Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Sta najvise volite na svom partneru?

Oci
25
40%
Usne
9
14%
Nos
Nema glasova
0%
Kosa
2
3%
Vrat
3
5%
Ramena
1
2%
Ruke
1
2%
Grudi
7
11%
Stomak
3
5%
Zadnjica
11
17%
Noge
1
2%
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
SVE!!!!!!!!! Apsolutno sve....i kosa i nos i uši, ma sveeeeeee....a najviše onaj njen pogled...uffffff.....bejbi, bejbi ko te ne bi :love:
I njena guza i stomačić,aaaaaaaaaaaal ima lep stomačić.... aaaaaaa..... :love: i okice, a najviše mi se sviđa kad me pogleda onako drsko kao da je ceo svet njen...i kad se onako sažaljivo nasmeje...jaaaaaaaao pa ja sam se zaljubila:alikako: :alikako: :alikako:
By mikka
Oči
u njima se tako divno prepoznajem
Osmeh koji učini besmislenim sve sitne, naizgled iritantne stvari
kojima se tada smejemo zajedno
Ruke
koje me ukradu iz ovog sveta i na slatku prevaru uvuku u njegov
u naš
Čak i virus koji mu pačurlija prenese
pa mene zarazi
pa bolujemo zajedno
ludi i srećni što nas još nešto spaja :giggle:
On celokupan, nedeljiv, jedinstven
koga vojim :drama: :love:
By alexandermagic
Sve, dakle i lice i tijelo, jer izgleda onako kako i volim da moj muškarac izgleda: oštrih crta lica, visok i naglašeno mišićav.

I da, u anketi nedostaje još jedan dio muškog tijela, no svakako nisam glasao. :sweet:
By Çâðê_DUP
najvise volim kada sam na svom partneru:P :saint:

njena kozha je divna a ostalo mi je nebitno...
Korisnikov avatar
By coka
oci, nos, sake pa sve pstalo :love:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
inteligenciju i duhovitost

posle nekog vremena izgled postaje nebitan
Korisnikov avatar
By m..
Au, na teske me muke stavljate. Mislim, osim onih svih neopipljivih i neopisivih stvari i unutrasnjih kvailteta tu je toliko toga. Mislim da volim apsolutno sve, od tih veselih radoznalih ociju, do tog prelepog osmeha, preslatkih usiju, rucica, stopala, pupka, prstica, ma sve, sta god mi padne na pamet svidja mi se... Ne mogu da se odlucim, mislim da najvise volim kako mirise i kakav je osecaj imati je u zagrljaju, dodirivati, gledati. Nekako ti dodje da se multiplikujes, rastegnes i grlis je i ljubis sa svih strana odjednom. A sad me posaljite psihijatru.
Korisnikov avatar
By XerYuS
volim ga celog ali kad vec treba da biram onda oci i noge :)
Korisnikov avatar
By EYA
volela sam bas sve na njoj, a posebno snagu u njoj :love:
i uvek cu voleti... :hekla:

ne mogu da glasam samo za jedno, a nije cak ni navedeno sve sto volim :eya:
Korisnikov avatar
By maka
njenu unutrashnjost.

oblik njene glave,ochi,usne,nos,bradu....kukove..

njen stil oblacenja. njenu muziku i njeno ponasanje :) njen glas :love:

i naravno,njen stomaaaaak :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By stefan19
IH, PA NAJBITNIJE SI IZOSTAVIO/LA... Zaista - Falus.
Mada da budem iskren, podjednako jako volim njegove oci, usne, guzu, noge, shake, i dlake :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Au, na teske me muke stavljate. Mislim, osim onih svih neopipljivih i neopisivih stvari i unutrasnjih kvailteta tu je toliko toga. Mislim da volim apsolutno sve, od tih veselih radoznalih ociju, do tog prelepog osmeha, preslatkih usiju, rucica, stopala, pupka, prstica, ma sve, sta god mi padne na pamet svidja mi se... Ne mogu da se odlucim, mislim da najvise volim kako mirise i kakav je osecaj imati je u zagrljaju, dodirivati, gledati. Nekako ti dodje da se multiplikujes, rastegnes i grlis je i ljubis sa svih strana odjednom. A sad me posaljite psihijatru.

Da t´ lechi od ljubavi? :nerd: Si li ti svesna koliko nas bi morala da povedesh sa sobom? :giggle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa trebali ste staviti ono multi options. ne mogu da se odlucim... :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by emo_haos_
pa trebali ste staviti ono multi options. ne mogu da se odlucim... :)

Oci, posebno kada se probudi i jos uvek ima onaj sanjiv pogled...
Nosic, kada se zacrveni od hladnoce...
Ledja zbog kojih ne mogu da prestanem da je ceskam i masiram cak i kad nemam vise snage...
Osmeh :blenta: i smeh koji je zarazan...
Grudi :bale: :bale: :bale:
Glas kada besni, nacin na koji dise kada spava, kako hoda kada mi ide u susret, ma jbn sve u vezi nje mi se dopada.
Cak i to sto ne mogu da budem ljuta na nju iako me nekada nenormalno nervira...

:evilwait:
Korisnikov avatar
By maka
celu cufa i telo mmmm :)

i kosu.

"Alo mala ispala ti je kosa!" :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
U biti sve ali kad moram izdvojiti,neka to budu oči i usne.
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf... ova anatomsko-mesarska podela mi se ne svidja... mislio sam da se radi o karakternim osobinama...

spoljashnjost je bitna u prvom susretu... kad u zavisnosti od nje osetite neku privlacnost ali to kratko traje... dzaba lepe oci, usta, zubi kad njima glupo gleda na svet ili kad izlaze gluposti iz istih...

u fazonu... sedi u cosak i NE PROGOVARAJ... SAMO CU DA TE GLEDAM... NEMOJ DA MI KVARISH UTISAK!!!

ja na mom partneru volim sve shto je njegovo!!!

ni u cemu nije savrshen... ali od svih nabrojanih delova tela ima od svega, aj da kazem 60% i od svih osobina poseduje isto 60% tako da kad sve to sagledam u globalu i sa visine... od svega po malo dobijam idealnu kombinaciju!!!
cudno ali upravo to sto me je u prvim danima novog leta tako nazvao PARTNERU. to mi samo po sebi ne bi nista znacilo da nisam upoznat sa tezinom koju ta rec ima za njega. smetala bi mi ta izandjala rec u drugim prilikama ali sam joj se u ovoj prilici vrlo obradovao iako to nisam prekomerno pokazao nego sam ga samo toplo poljubio u frishko obrijanu lobanjicu.
Korisnikov avatar
By Oziris
NA njoj oci, zelene, najzelenije na svetu :love: i bokovi i butine - usko, a zenstveno, rodjeno za tight jeans. :)

Osobine: doslednost, principijelnost, zrelost, odgovornost, i sve to zacinjeno oooogrroooooommnnnoooom dozom humora. Ima li sta bolje? :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!