Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Predivno.

Jako volim Simonine video-radove, bilo kao autorke, bilo protagonstkine u tvojim bilo oba.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti kažem. Lepo je AngraMaina jednom ovde napisao, nije ljubav kad ti se neko divi lepom licu, uskoj pici, trbušnjacima, ili ispupčenog guzici. Ljubav je kad ti neko sa osmehom i voljom struže kurije oko sa stopala. :yes:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nemoj da ste stali coveku na muku, Popaj nije bas toliko debeo i ne trazi manekena.

No, kada smo kod anegdota i viska kilograma... Jedan moj prijatelj koji je celog zivota onako poprilicno popunjen, a simpatican, stavljao je slike svog lepog lica na romeu i imao nula uspeha sa dejtovima. Onda se nesto prelomilo i poceo je konacno da stavlja slike svog tela - da se odmah sve vidi, i mogu reci da je konacno poceo da dobija ponude.
Korisnikov avatar
By *deni*
A taj tvoj bucmasti drug, Drakče, spada u red onih koji na Romeu isključivo čekaju ponude ? Nikad ih ne upućuju ? E, takve najviše '' volim ''. Nabeđene primadone. :odbij:
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517504#p2517504]antibiotic napisao:[/url]Nemoj da ste stali coveku na muku, Popaj nije bas toliko debeo
:lol: Baš ga onda nisi vidio uživo (recently) ? :_D But what the fuck do i know, on je kao zbario 3 partnera u zadnjih mjesec dana a mi ostale usidjelice nismo.
*deni* napisao:A taj tvoj bucmasti drug, Drakče, spada u red onih koji na Romeu isključivo čekaju ponude ? Nikad ih ne upućuju ? E, takve najviše '' volim ''.
<3
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ne znam sad za sve detalje, ali primadona jeste :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim, za ovog mog druga, a sto se popaja tice nadam se da je nesto pronasao od otvataranja ovde teme :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Halfjack, dušo, pa to da je tema iz sprdnje otvorena je od starta svima jasno, valjda.
No, bez obzira na to, čitaocima koji tragaju za odgovorima na večita ljubavna pitanja u odnosu na ubrzano vreme u kojem živimo, i s obzirom na događaje koji su čak i brži od tog ubrzanog vremena, mogla bi ova tema poslužiti kao geografska karta planinarima u naporu da odrede na kojoj su sada visini, iza kojih sedam brda, preko kojih sedam reka, da l' u sred kanjona...
:gotika:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne razumem paljbu na deckov fizicki izgled. Debeo/mrshav, ukusi su razliciti, to nema nikakve veze. Ja bih radje bio sa debelim nego sa mrsavim tipom. Cak sta vise i dopada mi se kad muskarac ima koji kg viska.
Ontopic, ne verujem da je razlog singlehood-a u fizickom izgledu vec koliko si spreman da se kompromitujes za vezu. Koliko si spreman da dash i sebe promenis zarad veze, i da li zelis da prihvatis drugu osobu, sve sa njenim manama.
Veze se tesko stvaraju a i kad se stvore jos teze se odrzavaju. Cudan je taj svet popaje...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516352#p2516352]Srklet napisao:[/url]Nikad mi nije jasno zasto duplo gluplji decki imaju nekog a ja ne.uzas.nije bas da patim za tim ali nije mi jasno zasto mi nikada s nikime nije uspjelo,come on' korpulentan sam visok smedj decko,pametan,uspjesan u karijeri,duhovit,blablabla,nije da se hvalim ali stvarno '
Any ideas?

^^
Za pocetak procitaj bar nesto sto si napisao ovde ili bilo gde tj osvrni se na svoju zivotnu filozofiju, a ostatak odgovora ce ti dati ogledalo. Naravno treba da budes sve sto nisi da bi priznao svoje greske i bio realan prema svojim :lood: i smarackim filozofijama. Ok ostaje ti uvek i opcija da budes :trol: pa da otvoris ovakvu temu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516458#p2516458]HalfJack napisao:[/url]Ne možeš naći jer si jedna outana tetkurača koja ide po prajdovima. Like duh.

Tetak ti je u gačama.

@Skrlet: Za vezu je potrebno svakodnevno unošenje iracionalnosti u odnos, kako kaže drugarica Isidora Bjelica. Živiš u gradu u kojem je pretjeralno iracionalnog izvan veza, previše auto-barikada od strane pedera. Možda, nije samo problem u tebi, nego u duhu grada i pedera koji ga sačinjavaju. U istom tom gradu sam prekidao jer nisam za ljubav samo u četiri zida, želio sam frajera sa ogromnim mudima i kišom poljubaca kod Jelačića :petra:
Previse si pametan I samosvojan za dug odnos, sa ravnopravnom osobom. Solucija su ti tupani, kao sto su pojedini gastosi ovdje rijesili I nasli si takve, ali im daju iluziju da su bistri iz samo njima znanih razloga.
Ti nisi onaj koji prihvata kompromise te vrste.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Meni nije jasno kako iko ikada nađe dečka u gay zajednici od cirka 30 pedera
Korisnikov avatar
By Madonna
meni to TRAZIM decka tako zalosno zvuci
Ili kao da ga je izgubio u nedajboze poplavi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!