Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
Nemam nista , ali bas nista protiv gay veza, ali ja ne mogu samo sa muskarcima i samo sa devojkama...taman kad sam Very Fine sa devojkom, eto ti vraga mora nesto da pokvari, da trazi, da zahteva, da smara...i onda hajmo na drugu stranu...i tamo bude sve super, isuvise super...pocne da mi smeta ustaljenost...ne volim precesto ja da izmisljam Promenu...( s godinama hoce to ) ;) pa opet nazad...dok ne nadjem Partnere koji kapiraju sledece:
ako vam BILO KO smeta u mom okruzenju, slobodni ste da idete.
Ja ionako nikad nikom nisam ulazio u zivote, da u startu nisam naznacio kakav sam,ko sam, i dokle sam spreman da idem. U startu svako ko me zna je znao sta mogu sta hocu i kako sve to izgleda. Niko nije bio ni iznenadjen ni prevaren.
A ako posle dodje do onog - Ne mogu bez tebe - zelim samo ja da budem s tobom - dolazi i do nesumnjivog razlaza...na moju veliku zalost i nezadovoljstvo, ali ja nikog ne sprecavam. Nikad nikog nisam ni pokusao da zadrzim.

I to je bilo cudno u svim mojim zivotima ( do sada pet zivota ). Nisam nikome ulazio u zivot...upoznao da, dopustao prisustvo drugih ali uvek idem sam svojim putem. Ta samoca , zna da odvede u nivoe svesti, o kojima se cak i ne sme pricati, jer ne mogu svi da se odreknu ustaljenih relacija materijalizma i ostalih aproksimacija istog...a ja bas i ne volim one koji ne veruju Da Je Zivot Cudo. ( pise u mojoj sobi u CG, od 1992 da je Zivot Cudo ).

Vecini ljudi koje sam susretao u svojstvu kao sto ste ovde na forumu, ali van sajtova, van Neta, je smetalo sto su ZAMISLI, takvi i takvi ljudi oko mene, sa mnom, u mom drustvu zelim da kazem...i sta sve nisu URADILI da ih sklone od mene...Voleo bih da mi neko objasni zasto? Zar nije svet slobodno mesto da svako shodno svojim aspiracijama, nadje sebi drustvo, partnera, i van toga da KRADE ljude od mene, na ime raznih insinuacija?

Oni koji su u tome uspeli, neka se ne zale sto ih oni koje su ulkrali VISE ne inspirisu i ne znaju kako da ih uklone... ;)

To nema veze sa mnom.
"Upisani program ne moze se vise menjati".

( Bladerunner )

Dok ne stignem do broja 14 za zene i broja 34 za muskarce, necu stati.

Ko je zainteresovan:
1. Autostopera mora da zna na pamet ( sa sv epeskirom )
3. Carlosa Fuentesa - Terra Nostra
2. Les Rois Mages - film obavezno

4. i da zna da se smeje inace...ce mu svet postati mnogo tuzno i opasno mesto.

c'est tous.

:mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag:
:grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!