Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
@Anhedoniie Znaam, to sam na alexandermagic-ov post dodao komentar.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=256155#p256155]Zibro napisao:[/url]Ukoliko ste rodjeni pod sretnom zvezdom pa vam se desi

da naletite na nekoga ko " i statom i glasom " manje vise

odgovara bas onome sto vi trazite , da su pri tom simpatije

uzajamne a kasnije se ispostavi da se sjajno slazete i u

krevetu KOliko dugo bi ste mogli ostati sa njim / njom , samo

sa njim / njom , i nisakim drugim nego sa njim / njom

dan , mesec godinu ili mozda

zauvek ?
pa mogla bih, nije da ne bih i da nisam htela.

al ja sam, ono što kažu, sreće kurate :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Posto su ostale teme mnogo bitne i znacajne :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
to sto sam monogamna ne vidim kao vernost, vec kao nezainteresovanost za nekog drugog. to sto neko nije monogaman ne znaci da je neveran, neveran je onaj koji laze o tome da se kara sa stane.
Korisnikov avatar
By bern
upravo. monogamija kog gejeva nije što i monogamija kod strejt parova. a i među gay parovima postoji različita definicija "vjernosti", tako da...

u mojoj prirodi je da nemam problema sa vezivanjem, tako da meni monogamija (kao je većina shvata) ne izaziva neki strah.

sjetim se razgovora sa jednim starijim gay parom, u kome jedan reče "ako smo već gejevi, zašto odbacivati sve prednosti slobode koja bi nas ograničavala da smo strejt?"
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sex orijentacija ne moze da oslobadja niti ogranicava. Struktura u koju zelis da se uklopis to radi i ona nije vezana za sex orijentaciju.

Monogamija je monogamija, izmedju zebri, strejt ljudi, gej ljudi, pingvina itd. Uvek je ista. Kao i poligamija.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618118#p2618118]scout_finch napisao:[/url]to sto sam monogamna ne vidim kao vernost, vec kao nezainteresovanost za nekog drugog.
Right. Monogamija nije ekvivalent vjernosti i nema u njoj ništa neprirodno, kako neki vole tvrditi.

Monogamiji se teži prosto zato jer ne postoji nikakva potreba za poligamijom, dok dodatna potreba da se taj odnos oficijalno zatvori, dolazi zbog, rekla bih, nesavršenosti ljudskog karaktera koji se očituje u emocijama poput straha, posesivnosti, nesamopouzdanja i nesigurnosti. Sudeći po brojnim prevarama u braku i vezama, to "zatvaranje" odnosa i svojatanje druge osobe baš ništa ne garantira. Emocije nisu nešto podložno ikakvim obećanjima, niti su ljudi ičije privatno vlasništvo. Vole dok vole.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Meni nije jasno u kom scenariju bih ikad pomislila da mogu da izađem na kraj sa dve žene, pa to nema pojma, ni u ludilu, neka hvala. Uopšte nemam kapaciteta da budem usredsređena na više od jedne osobe.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nekako ne mogu da se otmem utisku da gde god se pojavi termin "LJUBAV", tu se negde nadje i VERNOST... Meni licno vernost ne proizilazi iz ljubavi; ona mi je vise odluka da se ostane dosledan nekim svojim moralnim principima, bez obzira na intenzitet emocija prema partneru i njegova/njena licna stremljenja i principe u istoj: Ako imam princip da sam verna, to onda mora da bude tako u SVAKOJ vezi u kojom sam (bila) ili cu biti, volela manje ili vise tu osobu; to ne bi smelo da bude uslovljeno partnerovim ponasanjem u istoj - u suprotnom, nisam verna nego gradim princip adaptivnosti u smislu svakom prema zasluzi.
Korisnikov avatar
By *deni*
meni su najzabavniji parovi koji neprestanim gomilanjem fraza kojima velicaju svoju vezu zatrpavaju rastucu zudnju za parenjem sa strane.
Korisnikov avatar
By *deni*
meni su najzabavniji parovi koji neprestanim gomilanjem fraza kojima velicaju svoju vezu zatrpavaju rastucu zudnju za parenjem sa strane.
By Kragi
Iskrenost nije sinonim za vernost niti jedini reper kojim se ona odredjuje a osoba koja ne laze da se kara sa strane svakako moze biti neverna bilo da se radi o monogamnoj ili poligamnoj vezi.
Cak i u iskljucivo seksualnom kontekstu prica o tome (ili nelaganje) osobu ne cini nuzno vernom kako ta recenica implicira.
Vernost je, meni, pre neka 'etika' ponasanja u datom odnosu/vezi koja sublimira niz odlika istog. Jedna od tih odlika jeste iskrenost, to ne sporim, ali ne i jedina jer nije u svim okolnostima dovoljno reci 'karao/la sam se sa strane' kako bismo sebe okarakterisali kao verne.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hoces reci ako npr gledas druge neveran si? :nerd:
By Kragi
Anhe, ako decko i ja imamo monogamnu vezu i ja se pojebem sa drugim i to mu priznam to ne znaci da sam veran nego da sam iskren jer nas odnos ima definisana pravila na osnovu kojih mi u njemu funkcionisemo.
Kontas?
Navodim primer monogamije jer mi je pogodnija za objasniti sto ne znaci da su poligamne veze lisene bilo kakvih pravila koje se ticu sexa sa drugima te i da je nevernost nemoguca.
Nije neveran onaj koji ne prica o karanju sa strane nego onaj cija, kao sto rekoh, 'etika' ponasanja u datom odnosu nije u skladu sa 'pravilima' istog.
Covek moze biti surovo iskren i neveran i to nije istO.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625729#p2625729]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618329#p2618329]bern napisao:[/url]

u mojoj prirodi je da nemam problema sa vezivanjem, tako da meni monogamija (kao je većina shvata) ne izaziva neki strah.
Ja nisam poliamorna zato sto mi vezivanje izaziva strah, naprotiv :-)

Na primer.
mislim da kad sam pisao ovo gore nisam u vidu imao poliamoriju. tako da, tačno, samim ti što je poliamorija bliska, "strah od vezivanja" kao tema koju često potežu ljudi kojima je monogamija jedini izbor -- za tebe nije relevantna.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626008#p2626008]Kragi napisao:[/url]Anhe, ako decko i ja imamo monogamnu vezu i ja se pojebem sa drugim i to mu priznam to ne znaci da sam veran nego da sam iskren jer nas odnos ima definisana pravila na osnovu kojih mi u njemu funkcionisemo.
Kontas?
Navodim primer monogamije jer mi je pogodnija za objasniti sto ne znaci da su poligamne veze lisene bilo kakvih pravila koje se ticu sexa sa drugima te i da je nevernost nemoguca.
Nije neveran onaj koji ne prica o karanju sa strane nego onaj cija, kao sto rekoh, 'etika' ponasanja u datom odnosu nije u skladu sa 'pravilima' istog.
Covek moze biti surovo iskren i neveran i to nije istO.
Ok, kontam na sta si mislio

Prevara (prevara pravila koji su definisani) = biti neveran, rekao mu to ili ne
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!