Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Meni je malo nelagodno zbog ove teme. Ne znam čemu prostituisanje takvog intimnog čina ovdje na forumu. Go write a poem or some shit.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja se smejem nekad

jedna poznanica se onesvesti na par minuta - njen decko se usrao od straha kada je to prvi put doziveo

@bern - pa decko se zabrinuo, nije doziveo..zasto ne pitati
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642381#p2642381]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641860#p2641860]bern napisao:[/url]Meni je malo nelagodno zbog ove teme. Ne znam čemu prostituisanje takvog intimnog čina ovdje na forumu. Go write a poem or some shit.
haha, plakao za vrijeme ili odmah nakon seksa! :pokazuje:
ako misliš na mene... nope.

tema mi liči na onu strejt urbanu priču o djevojci kurvi. srela je nekog poštenog momka, koji nije znao za njenu promiskuitetnost... u toku seksa ona se rasplakala i tu mu priznala da je prvi put doživjela... orgazam. :spava: :bljuc:

ako se dovoljno patetičnoj priči oduzme očiglednost dokaza o muškom orgazmu, sve postaje još komičnije.

tu što su njegovi iz subotica, a ljubavniku je ud prosječan, daje priči posebnu čar. jednu akutnu kurentnost (gdje je "kurentost" od "current", a ne "kurentan" od rahmetli denija).

ja mislim da se lik uradio ili imao grižu savjesti. u takvoj situaciji stvarno bi bila fora reći "ovo mi je najbolji seks ikada".

sljedeći put kad se rasplačete, znate šte ćete reći: "ovo je moj najbolji seks ikada". pa makar luk sjeckali...
Korisnikov avatar
By Laerem
Dakle, s jedne strane imamo osobu kojoj je seks bio tolik lijep i intiman da plače. S druge, osobu koja seks opisuje kao da se radi o treningu ("kvalitetniji energičniji zanimljiviji") i onda to posta na forum za interpretativno lešinarenje svoje forumske kamarile. Nije problem u tome što priču dijeliš s drugima nego što si ju - njega -prezentirao kao anegdotalnu strvinu.

Baš si ćorak od dečka. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!