako bih volela da taj neko popusti jer i ti ovde pises o sujeti i ponosu a ne o LJubavi.Mislish da ne postoji..Ja sam 99,9%(da ne bude 100%)sigurna da postoji i zasto joj ne pruziti sansu???
Prijatelji?Mislis da posle ove zapetljancije pa sa sve postojecim osecanjima oni da budu samo prijatelji?Mozda kratko,nije ni to lose ali,neminovno,ta veza bi se vrlo brzo vratila.Taj period "prijateljstva" mozda bi pre mogao da se tumaci kao ponovno zblizavanje...
Ni doslovno zamonasenje nije resenje-bitne su misli a ne sta neko radi...
Bdw,sta sam ja ovde..nepopravljiv romantik? :pinknaocari:

:lukavi:

ps.Diogenus-super ti je lokacija-pozdrav iz komsiluka :bye:
By Mudolog
Pozdrav i tebi :)

Kako da kazem, veoma prljave situacije i veoma blatnjavi medjuljudski odnosi se uvek ribaju prizivanjem osecanja u celu prichu.

Iracionalnost se ne lechi iracionalnoshcu. Nedopustivo je osobu koja je napushtena tumachiti kao manje osecajnu jer ima principe i jak karakter, a osecanja one persone koja je 'zakazala' smatrati intenzivnijim i vrednijim uvazavanja.

Inache nisam prochitao nijedan post posle uvodnog, nemam snage. :(
Korisnikov avatar
By Val
Kada osetis, da je devojka posebna.
Kad jedna pocne recenicu, a druga je dovrsi.
Kad ti nakon 20 sekundi nedostaje.
Kad ume da te nasmeje.
Kad vam se zivotni ciljevi poklapaju.
Kad joj pogledas u oci i tacno znas, sta misli i sta zeli da ti kaze.
Kad...

Ma mnogo toga treba da se desi, da bi zaljubljenost lagano prelazila u ljubav.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljubav postaje ljubav,izmedju ostalog i kada voljena osoba prevali malo vecu kilometrazu da bi spavala sa mnom.
Ljubav postaje ljubav i kad ustanem malo ranije, kuckam na Forumu, a on spava u sobi pored, a ja cekam da se probudi da bih mu skuvao kafu i spremio dorucak.
:love:
Korisnikov avatar
By EYA
e kad ja pocnem da peglam, to ce biti vrh ! :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by EYA

zasu bwee !
Lepo si to rekla :)

:leviathan: kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
By argentum_inf
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!