Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CosmicLover
Sa glupim ljudima ... bude u meni neki bes i nasilnost ...
Korisnikov avatar
By mOwbid
samo da mi ne liže na brzinu.
Korisnikov avatar
By elizevin
Fizicki gledano, odbija me skinny fat/skinny kompozicija. Volim nesto kvalitetnih misica na tim kostima :drool: Miris takodje ume da me odbije. Zene koje se natapaju parfemima, muski koji iz nekog razloga imaju ruzan prirodan miris.
Ne volim mnogo glasne, i bome mora neceg biti ispod plave kapice, inace nista od toga. Inteligencija je seksi.
Ne sme posmatrati seks kao rekreaciju, onako, kao neki biznis, meni lepo - tebi lepo. Ako nema minimuma emocija, radije cu da propustim.
Korisnikov avatar
By Kler
Kockari, alkosi, narkomani... Bilo kakva zavisnost, NE. Niti sa osobama koje su pesimisticne, bez ikakve ambicije u zivotu, psiho ribe koje zele da su 24/7 u kontkatu sa tobom, ribe koje proveravaju, proganjaju, koje te vole posle 3 dana...
Korisnikov avatar
By sallys
ah, pa ima mnogo, armija ovih super ambicioznih nasmejanih kapitalistički robova koji se lože da će postati ilon mask sa svojih 10 vrednih kapitalističkih prstića i sve tako to govnjivo govnjanje.

ne valjda deliti ljude u neke tipove, ali ovi baš zaudaraju
Osobe sa prenaglašenom zeljom za pažnjom, priznanjima i divljenjem. Osobe koje kad nesto kazu, apsolutno viruju u to sto su izrekle, bez da cuju drugu stranu. Iako znam da se iza njih krije u srzi podsvijesan poremecaj, straha od odbacivanja, nikad nisan imala voje da trosin ovo kratko ovozemaljsko vrime na iste.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sa hipsterima,ali nikako,sa osobama koje su razmazene i koje zavise od drugih,sa osobama koje su slabog duha i nemaju stav,sa osobama koje nisu sirokog uma,ogranicene,ne volim drske razmazene ljude koji misle da se svet vrti oko njih i da im treba dati paznju 24 sata,Ne volim osobe koje ne razumeju druge osobe tj koje ne vide tudju muku,ne volim osobe koje okrecu glavu od zla koje se desava pored njih i cute,tako ne volim ni licemerne osobe
Korisnikov avatar
By IMPACT
^
Хипстери, само ми се тај изглед допада али не и филозофија живота, у свему осталом сам сагласан 100% са тобом.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808364#p2808364]IMPACT napisao:[/url]^
Хипстери, само ми се тај изглед допада али не и филозофија живота, у свему осталом сам сагласан 100% са тобом.
Meni se ne doapda ni taj izgled,ne volim to foliranje gde oni tripuju da su posebno nesto jer imaju drugaciji zigled pustaju neuredne brade i sisaiju se na keca a na vrhu djubasta neka kosa,nose tesne pantalone itd,pokusavaju da budu primeceni dok su u sebi isprazni nezanimljivi
Korisnikov avatar
By Markiza
Može da nema 1 nogu ili 1 ruku, oko, ne smeta zaista, nemam taj problem, ali ako ne voli životinje...tri života od po sto godina na ostrvu same da smo, ni u ludilu.
Korisnikov avatar
By elizevin
Odlicno zapazanje, Markiza, vazi i za mene, odmah crveni karton
Korisnikov avatar
By Markiza
^ Hajde nekako i razumem one koji se plaše životinja, ti će ih zaobići ili pobeći od njih,obično im ne naude, ali oni koji ih šutiraju, muče, ubijaju, zakivaju, stavljaju otrov i staklo u hranu...i eto udaljih se od teme sad.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sa butchicama. Ljudi, nije uvreda, postujem sta ko voli, ali ne bih mogla, ni u snu.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ ne znam sta je Kler napisala u temi Crvene zastavice. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Da.

Zli ljudi.

Neempaticni ljudi.

Ima ih previse.
Rekla sam već milijun puta Urbanoj- vidi ribo, neću ti više djecu radit. NaĐi nekoga drugoga, ali ona stalno navaljuje kao ajde ajde možda nam ovoga puta uspije...ja Reko ajde, dat ću sve od sebe kao i obično :D :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!