Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tajfun983
Sinoc sam upoznao jednog mornara, i nakon seksa cak i popricao malo sa njim. :smilegrin:
Dio razgovora se vrtio oko toga kako se obojica dobro ljubimo i sta je razlog za to.

MORNAR: Ljubljenje se uci vjezbom.
TAJFUN: Radjas se kao dobar ljubavnik ili ne.

Kakvo je vase misljenje? Uci li se biti dobar ljubavnik ili je to u genima, u stavu...? :nerd:
By Kragi
U genima i stavu.
Nije da nd postoje neki tehnicki detalji za koje je bitno iskustvo, ali su oni manje vazni u odnosu na nekakvu predispoziciju koju bas to iskustvo ne moze da ti da.
Lupam, ljubljenje se ne uci. Ili umes ili ne umes, odnosno ili se poklopis sa nekim ili ne.
By alexandermagic
Zasto niste pricali i prije keksa ? Aha, pretjerujem, ipak jeste ? :novinar:
Da li je rabio kondom da ti ne prenese kakvu bolescinu pa da od tajfuna na koncu ne ostane samo lahor ?

:ozbiljan:

U genima, ali praksa je tu za brusenje svakog talenta kao i stecenog znanja.
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796813#p2796813]alexandermagic napisao:[/url]
Da li je rabio kondom da ti ne prenese kakvu bolescinu pa da od tajfuna na koncu ne ostane samo lahor ?

Rabio, rabio... Bice Tajfun sa vama jos dugo. Puvaci i duvacu, i oduvacu vam kucu!
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796809#p2796809]Speculum Columbae napisao:[/url]Slika
KARLEUŠA REKLA, NAUKA POTVRDILA: Mozak je ženski polni organ! :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Markiza
Mislim kombinovanjem i jednog i drugog...evo, ja nisam umela da se ljubim kao mladja. Zabadala sam jezik do stitne...sad kad se setim stvarno me sramota.
Korisnikov avatar
By tajfun983
^ OFF: Grozim se vjezbanja. Sam bih bio sebi smjesan da vjezbam, ali u cilju debljana od sutra pocinjem trcati (na nekom skrovitom mjestu, da ne pukne bruka eno Tajfun puko). :smiling:
By alexandermagic
Neaktivna osoba nece odmah poceti sa tim, nego sa brzim hodanjem, a koje samo po sebi teshe donji dio stomaka ako je problematican i aktivira misice nogu. Nakon toga hodanje uz i niz stepenice, tek nakon toga lagano trcanje - ako neces da padnes mrtav.
Korisnikov avatar
By tajfun983
^ OFF: Nemam pojma, nisam jos definitivno odlucio. Mozda umjesto toga skuvam dzezvu kafe i malo se opustim. Nije ni kancelarijski rezim debljanja losa ideja.
By zemun1998
citao sam neka isktrazivanja sto se tice privlacenja i bas su spomenuli ljubljenje, uglavnom je bilo rec o poklapanju, preko ljubljenja se dozna da li ste sa tom osobom kompabitalni, mada vidim da ima dosta videa na yt videa o vezbanju ljubljenja, te se vezbe izvode na dlanu, moram priznati da ja to radim s vremena na vreme poslednjih godina

@TAJFUN983
velika je verovatnoca ako je bilo obostranog zadovoljstva da ste bili kompatibilni
Korisnikov avatar
By Blady
umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi :mjuza:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
tkd tkd tkd

▁/¯(◉◡◉)▁/¯ ¯\▁(◉◡◉)▁/¯ ¯\▁(◉◡◉)¯\▁

¯\▁(◉◡◉)▁/¯ ▁/¯(◉◡◉)▁/¯ ¯\▁(◉◡◉)¯\▁

¯\▁(◉◡◉)¯\▁ ▁/¯(◉◡◉)▁/¯ ¯\▁(◉◡◉)▁/¯

pomesaj ove noci crnu i zlatnu :peva:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!