- 03 Feb 2018, 15:44
Toliko samokontrole je dovelo do toga da sad ne umem da pokazem osecanja.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Dark Walker napisao: ↑20 Feb 2021, 10:11 Emocije treba da se prožive kroz acting out u mislima.Nešto kao stvaranje antitjela vakcinacijom.
Preciznije, čovek može da zamišlja neku radnju da bi izazivao doziranu količinu neke emocije.
Dark Walker napisao: ↑20 Feb 2021, 10:11 Emocije treba da se prožive kroz acting out u mislima.Ja ovo pricam mojim drugarima oni me sprdaju. Stvarno mislim da svaka emocija koja se dozivi i oseti treba neometano da se pusti i prozivi i iz nje nesto nauci o sebi, drugima i svetu u kome zivimo. Sto se tice acting out-a to je upravo to sto me zainteresovalo jer cak i kad nismo nekad znali kako da se izborimo sa odredjenom emocijom uvek je tu ta opcija da naucimo da "savladavamo" tu emociju.
Preciznije, čovek može da zamišlja neku radnju da bi izazivao doziranu količinu neke emocije.
Moguće ih je donekle kontrolisati selektivnom pameću. Potiskivanje se vrši mahom nesvesno i kad su lepe i kad su ružne stvari u pitanju.
Možda se emocije mogu kontrolisati i tako što će neko namerno izazivati pozitivna osećanja dok zamišlja nešto prijatno?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!