Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Frizerka
Dakle,vecina ljudi mesa pojam "zaljubljenost" i "ljubav"
Zaljubljenost je preteca ljubavi ili uvertira,kako vam draze i predstavlja onaj jak nagon strasti i emocija koji vremenom opadaju na nizi nivo i svest posaje opet dominantnija(Molila bih da ou recenicu neko ne shvati bukvalno i da je po njoj zaljubljenik na pocetku nesvestan)
Naime,kada se pocetne strasti malo smire,onda nastupa prava ljubav.Tada cete iako nema vise onog pocetnog plamena,biti spremni da i dalje ucinite sve za tu osobu,biti joj verni,kao i ona vama i biti kraj nje.
Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.
Tuzno,realno ali naucno dokazano!
![]()
Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.Pa ne znam bash za ovo... Ja ne mogu da mrzim ni jednog mog bivsheg. Secjam se svih trenutaka koje sam imao sa njima. I dalje volim one koje su uspeli da me transformishu na neki nachin.. Koji su u meni budili inspiraciju, itd... Takve ljude ne mogu da mrzim, mogu samo da ih poshtujem.
Originally posted by EYAMa jok,to je previse,sta bi sa slobodom duha,da radis sta hoces.Ne moze jedna osoba da te veze za ceo zivot,mozda i moze ajde necu da budem iskljuciva ali mora biti posebna.Nas najveci problem je sto vrlo cesto pomislimo da je to ta osoba a ustvari ispadne skroz drugacije.
kada ne mozes da imas sex sa drugim jer naprosto vooolis![]()
zasu bwee !
Originally posted by FrizerkaAgree...
Dakle,vecina ljudi mesa pojam "zaljubljenost" i "ljubav"
Zaljubljenost je preteca ljubavi ili uvertira,kako vam draze i predstavlja onaj jak nagon strasti i emocija koji vremenom opadaju na nizi nivo i svest posaje opet dominantnija(Molila bih da ou recenicu neko ne shvati bukvalno i da je po njoj zaljubljenik na pocetku nesvestan)
Naime,kada se pocetne strasti malo smire,onda nastupa prava ljubav.Tada cete iako nema vise onog pocetnog plamena,biti spremni da i dalje ucinite sve za tu osobu,biti joj verni,kao i ona vama i biti kraj nje.
Medjutim,vecina danasnje populacije posustaje upravo na ovom nivou (prelaz zaljubljenosti u ljubav)i srlja u novu zaljubljenost,u neki nov slatki pocetak,zaboravljajuci srecne trenutke koje je imala sa pretodnom,tj.kao da ih nije ni imala.
Originally posted by bigirlJoj,bigirl...o kakvoj sad ushushkanosti pricas???
Najtužnije je kad vas neko voli. I vi njega. A niste zajedno. Razlog? Nema dovoljno hrabrosti da se odrekne svog ušuškanog života i da rizikuje. A voli... voliš i ti... I ta ljubav tako opstaje dugo dugo dugo... ?eka se "pravi trenutak".
Originally posted by FrizerkaOpet-agree
Ljubav je stvar hemije,a ne volje.Ne mogu voleti zato sto hocu ili moram.Ljubav je jedno posebno stanje u kojem je realnost poljuljana i bacena u backstage nasuprot emcijama koje bujaju.Kada se dogodi neka svadja ,prepirka ili bilo sta sto nas duboko dotakne i poremeti nase vrednosti,u nama se javlja bes prema osobi koju volimo.Ipak ne prelazimo preko toga,drzimo do sebe i svoje sujete, sto dovodi do toga da "PONOS UBIJE LJUBAV IZ NEHATA".Mnogo je tesko naci srodnu dusu,dok sa druge strane je mnogo lako razici se sa njom.Kada se to dogodi,sanse za povratak su male.
Moramo shvatiti da smo svi mi posedujemo neke karakterne osobine koje su vise ili manje dominantne.Bilo da su one pozitivne ili negativne,nije vazno.Vazno je da takve osobine tolerisemo i zavolimo kod osobe koja nam nesto znaci i da one ne prave raskol izmedju nas.Mozda jer na pocetku tesko sve dok se covek ne potrudi.Tada jedna ljubavna veza progredira,postaje cvrsca, jaca i stabilnija.
Ljubav,ljubav i samo ljubav,gorivo koje je pokretac za sve.![]()
Originally posted by DiogeniusHmm,ja se sad zaintrigirala sto se ove teme tice...
Well, ako si je em prevarila, em shutnula, kako chitam iz priche, teshko da ce tvoje nade da joj se vratish postati stvarnost. Shtavishe, ne bih ni voleo da je vidim kako popushta pod tvojim inventivnim pritiskom za ponovno stupanje u vezu.
Bolje bi bilo da ostanete prijatelji.
Ako zaista zelish da je povratish, doslovno se zakaludjeri i chekaj je-neka bude svedok tvoje velike zrtve.
Originally posted by EYALepo si to rekla
kada ne mozes da imas sex sa drugim jer naprosto vooolis![]()
zasu bwee !
Najtužnije je kad vas neko voli. I vi njega. A niste zajedno. Razlog? Nema dovoljno hrabrosti da se odrekne svog ušuškanog života i da rizikuje. A voli... voliš i ti... I ta ljubav tako opstaje dugo dugo dugo... ?eka se "pravi trenutak".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!