Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Joj ova slika Dexter-a me vratila u studentske dane i kako sam se cascavala epizodama nakon predjenog gradiva :p. Slazem se da je jako zanimljiv kao i njegova sestra sa kojom je u realnosti i bio u vezi-doduse ne znam da li su jos uvek zajedno. Sto se mene tice nemam previse novosti. Prezauzeta sam sa poslom, nakon onog dejta sa devojkom koja mi se svidela usledilo je neko dopisivanje i ona je pocela neke igrice toplo/hladno. Videcu sta ce biti od toga, mada osecam verovatno nista. Opet mi je u mislima bivsi, verovatno jer mi je to bio poslednji dobar seks. Hvatala sam sebe da sam dosta razmisljala i o ovoj devojci sto me ispaljuje, ne znam da li mi je samo ego proradio ili mi se toliko svidela nakon jednog dejta. Uglavnom dopisujem se jos sa jednom devojkom koja mi bas deluje kao dobrica ali nesto me ne privlaci pa ne znam da li da se vidjjam uopste, mada ono razmisljam jedan dejt ne moze da skodi. Sta ima novo kod vas? Ja postajem poprilicno isfrustrirana, jos ovo prolece pocelo i bas mi se ljubi sa nekim................aaaaaaaaa
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812830#p2812830]littlemolecule napisao:[/url]Joj ova slika Dexter-a me vratila u studentske dane i kako sam se cascavala epizodama nakon predjenog gradiva :p. Slazem se da je jako zanimljiv kao i njegova sestra sa kojom je u realnosti i bio u vezi-doduse ne znam da li su jos uvek zajedno. Sto se mene tice nemam previse novosti. Prezauzeta sam sa poslom, nakon onog dejta sa devojkom koja mi se svidela usledilo je neko dopisivanje i ona je pocela neke igrice toplo/hladno. Videcu sta ce biti od toga, mada osecam verovatno nista. Opet mi je u mislima bivsi, verovatno jer mi je to bio poslednji dobar seks. Hvatala sam sebe da sam dosta razmisljala i o ovoj devojci sto me ispaljuje, ne znam da li mi je samo ego proradio ili mi se toliko svidela nakon jednog dejta. Uglavnom dopisujem se jos sa jednom devojkom koja mi bas deluje kao dobrica ali nesto me ne privlaci pa ne znam da li da se vidjjam uopste, mada ono razmisljam jedan dejt ne moze da skodi. Sta ima novo kod vas? Ja postajem poprilicno isfrustrirana, jos ovo prolece pocelo i bas mi se ljubi sa nekim................aaaaaaaaa
Dok čitam tvoj post dolazi mi neka sranje pjesma ovako ide- ljubi ljubi ljubi me, voli voli voli voli me..:). Čula to negdje na radiju.

Ne voliš ti dobrice, neko zloćke, neko malo grublje da se prema tebi odnosi, u krevetu?

Ja imam jednu curu koja je slatka, starija par godina od mene. Radi i sve je super. Čista je lezz što sam odmah osjetila Al sad ode na operaciju koljena pa sam malo bezveze raspoložena. Ali ona mi je zakon, jedina zamjerka joj je što puši travu al ja rekla je da će bacit ionak, da joj ne treba to više jer pobuđuje apetit poslije nenormalno. I tako, ona je super, vidjet ćemo kad prodje operacija,mada opet ne smijem se previše nadat jer uvijek se može nešto sesjebat pa ono, chillika. I imam broj od ove jedne što smo se davno dogovorile za kres, al nekako mi nije ta ideja ugodna previše tako da ono. Moram je dobro poznavati mada sam broj zadržala za slučaj da se predomislim.i tako, skromno kod mene...
Znaci kod mene kao kod Rudanke, mrtvo more. Nista se ne desava. Nikako da se uklopim sa curom koja mi se svidja, isla sam dosta kuci zbog porodicnih stvari pa je i to smetalo, ali i ona je vise u drugom gradu. Sada pokusavam da se dopisujem sa novim devojkama a ona mi je negde u pozadini. Moj problem je sto mi se svidjaju jako fem devojke koje su vecinom strejt, plus i to sto si rekla kao u teoriji bih dobricu a zapravo me lozi neka koja ce da me zeza-isto sranje sa momcima. Na tinderu me uglavnom jure momci a nije mi sada do jebacine sa njima, devojke ili su daleko ili hoce trojku. Evo ovih dana mogu da dajem pola godine od zadnjeg seksa hahaha. Sa jedne strane bas bih htela, ali opet ne mogu ni tek tako da odem na aplikaciju zakazem sustret i odradim........ Jebem ti moj mozak
Zelela bih da verujem da sam bila zaljubljena u svaku devojku sa kojom sam bila, ali znam da nije tako i da sam neke devojke povredila iako to nisu ninalo zasluzile. Pa bi neki moj konacan odgovor bio dva puta. Naravno, bila sam zaljubljena u svoju prvu ljubav i u devojku sa kojom sam imala i najlepsu i najduzu i najzreliju vezu. Ostalo ako moze da se ne spominje. :cigareta:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818650#p2818650]Torry napisao:[/url]Tri puta I iskreno se nadam.....nikad vise.
nekako mislim da zaljubljenost ne moze da povredi, zaljubljenost je luda, uzbudjena, lepa...
ljubav ume da povredi, a od zaljubljivanja do ljubavi ima da se hoda.

ont: nekoliko puta i vise ne bih smela jer obavezala sam se na monogamiju u kojoj uzivam u mnogim blagodetima, tako da na kantaru to jos uvek preteze u odnosu na slobodu zaljubljivanja u druge.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818654#p2818654]sallys napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818650#p2818650]Torry napisao:[/url]Tri puta I iskreno se nadam.....nikad vise.
nekako mislim da zaljubljenost ne moze da povredi, zaljubljenost je luda, uzbudjena, lepa...
ljubav ume da povredi, a od zaljubljivanja do ljubavi ima da se hoda.

.

Veruj mi, u mom slucaju moze :D
Jednom, i stvarno je bolelo kada se zavrsilo... Trajalo je tri godine i mislio sam da ce potrajati... Ali eto nije... Sada kada gledam, bilo je lepih momenata ali bilo je vise onih gde je njegova samozivost dolazila do izrazaja... Kako sazrevam, tako se sve teze zaljubljujem i upadam u ljubav... Ne znam ni sam da li je to posledica moje povredjenosti, nesigurnosti, necega treceg ili svega zajedno.... Ali iza toga vise nikada nisam voleo tim intenzitetom niti sam ikada vise toliko sebe dao u vezi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!