Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ukoliko je takva situacija da bih samo sebi ucinila jos gore ako pokazujem emocije - kontrolisem ih jako i vrlo cesto uspesno, obzirom da mogu biti eksplozivne naravi (koliko god to zvucalo cudno ljudima).
Ovako, ukoliko smatram da je potrebno da ih kontrolisem - mogu, ako nije potrebno - ne kontrolisem ih.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nego šta nego da kontrolišem.

Slika

a jake emocije ne više.
dala sam zidu tu ulogu pošto je kikboks džak bio previše mekan da se nosi sa njima.

a i lakše je lažno objasniti modru ruku nego modru glavu kad se samoiznabadam da ne ubijem nekog u naletu besa pa da me zatvore šteta pored toliko ljudi na listi sa već razrađenim planovima ubistva :giggle:
Emocije treba da se prožive kroz acting out u mislima.
Preciznije, čovek može da zamišlja neku radnju da bi izazivao doziranu količinu neke emocije.
Moguće ih je donekle kontrolisati selektivnom pameću. Potiskivanje se vrši mahom nesvesno i kad su lepe i kad su ružne stvari u pitanju.
Možda se emocije mogu kontrolisati i tako što će neko namerno izazivati pozitivna osećanja dok zamišlja nešto prijatno?
Dark Walker napisao: 20 Feb 2021, 10:11 Emocije treba da se prožive kroz acting out u mislima.
Preciznije, čovek može da zamišlja neku radnju da bi izazivao doziranu količinu neke emocije.
Moguće ih je donekle kontrolisati selektivnom pameću. Potiskivanje se vrši mahom nesvesno i kad su lepe i kad su ružne stvari u pitanju.
Možda se emocije mogu kontrolisati i tako što će neko namerno izazivati pozitivna osećanja dok zamišlja nešto prijatno?
Ja ovo pricam mojim drugarima oni me sprdaju. Stvarno mislim da svaka emocija koja se dozivi i oseti treba neometano da se pusti i prozivi i iz nje nesto nauci o sebi, drugima i svetu u kome zivimo. Sto se tice acting out-a to je upravo to sto me zainteresovalo jer cak i kad nismo nekad znali kako da se izborimo sa odredjenom emocijom uvek je tu ta opcija da naucimo da "savladavamo" tu emociju.
Misao stvara emociju.
Da bi neka emocija postala dominantna, misli moraju da povežu vizuelne predstave sa utvrđenim registrom pojmova u glavi.
Kad se dobro rasporede pojmovi koji mogu vizuelnim predstavama da pruže korisno uputstvo za upotrebu, onda će emocije biti nagrada za upoznavanje sebe.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!