Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Btw, kljuceve od kola nikad nikom ne bih dao osim ako me zadesi neka nesreca pa sam imobilan, a kljucevi doma moga su kod mene, decka, najboljeg frenda koji ni ne zivi u BiH, te gospodje koja nam pomaze u domacinstvu, jer ju racunam kao dio porodice.
Korisnikov avatar
By *deni*
Hoćeš da kažeš da imaš i sluškinju, a.magic ? :tepih:
By Sixto
Ja imam radoznalog komsiju koji stoji na hodniku i svaki dan meri sirinu vrata od lifta! :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
jaooo,teško da bih ja pristao na tako nešto.Trebao bi to da bude neko s kim se stvarno dobro razumem i skim stvarno mogu da funkcionišem...a i da bude jako strpljiv a ipak pomalo popustljiv,jer sam ja tvrdoglav kao mazgetina
Daniele, ljepsi termin je domacica i moze se rec da prakticno ni za sto dobija platu, i to vecu od svojih koleginica u BiH. Gospodja mi je vrlo draga i jedina kojoj osim mene moj pas dozvoljava da ju po potrebi hrani i slobodno prilazi. I vjerujem joj. Bas. :ozbiljan:

Sixto, nema li svaka zgrada jednog ili jednu takvu koji docekuju i ispracaju ostale stanare, prenose abrove mahom netocno i preuvelicano, bestidno zapitkuju, zagledaju sto donosis, hoce da se druze ... ? :barf: Bar ih je uvijek bilo u zgradama u kojima sam pre zivEo. I ne mozes ih se otresti dok ih verbalno ne isikaniras ili im ne smjestis neku zvrcku da te dobro zapamte. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, domaćica, sluškinja, to ti je to. Komunistički ideolozi su smislili termin kućna pomoćnica, sve da bi se sluškinje mogle uklopiti u tezu da smo svi, kao, jednaki.
Sluškinja. :tepih:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650856#p2650856]alexandermagic napisao:[/url]Daniele, ljepsi termin je domacica i moze se rec da prakticno ni za sto dobija platu, i to vecu od svojih koleginica u BiH. Gospodja mi je vrlo draga i jedina kojoj osim mene moj pas dozvoljava da ju po potrebi hrani i slobodno prilazi. I vjerujem joj. Bas. :ozbiljan:

Sixto, nema li svaka zgrada jednog ili jednu takvu koji docekuju i ispracaju ostale stanare, prenose abrove mahom netocno i preuvelicano, bestidno zapitkuju, zagledaju sto donosis, hoce da se druze ... ? :barf: Bar ih je uvijek bilo u zgradama u kojima sam pre zivEo. I ne mozes ih se otresti dok ih verbalno ne isikaniras ili im ne smjestis neku zvrcku da te dobro zapamte. :ozbiljan:
Pitao ja cicu ide li to merenje, razmicu li se zidovi na dnevnoj il mesecnoj bazi. Prestao da stoji na hodniku! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!