Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
sve lakse i lakse prelzim preko raskida...a kada se bas skenjam...onda pustim neku veselu muziku da se oraspolozim :)
Korisnikov avatar
By Blady
Zivim kao svinja danima, nedeljama..
Zatvorim se, povucem se i muzika.
Razmisljam dok se u jednom momentu ne smorim i odjebem od sebe, objasnim se i to je to.
Mada, pisala sam vec na ovu temu..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a vikendom dozvolim sebi da se raspadnem. sve se na uobičajen način odvija i onda se neočekivano rastavim. kao kad se jednim nenamernim grubim pokretom pokida nit sa nanizanim kuglicama. taj pad koji rezultira pljuskom udaraca o tvrdu površinu. zvuk mnoštva sudara neravnomerno raspoređenih u vremenu, slučajnih. a onda kotrljanje. neke ne možeš posle ni da pronađeš. živiš bez njih.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1931370#p1931370]gossipboy8989 napisao:[/url]sve lakse i lakse prelzim preko raskida...a kada se bas skenjam...onda pustim neku veselu muziku da se oraspolozim :)
moj odgovor pre 3 godine :lol:

ont:
igrom slucaja sam ja taj koji je pokrenuo raskid u vecini slucajeva...ne pamtim da sam se mnogo bedacio oko toga :)
vrv jos uvek nisam imao dovoljno ozbiljnu vezu u kojoj ce raskid ozbiljno da me potrese
znam samo da nisam tip osobe koja ce posle raskida da zivka bivseg i da mu salje poruke i da ga moli da se pomire...
Korisnikov avatar
By tajfun983
Danas sam shvatio zasto parovi cesto raskidaju pa se mire. Pomirbeni sex je prava stvar.
VTN M&D! :hug:
By Kragi
Kad se raskine nema pomirenja :D Odradi se reset i to bude to.
Posle raskida ide prekid kontakta jer je svaki drugačiji pristup odbijanje prihvatanja realnosti. Kad to kazem ne mislim na neki fundamentalni pristup nego proato isključivanje bivše/g iz svakodnevnog života. Izuzetak su naravno osobe koje imaju zajedničku "zaostavštinu" tipa deca i sl.
Takodje, ljudi retko grese pa izbegavaju neka "zajednička mesta" i sl stvari a totalno je racionalno da kao single na taj način vaš mozak prilagodjavate da više niste u vezi.
Sa druge strane sve je stvar ega. Ljudi se obicno posle raskida smatraju manje vrednim zbog praznine nastale nakon bivše/g jer, bože moj, zahvaljujući toj vezi ja sam vredeo više a single sam manje vredan. Poželjno je da se radi na samopouzdanju u tom smislu.
Objašnjavam plastično.
Tako se nekako i sam ponašam. :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!