Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647017#p2647017]HalfJack napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646506#p2646506]Hys. napisao:[/url]Meni najiskrenije nije jasno zasto se toliko gej ljudi zalepi za nekog ko je strejt i tako sam sebe sabotira.
Paljenje na nedostupnost brijem.
Ta premisa bi možda bila točna kad bi svi LGBT ljudi bili dostupni svim LGBT ljudima. A nisu.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646488#p2646488]sin-me-materin napisao:[/url]Kakva su vaša iskustva? Da li ste se pokajali što ste se petljali sa nekim ko sebe deklariše kao heteroseksualca, iako ste vi u njemu videli i neku gej notu?
S obzirom na društvo u kojem živim(o), deklaracije mi vrlo malo znače. Doživljavam osobe kao interesantne ili neinteresantne, privlačne ilii neprivlačne. Ne gledam deklaracije ni bar kodove.

Budući da polazim sa stajališta kako nečija homoseksualna "deklaracija" i orijentacija nije ekvivalentna garanciji da ću se toj osobi svidjeti, na isti način gledam na sve ljude koji me privuku. Ne želim da mi informacija ili zaključak o nečijoj seksualnosti bude sredstvo za filtriranje, blokiranje ili prepuštanje. Time mi se gubi svaka spontanost i otvara prostor za projekcije i iluzije. [Taj info bi mi značio nešto jedino ako bih tražila isključivo seks].

Držim da svatko ima pravo prići svakome tko mu/joj se svidi, a druga osoba odgovoriti ovisno o svojoj (ne)naklonosti prema onome tko joj je prišao. I taj odgovor treba poštivati. Tako u mom svemiru funkcionira zdravo i ravnopravno društvo. Osjećam da sama sebe stavljam u inferiornu poziciju ako se prisiljavam tražiti nešto na separiranim i deklariranim mjestima. Odbijanje ne znači da osobe koje su nas odbile (ili nisu odgovorile na naš pokušaj flerta) nisu svjesne svoje seksualnosti, da su (auto)homofobne (ili što već sve ljudi govore kad im je povrijeđen ego) već jednostavno da im se ne sviđamo i nismo poželjni partneri. I u tom smislu je tako svejedno koje su orijentacije. Neće mi biti ništa lakša ni teža činjenica da me odbila bi/lez cura za čiju sam orijentaciju znala od one da me odbila strejt žena za čiju orijentaciju nisam znala. Odbila me osoba koja mi se svidjela. Točka. Therefore, kad osvjestim činjenicu da o nekome non-stop razmišljam na ne-prijateljski način, znam da je vrijeme da toj osobi to i kažem. Dalje sve ovisi o njenom odgovoru i tek nakon njega se zatvaram ili prepuštam.

You are you and I am I
And if by chance we find each other, it's beautiful
If not, it can't be helped

Sve ostalo su SM igre manjkavog ega.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!