- 24 Jul 2014, 23:11
ovako...relativno skoro sam upoznao jednog momka na chatu...tj nisam ga još uvek upoznao.On je cak iz NS,ali kaže da mu to nije problem.Kuckamo se na fb svaki dan.Deluje ok,mada je nekako malo povučeniji...kaže da je trans.On ustvari hoće da dođe u u moj kraj da se upoznamo(kada budem uspeo da nađem neki posao i odem od mojih)...pošto je iz Ns-a on bi da ostane da prespava...I iskreno da vam kažem ja se pitam koliko je to ustvari pametno.
Ja ustvari nemam nešto previše poverenja u ljude,jer sam pre neku godinu imao loših iskustva sa jednim likom koga sam tako upoznao na slepo(da ne zalazim u detalje).
Sad meni jedino pada napamet da mu predlozim da odsedne u neki hotel pa da se nađemo u gradu,kada do toga bude došlo.
Šta bi ste vi na mom mestu uradeli?
Ja ustvari nemam nešto previše poverenja u ljude,jer sam pre neku godinu imao loših iskustva sa jednim likom koga sam tako upoznao na slepo(da ne zalazim u detalje).
Sad meni jedino pada napamet da mu predlozim da odsedne u neki hotel pa da se nađemo u gradu,kada do toga bude došlo.
Šta bi ste vi na mom mestu uradeli?