Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Biste li ušli u ljubavnu vezu s Albancem odnosno Albankom s Kosova?

da
24
55%
ne
10
23%
možda
10
23%
Ne smatram da ima nešto ultra loše u tome ako tu i tamo '' patimo '' od neke predrasudice, zadrtosti, ili tako neke slične nepopularne osobine.
Bože moj, u Srbiji se na prste jedne ruke mogu izbrojati veliki gradovi ( čak svi prsti jedne ruke za to nisu ni potrebni ), pa stvarno ne znam kako bilo koga može da čudi što je tako mnogo malograđana.
Svaka čast onima koji su skroz openmind, kapa dole, ali oni koji to nisu, a iz petinih žila se trude da u svakoj prilici pokažu da jesu ( ništa ih ne čudi, sve im je kul itd. ) izazivaju priličnu dozu antipatije.
Ja patim od predrasude da su pudle i pudlice, kao mezimci, namenjeni starijim damama, posebno usedelicama, ili udovicama i to onima iz bogatijih kuća. Ako mi je prizor velikog čoveka koji šeta malu pudlicu smešan, onda mi je prizor žene svakidašnjeg, ili zarozanog izgleda koja vuče pudlicu - rogobatan, neskladan, odbojan. :ozbiljan:
Uz pudlu mi nekako ide staromodna elegancija i pripadnost određenoj, višoj klasi.
Toliko.
:ozbiljan:
Eto, sad mi palo na pamet još nešto - Na prethodnoj strani se učestalo spominje reč - pizda - u negativnom kontekstu. '' Nemoj da si pizda '', '' Ko je pizda '', itd.
Šta je to, ako nije produkt okrutne predrasude da su žene manje vredan pol ?
I taj relikt se toliko duboko ukorenio u svesti, da ga ljudi i dalje upotrebljavaju svakad i svuda, ne razmišljajući verovatno o konotacijama.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ima onaj film "Stršljen".

Ne znam kako se završio.

Od celog filma samo pamtim Sergeja Trifunovića kako histerično viče "INGLIŠ! INGLIŠ!"
Korisnikov avatar
By Tungi
Koleginica s faksa se zaljubila u Albanca, upoznala ga juče na nekom sastanku, novinar, 'proputovao pola sveta' i sva usplahirena priča o provedenoj noći sa njim u njegovom stanu.. Ono što mi najsmešnije bilo je njena rečenica kad ju je uveo u stan 'Nemoj da mi povadiš organe' :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nije povadio al je ocigledno razmestio
obzirom da se zaljubila po prvoj poseti :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Decko, ako ne zelis da te se outuje, mislim da nema druge opcije: moraš zaklati pudlice!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510230#p2510230]Tungi napisao:[/url]Koleginica s faksa se zaljubila u Albanca, upoznala ga juče na nekom sastanku, novinar, 'proputovao pola sveta' i sva usplahirena priča o provedenoj noći sa njim u njegovom stanu.. Ono što mi najsmešnije bilo je njena rečenica kad ju je uveo u stan 'Nemoj da mi povadiš organe' :lol:
To ona kaže da se zaljubila ? :roll:
Zašto je curama često teško da kažu jednostavno - napalila sam se, nego mešaju ljubav i zaljubljenost i gde treba i gde ne treba ?
Korisnikov avatar
By nsc
Zašto kaže ljubav, a misli na seks?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma sa kosova...bas...kao da mi nije bilo dosta sipcenja busom do kragujevca svaki vikend.
Korisnikov avatar
By nsc
jao blento, ja bih tako rado imao jednu veliku pudlu, mada je ne bih sisao bas k'o ove na slici, ove su bas za izlozbu spremljene
Korisnikov avatar
By nsc
nema gadnih pasa, samo vlasnika
nemas ti pojma koliko se one lako i lepo dresiraju i koje su cupave vesele dobrice kod pravih ljudi
Korisnikov avatar
By zozefin st
moja bivsa devojka me ostavila zbog kosovske albanke......

kazu za albanke da su najvernije zene :opatica:
^ako je to stvarno tacno onda da, bila bih u vezi sa k.albankom,
da budem sa vernom devojkom za promenu...
Korisnikov avatar
By antibiotic
da je branka petric u bekimu videla albanca, a ne frajera verovatno nikad se ne bi udala za njega.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!