Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dirrty

Nikada se nisam kapirao sa likovima svojih godina.
Nikada nisam bio sa mlađim tipom od 25. god, a poslednjih godina primećujem da se ne kapiram ni sa tipovima ispod 30ak god.

Sada se palim najviše na tipove 35 - 50, s akcentom na 40.
Jednostavno mi najviše odgovaraju, po svemu i u svemu.

Kao ja da sam pisao:D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Galateja

Već sam pisala o razlici u godinama na jednoj drugoj temi. Rekla sam da mi odgovara zrelost pa sad u koje se godine uklapa nije toliko važno, dok je u okvirima +7, -7.

Ne znam šta mi je u poslednje vreme, ali me ovako teorijski mami ideja da budem sa ženom-ženom, da ima 39+. Nisam od onih koje su poznate po tome da vole puno starije, niti imam neki konkretan primer pred sobom, samo mi je uzbudljiva ideja da spavam i/ili budem u vezi sa fem ženom starijom od 39 godina koja je pri tome autovana lezbejka, bez strejt prošlosti, dece i sl. :blush:

Kako objasniti ovaj trip?! :shrug:

Ajme, Gospe! :hypno:

Nisu lezbejke, ali recimo da jesu, one bi mi baš odgovarale:

1. Kate Blanchett (1969)
Slika

2. Rebecca Romijn (1972)
Slika

3. Diane Gaidry (1964)
Slika

Neko voli plavuše,a? :pervert:
By Behemoth
Ljubav ne zna za godine - Rece pedofil i udje u vrtic
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by mitrandir

Neko voli plavuše,a? :pervert:
O, da, vrlo. :pervert:
Kada gledam filmove, krstarim po netu, posmatram prolaznice prvo zapazim plavuše mojih godina i starije. I onda se desi da mi saplete teoriju neka klinka u dark fazonu, sa kratkom čupavom crnom farbanom kosom i jakim crnim kreonom. Divna je! :drama:
By zemun1998
Moze imati i veze u kojoj smo deceniji rodjeni. Npr mi koji smo rodjeni u 90im, kao ja koji sam rodjen 1998 godine, meni nebi smetalo da budem sa nekim ko ima 26-27 godina, zato sto nam je detinjstvo bilo relativno isto, igrali smo se u "blatu" kao deca, uzori su nam bili daleko inteligentniji ljudi i sl. Svaka decenija ima stvari za sebe, ovi koji su rodjeni od 2000 pa na dalje su generacija za sebe itd. :chestram:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ma ni 20 godina razlike nije puno, ovisi kolika je karakterna razlika...svako treba poštivati tudje godine i iskustvo. Zapravo,najbolje na to se ni ne obazirati.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!