Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ovako...relativno skoro sam upoznao jednog momka na chatu...tj nisam ga još uvek upoznao.On je cak iz NS,ali kaže da mu to nije problem.Kuckamo se na fb svaki dan.Deluje ok,mada je nekako malo povučeniji...kaže da je trans.On ustvari hoće da dođe u u moj kraj da se upoznamo(kada budem uspeo da nađem neki posao i odem od mojih)...pošto je iz Ns-a on bi da ostane da prespava...I iskreno da vam kažem ja se pitam koliko je to ustvari pametno.
Ja ustvari nemam nešto previše poverenja u ljude,jer sam pre neku godinu imao loših iskustva sa jednim likom koga sam tako upoznao na slepo(da ne zalazim u detalje).
Sad meni jedino pada napamet da mu predlozim da odsedne u neki hotel pa da se nađemo u gradu,kada do toga bude došlo.
Šta bi ste vi na mom mestu uradeli?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne u hotel, već u hostel, jeftinije je i to znatno. Javi kako je prošlo. :fige:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim, ako je već došlo do toga da, tokom početnog muvanja, raspravljate o tim tehničkim pitanjima.
Korisnikov avatar
By Macan86
pa nismo još stigli do toga da ozbiljno pričamo o tom kad ćemo i kako ćemo se nači,ali pomenuo je da bi rado došao,ali mu treba negde da prespava.Najverovatnije to neće biti baš u skorije vreme(možda tek za mesec ili dva),ali ja volim da imam unapred osmišljen plan čisto da znam kako sa njim da se dogovorim.
...I da pisaću o tome kako je prošlo kada bude došlo do toga
Korisnikov avatar
By Arijel B
a da se malo upoznate ako vam je do toga stalo (kad su vec meseci u pitanju)?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, idi begaj, treba hitati na upoznavanje, druženje i seksanje neopterećen tim banalitetima. Ako do spavanja bude uopšte došlo, a nema se para za hostel, dobra je i klupa. Gde su vam mladost i entuzijazam ? Kao neke babe koje se prvo pitaju gde će leći da spavaju. :zev:
Korisnikov avatar
By Macan86
inače ja sam ovu temu otvorio da vidim šta bi neko drugi uradeo na mom mestu...ali se ustvari radi o tome da posle loših iskustva koja sam imao ne bih sogao da ostanem sam u četiri zida sa nekim koga prvi put vidim uživo,pa ne bitno koliko god saznamo jedan o drugom tako iz dopisivanja.
Korisnikov avatar
By dharmox
Macane, s obzirom da si ti iz zapizdine gde će malo ko doći, a opravdano nepoverljiv prema nekome koga znaš samo s fejsa, možda bolje da se negde sretnete i upoznate, recimo u BG pa da vidiš može li tu biti nečega ili ne.
Znam da ti je problem novac za put, ali dogovori na neviđeno o njegovom dolasku kod tebe kroz dva meseca meni jednostavno ne piju vodu. Niti možeš išta saznati o njemu makar se dopisivali još godinu dana, morate se sresti uživo i to ne mora biti odmah 'u četiri zida'.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A odakle si ti tačno? :)
Nađite se u (obližnjem) gradu, družite se, šetajte, pijte kafe i alkohol po kafićima, zezajte se... Da li to prespavljivanje podrazumeva zapravo seks/intimno druženje u 4 zida, ili se radi o tome da ne može da stigne u istom danu da se vrati u NS? Ako je ovo prvo, idite u hotel na veče, ako je ovo drugo, pa ne mora ni da spava, nakljukajte se guaranama i nek bude parti hard ol najt long :rock:
I onda ujutru na bus. :D

I da, bitna stvar - da li ste se dovoljno zgotivili da provedete ceo dan zajedno i da vam ne dosadi? Jer ako će on doći u tvoje mesto zbog tebe, i još mora da prespava, to ne podrazumeva dvočasovni dejt, nego celodnevni. Ja bih npr. na prste mogao da nabrojim ljude iz svog života sa kojima bih mogao da blejim tako po ceo dan, i morao bih dooooooooooobro da se skontam sa osobom da bih pristao na takvu kombinaciju uopšte. Just saying. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam od prilike iz okoline Zaječara,a planiram da ako uopšte dođe do toga,da se nađemo u Zaječaru pa da vidimo šta ispadne uživo,jer nebitno kako ovako deluje,dok se stvarno nevidimo,ni ja ni on nemožemo da znamo šta će biti i da li će nešto biti.Ništa nije dogovoreno na slepo.Oako smo se poprilično skontali za sad,mada i to može da se promeni na brzaka...još uvek ništa nije sigurno.
Korisnikov avatar
By Madonna
Rizikuj, mozda ispadne nesto dobro ili nesto lose ili nista sem eto i tog iskustva, bio, video, vratio se.
Ako ne rizikujes imas zagarantovano - nista.
Izvagaj
Korisnikov avatar
By bern
uz poštovanje osnovnih pravila o sigurnisti (sastanak na javnom mjestu, javiš nekom da si otišao) i jasnu predstavu o tome šta je za tebe/njega taj dejt/kafa, ne vidim kako to može biti loše.

a prije upoznavanja uživo, tu je internet i skajp.
Korisnikov avatar
By 2kune
Mislim da je krajnje oportuno prvo ishoditi popis cijena na bazi specifičnog normativa kako bi sve usluge zadobile jednoobrazno standardno tumačenje. Pozitivno je što je na forumu pokrenut postupak sazivanja šire radne skupine kako bi se dobila što bolja javna rasprava i postigao koncenzus koji bi, kada bi bio donesen, bio kamen temeljac budućih događanja i pripremnih radnji za što skorije ispunjavanje žuđenog cilja. U tom smislu valjalo bi optirati za jednu stručnu vizuru koja bi bacila jedno novo svijetlo na ovu problematiku. Tako se, evidentno, postavlja prijeka potreba razmišljanja o jednoj užoj radnoj skupini stručnjaka koja bi razmotrila potrebu sazivanja posebne komisije upravo za ovu i srodnu problematiku kako bi se smanjio nivo centralizacije procesa odlučivanja, kako bi se što preciznije definiralo i razradilo samu proceduru, te da bi se učinilo vidne progresivne promjene prema transparentnosti i demokratizaciji. Ako bi se takvo što propustilo napraviti sva sredstva koja su se do sada uložila mogla bi pasti u vodu i mogao bi se polučiti rezultat koji nikako ne bi bio pilotiran iz dosadašnjih nastojanja te bi išao u sasvim krivom smjeru. :balerina:
Korisnikov avatar
By gossip
kao ovan uvek sam za akciju

tako da...just do it :)
Korisnikov avatar
By Macan86
ljudi,hvala na svemu...ali izgleda da od toga ipak nema ništa...
eto danas mi je rekao da me nekako ne doživljava kao momka i da mu nisam privlačan i polako ali sigurno počeo da se udaljava :/
Izgleda da sam se malo previše ponadao...Pih...
Korisnikov avatar
By Delete
Izgleda da si malo previse otezao.
Ili trazi neku ormarusu iz provincije ili budi revnosniji sa Novosadistima i Beogradjanima.
Korisnikov avatar
By dharmox
Čim si ti macane počeo s pričama o njegovom smeštaju kroz dva meseca znao sam da ništa od toga.

Da ti nisi toliko daleko mogli ste se odavno sresti i upoznati, pa makar samo kafu popili. A ovako kako stvari stoje, moraćeš naći nekog ko živi bliže tebi pa noćenje otpada, nego upoznavanje i akobogda akcija.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
that's life. ako već to nije to, onda je možda i bolje da se ništa nije desilo.
Korisnikov avatar
By Macan86
dobro...idalje stoji opcija da se upoznamo ja i on drugarski...al to mi već ne pije vodu čim se udaljava...ako dođe,dobrodošo..ako ne dođe ko ga šiša
Korisnikov avatar
By Blady
Znaci on je hteo susret dok mu nisi pokazao sliku?
Nisam ispratila dovoljno..
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649197#p2649197]Macan86 napisao:[/url]
Izgleda da sam se malo previše ponadao...Pih...
ti si u malo težoj situaciji od gejeva, iako je to vrlo slično. osobe na koje nailaziš često su klozetirane i neemancipovane, pa se ne usuđuju priznati sebi emocije (ako ih ima). ako i kažu da "osjećaju nešto", to se svede na pranje savjesti zbog seksa sa osobama istog pola (ili transrodnim).

zamka koja tebe čeka u budućnosti jeste da se približiš tom sloju neemancipovanih i neautentičnih ljudi i od njih dobiješ surogat za emocije nudeći im fetiš zauzvrat. to se može oteti kontroli, često sa posljedicama koje se godinama popravljaju. a ta zamka je tako jedostavna...kad orgazam postane zamjena za ljubav.

rekoh, u težoj si situaciji jer imaš taj "rodni sukob identiteta"...

a ovaj ako te otkačio... svakako te je nečemu naučio.
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649350#p2649350]Blady napisao:[/url]Znaci on je hteo susret dok mu nisi pokazao sliku?
Nisam ispratila dovoljno..
Pa odprilike tako mu dođe :misli:
Možda sam mu ja bio i simpatičan u početku,mada šta ja znam,ali mislim da ga je najviše odbilo to što nemam odgovarajuće organe za :fuckbed:
Mada i nismo toliko pričali o tome.samo sam provalio da nešto neštima,pitao ga šta nije u redu...on se dva dana vadio kako je umoran od posla...bla,bla...i nakraju mi lepo priznao da mu je bezeveze pošto me ne doživljava stvarno kao muško i zato mu nisam privlasčan... :jbg:
Inače idalje pišem s njim...čisto onako,bez namere da ga dalje muvam...neznam ni ja što...valjda mi treba društvo.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pa dobro, ako ti je pogodan za casku, caskaj sa njim...
Svakako ne treba da te obeshrabri da budes ono sto jesi. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
kad me gore stvari nisu obezhrabrile,teško da to može ;)
nedoživljavam ja to nešto nmogo burno jer znam šta to znače kad nekom jednostavno neko nije privlačan,i ne ide sad da se vređam zbog toga ili da očajavam.
Možda bi me uvredilo da me je zavlačio i nije hteo da kaže šta je u pitanju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!