Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

#2728784
Не долази у обзир ни са "печатом" ни без "печата". Не само што не желим због себе, будући да ми је све ван посвећености један на један страно, не желим прије свега због те треће особе. Ужасно је кад вас неко лаже, кад измишља, муља, претвара се да је нешто што није, ужасна је спознаја да је све око вас једна представа, да сте ви најобичнија марионета којом управља особа којој толико вјерујете, коју волите и поштујете. Ужасно је сазнање да, не својом вољом, живите у лажи. Ужасна је издаја, ужасна је та несигурност коју добијете у мираз. И кад знам да је то све тако, једноставно то не бих могао учинити неком другом бићу. А човјек мора бити прво човјек, па све остало. Не бих се могао претварати да тај трећи не постоји, не бих могао избрисати из главе чињеницу да сам саучесник у злочину; једно је кад ме превариш, кад не знам, али ако знам и чиним што чиним, крив сам колико и тај други. Не бих могао прихватити тог другог, јер знам шта чини том трећем, а тај трећи му је некоћ био онај други или први, како се узме. Пљујеш по властитом избору, бришеш ноге о некога коме си срце дао и ја сад треба да те гледам другим очима, да слиједим некакве нагоне или, не дај Боже, осјећања? Не кажем, дешава се да се човјек заљуби, да једна љубав згасне, а да се друга распламса, али бар имај храбрости да људски затвориш једна врата*, макар због онога свега што вас је некад везивало, и да часно закуцаш на нека нова. Све мимо тога је шибицарење, ловљење у мутном, лоповско иксрадање кроз прозор и лицемјерни осмјех при повратку из "љубавних похода". И то важи за све брачне/ванбрачне/хетеро/би/хомо комбинаторике. Мада, руку на срце, чини ми се да је она "дошла јесен, па се ја ожени', нека село не прича о мени" двоструко грђа, пошто је то дупла представа. И нису ми јасни људи који на њу пристају. Бирати живот у ормару је избор сваког појединца, али увлачити друге људе у тај игроказ, користити их као икебану и потврду нечије "нормалности", то је поприлично биједно.

П.С. Наравно да све ово не важи за оне који играју отворених карата, који праве договоре и комбинације које њима одговарају, гдје су сви актери упознати и сагласни са датом ситуацијом. Може и достојанствено, зар не?

* Реминисценција, стихови из Вајлдове "Баладе о тамници у Редингу":

Свако убија оно што воли,
нек зна се шта је и на чем,
неко презирним погледом,
неко у ласкању све јачем;
кукавица то цјеловом чини,
а храбар човјек мачем!
#2728800
Zaljubljenost ne biram, ona mi se desi ili ne desi, neovisno o orijentaciji osobe i (brak/veza/free) statusu.

Mislim da bi i jedan sex mogao proći, ali ovoliko koliko se poznajem, moj emocionalni kapacitet ne bi mogao dugo izdržati svjesnost da nismo ravnopravne u našem odnosu.

I tu još dolazi ona komponenta o tome zna li njen/a partner/ica za to.
U oba slučaja vrijedi ovo gore napisano. Ne bi dugo trajalo.
Samo, ukoliko ne taji i imaju takav transparentan "aranžman" odnosa, barem bih ju (i dalje) poštovala.
#2807339
Joj fuj, odvratno... Ionako mi se gadi pomalo da sam sa zenom koja je prije bila i sa muskarcima ...nikad ne bi ni takla stapom takvu zenu...
Lezbijku koja je u braku sa svojom ženom ili u vezi, ne bi takla takodjer jer postujem njenu bracnu zajednicu.
#2807422
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807420#p2807420]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807339#p2807339]heksagon123 napisao:[/url]Joj fuj, odvratno... Ionako mi se gadi pomalo da sam sa zenom koja je prije bila i sa muskarcima ...nikad ne bi ni takla stapom takvu zenu....
ovakav govor bi trebalo sankcionisati :nope:
Ne zamjeri toj osobi. Ipak bi i ona to zeljela( voli da je vidimo kao zenu) ali, tesko izvodljivo. Iz vise razloga. Inace kad karinzda( valjda termim za sex), kako sama kaze, ne dozvoljava da joj se dira spolni organ.
#2807424
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807339#p2807339]heksagon123 napisao:[/url]Joj fuj, odvratno... Ionako mi se gadi pomalo da sam sa zenom koja je prije bila i sa muskarcima ...nikad ne bi ni takla stapom takvu zenu...
Lezbijku koja je u braku sa svojom ženom ili u vezi, ne bi takla takodjer jer postujem njenu bracnu zajednicu.
Moram da ti kazem da si mi mnogo zabavna. :smeh: Slatka mi je tvoja cisto crno-bela vizija zivota. Svi su mladi ljudi veliki moralisti. Proci ce te. Zelim ti da ti se ove godine dogodi velika ljubav!
Korisnikov avatar
By sallys
#2808111
bila davno u vezi sa udatom bučicom, popriličan hit.
nismo se volele, tako da je sve u svemu to bio jedan ok aranžman, samo mi nikad neće biti jasna ta njena autohomofobija.


doduše, sad tvrdi da je bi, što je takođe ok... bi bučica kao potpuno zanimljiv koncept.

eto, ogovaram bivše :fuj:
#2808210
Ne bih to preporučila osobi koja želi da si ima vezu sa udatom ženom. Biti će samo ploster za sexualne potrebe i neka vrsta clovna, cija uloga je ocuvanja bracne zajednice kojoj ne moze pripadati. Zasto to sebi dopustiti? Triba drzati do sebe i vrijednovati sebe.
#2820420
Srklet napisao: 25 Jul 2012, 23:07 totalno sam protiv seksa sa svim homoseksualcima koji koriste privilegije heteroseksualnosti praveći se da su strejt. well, kad su već u braku sa ženom, onda im nikako i nikada ne treba dati kurca!
uostalom, to samo znači poštovati izbor koji su sami napravili. :)
Bravo!
#2820421
Ne mogu da razumem vas koji kažete da ne bi imali vezu sa oženjenim, ali bi vrlo rado sa njima imali seks dejtove. Pa u čemu je razlika? I seksualna veza je neka vrsta veze, i iz tih seksualnih šema se može izroditi svašta. Pa i ljubav. Neko je na ovoj temi čak napisao da su žena i deca tog oženjenog, autohomofobnog geja, koji se tajno seksa sa tipovima, u dobitku. O kakvom li je dobitku reč da mi je znati.

Inače ovo pišem iz pozicije žene koja je bila u braku sa gej muškarcem. Nisam znala da je gej, niti da me je varao, priznanje je došlo nakon par godina. I bolelo me je jako, jer sam ga volela. Pri tom, nije bitno da li je taj moj ex muž imao samo seks šeme sa tipovima, ili nešto više - prevara je prevara. Plus varao me je o svojoj seksualnoj orijentaciji, što još više zna da zaboli. Mrzim laži iznad svega.

I na kraju, nije mi cilj da budem moralni sudija, već samo da ukažem na to kao se oseća treća strana.
#2820445
Nisu oni gejevi već biseksualci, sve se to uglavnom radi iz straha, imali bi seksualne odnose ali ne vezu jer ih je strah. Neke privlače muževniji muškarci i oni su često biseksualci i to je moje iskustvo jer svi ti biseksualci koje sam video da ne znam šta su ne bih ni pretpostavio jer je njihov izgled i ponašanje kao kod svakog drugog strejt muškarca, dok kada je neko gej nešto ga često oda i primeti se samo se o tome ćuti. Uglavnom se iz tih šema kod tih oženjenih biseksualaca ne rađa ljubav jer su oni uglavnom samo za seks i kada su veze u pitanju pre će odabrati žensko a sa gej osobama će imati samo šeme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!