Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MOBYAN
Imaš najlepše o?i koje sam pogledao otkada sam progledao. Ne mogu da se uzbudim na tebe sexualno, ne mogu ni da zamislim da bih mogao da se tucam sa tobom, ili sa bilo kojim muškarcem, ali zamišljam neprestano kako se grlim s tobom, kako se igramo naših igara tu?e i zahvata, vežbi...Držiš me bacaš me i re?ima i telom i mislima i gestom...Nisam znao da govorim i nisam znao da mislim, nisam znao da se šetam i hodam, nisam znao da sam te voleo ceo svoj život.. Nisam znao da ?e se sve ovo desiti. Kada si došao prvi put kod mene, ne znam da li sam ja došao k tebi ili sam se samo tu zatekao. Svaka tvoja re? je prolazila kroz moje telo, doticala me u umu i pronalazila puteve za koje sam mogao da se zakunem, da ne postoje. Nestremice sam zurio u tvoje o?i, kao kroz maglu i pustinju, dopirale su tvoje re?i do mene...a znao sam da ti ništa ne zna?im, i znao sam da do tebe nikada ne?u mo?i dopreti...ti ?eš biti samo tu da mi pomogneš jer tako treba...jer tako to ide u skolama.

Samo si se pojavio i ceo moj život se promenio.

Osetio sam prvi put kako volim Planetu. Kako mogu da osetim Šumu, da pri?am s drve?em, da ležim na livadi, da se kupam u moru i da u svakoj slici i doživljaju vidim tvoj lik, osetim tvoju nežnost, zagrmim kroz tvoju snagu, udahnem tvoj miris i onesvestim se u zagrljaju Kosmosa. ?uvao si me od svega i pre nego sam se rodio. Poslat si od najskrivenijih sila sveta, da mi budeš prijatelj, da te zovem Najdražim, da ti se klanjam i da te nosim u naru?ju kad jednog dana budeš želeo da zaspiš zauvek. Izmislio si Vreme da u njemu posmatram kako mi se kre?u kosti, mi?u obrve, nakostreše dlake i kosa kad samo osetim tvoj osmeh iz o?iju i unapred predosetim kako znaš šta ?u pomisliti...
mislima se ljubimo...pošao sam ka tebi da te dotaknem..usudio sam se...jedva...jedva jedva sam prišao k tebi...jer to j etako neprirodno, tako suprotno svemu što znam da želim...a nisi me ni gurao ni privla?io i sve sam sam uradio... i sam sam došao i sam sam legao i sam sam te zagrlio...nisi me ni gurao ni privla?io...
smejali smo se
stalno...skakali po onom krevetu
bio sam nag
velik
po prvi put sam video koliko sam velik
dva puta sam krupniji od tebe

kako sam samo mogao pomisliti da bi ti mogao mene...
hahahahaha

i sam si mi to rekao
ali eto
tako smešno i glupo se ose?am kad se toga setim
postidim se

i razumem da nisam tvoj tip i razumem da ni nisi moj niti to ijedan muškarac može biti

sam sebe osvajam

ne mogu da zaboravim
kako smo razgovarali satima
poezijom se dovikivali u kadi
kako si me kupao i pri?ao onu predivnu bajku o nekakvom Sre?nom Princu
mislio sam da si to izmislio
samo zbog mene
a nije mi bilo važno
ništa mi nije bilo važno
osetio sam da sam se vratio telu u kojem sam rodjen

kako sam se samo iznenadio
kad sam shvatio da ta pri?a ve? postoji
i da je neko nekom nekad isto ispri?ao
ne znam da li je to bilo u kadi
:)

zaista imaš najlepši osmeh
probudio si me nekoliko puta njime iako nisi bio tu pored
ustajao sam jutrima sa tvojim dahom pored sebe

kao da sam ti
i da tobom ose?am sebe kojeg nikada nisam ni zamislio.

evo
obra?am ti se javno
znam da ?eš pro?itati
znam da ?eš me voleti
kako sada ja volim tebe
i papir
?e podneti

podneo je toliko kapitulacija svetskih ratova

podne?e i ovo
moje iskreno
davanje tebi
ovde na ovom mestu

na bilo kom mestu

direktno

da možda još neko oseti
da nije smeo
nije stigao nije znao
nije mogao
da kaže nekom

ja ne?u pogrešiti
i uvek ?u re?i da volim

te

kao što
volim

te.

Svetlan svom kosmi?kom Praocu
Korisnikov avatar
By Val
:astral2:

Ne mogu da se nacudim! Sad ce praotac da zauzme celi forum? :nerd:
Korisnikov avatar
By tramp
a Mobyan da ti otvoris samo jednu temu i onda tu obozavas a ne otvaras novu temu za svaki post?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
a Mobyan da ti otvoris samo jednu temu i onda tu obozavas a ne otvaras novu temu za svaki post?

:hail:
Korisnikov avatar
By Galateja
MOBYAN,procitala sam pazljivo tvoju ispovest i razumem te.Mozda ti moje razumevanje i podrska nista nece znaciti,ali znaj da me je to sto si napisao dotaklo. :placko: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by galateja
MOBYAN,procitala sam pazljivo tvoju ispovest i razumem te.Mozda ti moje razumevanje i podrska nista nece znaciti,ali znaj da me je to sto si napisao dotaklo. :placko: :placko: :placko:
:dajemaramicu:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Val
:astral2:

Ne mogu da se nacudim! Sad ce praotac da zauzme celi forum? :nerd:
Nemoj tako, pa znaš da vam jedno vreme bogovi na ovom forumu nisu dali da dišete; valjano je da se sad pojavi i neki praotac.
:lukavi: :) )
Korisnikov avatar
By Tot
Ne slažem se s tobom. ?ovek je imao jedno snažno iskustvo i doživljaj i mislim da je dobro da to podeli s nama u koliko god ho?e tema.

Uzgred budi re?eno Mobyan: svaki pisac ima svoju publiku. Možda na ovome forumu ne?eš dobijati previše ili uvek pozitivnih odgovora ali to ne zna?i da te neko ne ?ita.

Zato mi je drago da si izneo svoju pesmu, pesmu u prozi-sta god da je.

I još bih rekao da se slažem sa Galatejom.

Najvažnija osnova za razumevanje su zajedni?ka iskustva. Ovde ?eš na?i ljude koji ?e razumeti to što pišeš.

Za Mobyana :up:
Korisnikov avatar
By MOBYAN
Ja se zahvaljujem ali moram napomenuti da se ja na ovom forumu ne?u dugo zadržati. Imam mnogo drugih obaveza i ovih dana sam samo malo više vezan za net i web te i za kompjuter. Završavam diplomski koji ?u tek za pola godina braniti, dovršavam neke druge obaveze...a uz sve to dišem plu?ima i vrlo sam poseban sam sebi. Smatrao sam da se Entuzijazam treba podeliti kad nastaje, kad se dešava i da se granice naših shvatanja moraju pomeriti napred, dalje, dublje, više...

Ne bih iznosio ni svoja shvatanja ni svoja mišljenja, jer moje polje interesovanja je jako široko a opet studiram sasvim nezanimljiv fakultet vama ovde ve?ini. Mislim da vaš forum treba da zaživi u više dimenzija i da dopusti mogu?nost da postoje i ljudi koji ovaj svet mogu poneti na drugim rukama:)

ne treba da se pravite da ste deca. treba da budete deca kakva jeste i da manje lažete i izmišljate stvari a više ih iz laži izvu?ete i svojom maštom i kreativnoš?u, ispoljite i postavite medju svima nama.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by MOBYAN
ne treba da se pravite da ste deca. treba da budete deca kakva jeste i da manje lažete i izmišljate stvari a više ih iz laži izvu?ete i svojom maštom i kreativnoš?u, ispoljite i postavite medju svima nama.

Ma hvala tebi na savetu! :zev:

Eto, culi ste, sta vam covek kaze. Ne lazite, budite deca, pa ipak nemojte i bicete kreativna nacija, puna entuzijazma ! :drama:
Korisnikov avatar
By tramp
Ja se zahvaljujem ali moram napomenuti da se ja na ovom forumu ne?u dugo zadržati. Imam mnogo drugih obaveza i ovih dana sam samo malo više vezan za net i web te i za kompjuter. Završavam diplomski koji ?u tek za pola godina braniti, dovršavam neke druge obaveze...a uz sve to dišem plu?ima i vrlo sam poseban sam sebi. Smatrao sam da se Entuzijazam treba podeliti kad nastaje, kad se dešava i da se granice naših shvatanja moraju pomeriti napred, dalje, dublje, više...

Ne bih iznosio ni svoja shvatanja ni svoja mišljenja, jer moje polje interesovanja je jako široko a opet studiram sasvim nezanimljiv fakultet vama ovde ve?ini. Mislim da vaš forum treba da zaživi u više dimenzija i da dopusti mogu?nost da postoje i ljudi koji ovaj svet mogu poneti na drugim rukama:)

a jel neko na tom interesantnom fakultetu spomenuo da nadmenost bas i nije neka vrlina? sve ostalo sto bih mogla da dodam bi bio cisti cinizam ali necu, bas je lepo imati i idealiste ovde ... samo mini primedba deo deljenja je uzajamnost tako da meni nije jasno kako ti mozes da delis svoj entuzijazam sa nama a mi ne mozemo da delimo svoje reakcije (koje su cak uglavnom bile pozitivne) sa tobom ... malo jednostrana ta komunikacija
Korisnikov avatar
By Val
... samo mini primedba deo deljenja je uzajamnost tako da meni nije jasno kako ti mozes da delis svoj entuzijazam sa nama a mi ne mozemo da delimo svoje reakcije (koje su cak uglavnom bile pozitivne) sa tobom ... malo jednostrana ta komunikacija
:up:
Korisnikov avatar
By Val
A ovo treba da bude duhovito? :doh:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Mnogi pametni ljudi bili su u pocetku skroz neshvatljivi okolini.... :)
:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Hocu i ja onako da se zaljubim.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
Pa šta ?ekaš? .. stiglo prole?e, pa stigni i ti da se zaljubiš :)
Korisnikov avatar
By m..
Ma hocu hocu, u limburgu mesecu kad se majmuni shishaju..Ma ocu, evo samo sto nisam...
Mislim ja se vec danima osecam zaljubljeno, samo da nadjem gde to da emitujem, if u know what i mean..
Korisnikov avatar
By MOBYAN
Originally posted by m..

u muskarca ili devojku?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
Ma hocu hocu, u limburgu mesecu kad se majmuni shishaju..Ma ocu, evo samo sto nisam...
Mislim ja se vec danima osecam zaljubljeno, samo da nadjem gde to da emitujem, if u know what i mean..
Da da.. akumulirano, i samo ?ekaš nekog prema kome bi to kanalisala.. tako poznat ose?aj ... meni se obi?no u prole?e desi da nemam neku poslebnu želju da budem voljen, ve? da volim nekog, i da mu se posvetim (sitni pokloni, izlasci, bioskop. i sve sli?no ....)
Korisnikov avatar
By m..
Aha, progajnajuci osecaj, meni to traje do jeseni, mada javlja se uvek za suncanih dana, iako sam visak emocija vec fino rasporedila na prijatelje, ali ih izgleda nemam dovoljno, oni dani kada zelis da ljubis random ljude na ulici (dobro, ne bas one na ulici, ali random) :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

u muskarca ili devojku?
Pa svejedno, s tim da je ovo drugo slabo moguce (ajme, a desilo mi se 2x, mada nije bilo nikakve strasti, ali sam zelela da me ceshkaju do iznemoglosti)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!